Zehy
Hát ami nekem itt scary lett volna: minden káró és T+ lap, amivel az ellenfélnek fullja, sora, flushe lehet. (Persze nyilván az A-nak még egy A nem lett volna az.)
Ilyenkor a riveren még HU Sng-ben is a call lett volna az opció a riveren, pláne olyan játékosnál akiről Olegg írt. Ezek a playerek simán adják egy lyuksorral, vagy backdoor flush draw-val a kis flop emelésünket, különösen azért mert azt hiszik úgyis csak blöffölünk.
De szerintem leginkább azért hibás a ellenfél callja a turnon, mert ha itt all-in megy nagyon sok mindennel adjuk, míg riveren esetleg csak callozunk, tehát value marad benn.
Ja és egyáltalán nem bánom hogyha írsz:)
Sőt kifejezetten örülök neki, kíváncsi vagyok a véleményedre!
Ismét egy hatalmas Downba kerültem , saját hibáim és a rengeteg cooler/bad beat szituáció miatt 4-5 napja csak stagnáltam , vártam hogy végre elkapjon vmi hot run , helyett jött a tilt run..
Letöltöttem a Camtasiát , hogy veszek fel videót megtaláljam/találjátok a Leak-et a játékomba 3 percnél tartott a Vidi
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Amikor ezt kaptam igy elment a kedvem a videó felvevéstől is..
-9bi- is volt a napom most tartok -4-nél, most egy kis cigiszünet aztán a mai utolsótól teszem függővé , hogy folytatom-e..
Úgy utálok csalódott lenni..
Valaki aki SNG HU-ba sikeres , még a póker melyik fajtáit próbálhatná ki ami közel áll a dologhoz?
Alapjaim Cg-ről , MTT-ről is vannak de azon kívül nem sok minden.. Valaki játszik még valamit ami összepasszol?
És kinek mi a vélemény a BR megosztásához mondjuk , hogy megfelezném a Br-em és lenne PS-en meg FTP-n is , megpróbálnám elérni mindenhol a napi +x-et , és ha egyiken f*** flagre raknak akkor aznap ott nem tolnám egyáltalán , valaki valami hasonlót csinál , tapasztalatok ?
Zehy
De szerintem leginkább azért hibás a ellenfél callja a turnon, mert ha itt all-in megy nagyon sok mindennel adjuk, míg riveren esetleg csak callozunk, tehát value marad benn.
raining
Én ugyanígy kezdtem a hónapot, sikerült egy -6 beülős és egy -4 beülős sessiont összehozni, de szerencsére helyre állt a rend:)
Mondjuk épp az előbb darálta be preflop all-in a 66 az AA-mat, a KJo meg az AKo-mat, de mindkettőt hoztam végül.
És kinek mi a vélemény a BR megosztásához mondjuk , hogy megfelezném a Br-em és lenne PS-en meg FTP-n is , megpróbálnám elérni mindenhol a napi +x-et , és ha egyiken f*** flagre raknak akkor aznap ott nem tolnám egyáltalán , valaki valami hasonlót csinál , tapasztalatok ?
Zehy
Teljesen igazad van, gondolkodó játékosok ellen én sem félek, de ezek a típusú játékosok tényleg mindenre képesek. Épp miközben írtam neked a választ az egyik "okos" játékos adta a pot turn betemet T magas flush draw-val OOP, persze jött a szín (nálam set volt), aztán meg csodálkozott, hogy checkeltem riveren:)
Kis téten még nincs értelme szvsz. Ha $500+ buyinnél valaki több teremben játszik, az érthető, mert nem biztos, hogy egy helyen elég akciót kap. Addig azonban inkább fókuszálni érdemes szvsz. Vannak termek/dealek, ahol már kevés termelt rake esetén is komoly rakebacket kaphatsz és az ellenfelek játéktudása is bőven alatta van a FullTilt vagy a PS állományának. Jól hangzik, meg nyilván szoftver szempontjából kényelmesebb a két nagy terem egyikében játszani, de sztem PS supernova alatt pénzkidobás.
Ja, a flag meg mindegy, azt nem a terem rakja hanem max te magadra :)
raining
Én hasonlóan vagyok mint Triccianus. A Titanon van a nagyobb bankrollom, ott csak HU Sng. A PS-en egy kisebb roll versenyekre + egyébre. (A PS engem sem szeret HU Sng-ben, bár komolyabb grindre még nem adtam a fejem)
Szerintem az MTT és SNG vonalon próbálkozz, talán az áll legközelebb ehhez a műfajhoz. (Én szívem szerint több MTT-t játszanék, csak nagyon időigényes.)
Az a baj , hogy FR SNG-re 100bi-s br a min gondolom.. Meg fogalmam sincs ott milyen swingekkel számolhatok , a mezőnyről nem is beszélve de valamit találnom kellene aminek muszáj mennie , hu mellett..