Kis téten még nincs értelme szvsz. Ha $500+ buyinnél valaki több teremben játszik, az érthető, mert nem biztos, hogy egy helyen elég akciót kap. Addig azonban inkább fókuszálni érdemes szvsz. Vannak termek/dealek, ahol már kevés termelt rake esetén is komoly rakebacket kaphatsz és az ellenfelek játéktudása is bőven alatta van a FullTilt vagy a PS állományának. Jól hangzik, meg nyilván szoftver szempontjából kényelmesebb a két nagy terem egyikében játszani, de sztem PS supernova alatt pénzkidobás.
Ja, a flag meg mindegy, azt nem a terem rakja hanem max te magadra :)
Az a baj , hogy FR SNG-re 100bi-s br a min gondolom.. Meg fogalmam sincs ott milyen swingekkel számolhatok , a mezőnyről nem is beszélve de valamit találnom kellene aminek muszáj mennie , hu mellett..
Már 100$-os téten is sokat kell várni! A fölött kell lenni plusz egy teremnek minimum az FTP vagy a PS mellett.
Nem gondoltam, hogy PS/FTP-n is gond már a 100. Bosson egyértelműen észrevettem, 40-50€-n (50-70$) általában simán megy 3 asztal folyamatosan, de 75€-n már tényleg sokat kell várni. De ugye itt csúcsidőben 10.000 játékos van, ami nem mérhető a két nagyhoz.
Ongamen tolja valaki 22$ és afölött? Most léptem fel 11$osokra, de pár nap múlva készülök tovább.
Egy újabb hand:
Az ellenfél nagyon lightan callozgat emeléseket és nehezen dob, drawval végig jön. Nem agresszív, gyenge játékos. (Viszont egy igazi máker:))
No-Limit Hold'em Tournament, 30/60 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1880)
Hero (BB) (t1120)
Hero's M: 12.44
Preflop: Hero is BB with 3, 3
SB calls t30, Hero checks
Flop: (t120) 2, 10, 2 (2 players)
Hero checks, SB checks
Turn: (t120) 3 (2 players)
Hero bets t60, SB raises t120,
Hero: ???
A flop előtt gondolkoztam a pushon, de azért vetettem el mert nagyon tág ranggel adta volna és akkor nagy valószínűséggel coin flip + nagyon gyenge játékos, úgy éreztem van még terem postflop megverni. Az emelést eleve elvetettem mert minden hulladékkal adta volna.
Egy újabb hand:
Az ellenfél nagyon lightan callozgat emeléseket és nehezen dob, drawval végig jön. Nem agresszív, gyenge játékos. (Viszont egy igazi máker:))
No-Limit Hold'em Tournament, 30/60 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1880)
Hero (BB) (t1120)
Hero's M: 12.44
Preflop: Hero is BB with 3, 3
SB calls t30, Hero checks
Flop: (t120) 2, 10, 2 (2 players)
Hero checks, SB checks
Turn: (t120) 3 (2 players)
Hero bets t60, SB raises t120,
Hero: ???
A flop előtt gondolkoztam a pushon, de azért vetettem el mert nagyon tág ranggel adta volna és akkor nagy valószínűséggel coin flip + nagyon gyenge játékos, úgy éreztem van még terem postflop megverni. Az emelést eleve elvetettem mert minden hulladékkal adta volna.
Call...riveren meg majd csak behív es all-in.....
Ha ellenfelünk lightosan callozgatja az emeléseinket (calling station), akkor szvsz jobb visszaemelni a turnön, hadd hízzon a kassza. Legalábbis én így játszanám. Én már egyébként preflop is emeltem volna egy minit, és a flopon mindenképpen hívtam volna fél potot. Ha az ellenfelünk nem agresszív, akkor úgyis csak akkor fog hívni a riveren hátulról, ha jobb nálunk, vagy addigra túlhúzott minket. (De OOP a preflop check is legalább ilyen jó egy ilyen ellenfél ellen).
Ha ellenfelünk lightosan callozgatja az emeléseinket (calling station), akkor szvsz jobb visszaemelni a turnön, hadd hízzon a kassza. Legalábbis én így játszanám. Én már egyébként preflop is emeltem volna egy minit, és a flopon mindenképpen hívtam volna legalább fél potot. Ha az ellenfelünk nem agresszív, akkor úgyis csak akkor fog hívni a riveren, ha jobb nálunk, vagy addigra túlhúzott minket.