Mentálisan is olyan kis gyermekbetegségeim vannak.
Van olyan, hogy minden döntő leosztást elvisz a másik, mer jobb kickere van, vagy lejön neki turnre a magasabb lap, vagy ilyesmi.
Következő mérkőzés, és ugyanúgy kezdődik, leesem 1000-re, és elkezdek szorongani, hogy ez már az a bizonyos downswing, mikor 30 beülővel kerülök majd EV alá, és azt is mártír fejjel kell majd tűrnöm, mer szokványos? :D Aztán pár leosztással később megnyerem, és felsóhajtok, hogy huh, ez még nem az volt.
Mentálisan is olyan kis gyermekbetegségeim vannak.
Van olyan, hogy minden döntő leosztást elvisz a másik, mer jobb kickere van, vagy lejön neki turnre a magasabb lap, vagy ilyesmi.
Következő mérkőzés, és ugyanúgy kezdődik, leesem 1000-re, és elkezdek szorongani, hogy ez már az a bizonyos downswing, mikor 30 beülővel kerülök majd EV alá, és azt is mártír fejjel kell majd tűrnöm, mer szokványos? :D Aztán pár leosztással később megnyerem, és felsóhajtok, hogy huh, ez még nem az volt.
superturbo
a starson is van superturbo husng!Vagy eddig is volt csak én nem láttam?:)
6,85+0,15 fee
a starson is van superturbo husng!Vagy eddig is volt csak én nem láttam?:)
6,85+0,15 fee
Azóta van mióta átbuzerálták a vakstruktúrát, márpedig az jó pár héttel ezelőtt volt.
Spam ON:
Ha valakinek kell 15$ üljön rám starson. Az eredmény garantált...
1 dologra kell figyelni, dobni nem szabad, és a vpip legyen 95 felett pozíciótól függetlenül.
Vagy bet-bet-bet vagy call-call-call.
8 magas nem mindig jó ellenem flopon, de riveren már biztos befutó.
Übertilt, csoda hogy még van billentyűzetem amin ezt írom.
Spam OFF.
Spam ON:
Ha valakinek kell 15$ üljön rám starson. Az eredmény garantált...
1 dologra kell figyelni, dobni nem szabad, és a vpip legyen 95 felett pozíciótól függetlenül.
Vagy bet-bet-bet vagy call-call-call.
8 magas nem mindig jó ellenem flopon, de riveren már biztos befutó.
Übertilt, csoda hogy még van billentyűzetem amin ezt írom.
Spam OFF.
Szeretnél szörnyülködni? Írj PM-et ha tudsz.
Pont most indulok haza, ha otthon vagyok írok...
Méltó zárása a napnak:
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
Nyilván snapcall.
-7 beülő és szanaszét basz az ideg. Annyira szeretnék egyszer én is godmoding callingstation fish lenni......