Sziasztok!
Megpróbáltam kiszámolni, nem tudom, hogy pontos-e.
Szóval a dobás az -2 BB
Megadáskor 15 % range ellen kb. 44% esélyünk van. Vagyis 100 partiból ő nyer 56-ot, így 12*19 = 228 BB haszna lesz. Partinként számunkra -2,28 BB.
Ez alapján inkább dobás, bár sok különbség nincs.
Sziasztok!
Egy kérdés:
19bb miniraise 55-el SB-ről, ellenfél 3betpushol. Meg lehet adni?
Stove szerint egy 15%-os range ellen (22+, A5s+, A8o+, KQo, KJs+) 66 kb. egál, 77 már nyerő.
Ispy
Nekem ez ellen a range ellen 46,7%-ot mond a stove. Így 1,2 BB-t veszítünk a callal.
Azt azért vegyük figyelembe, hogy nem mindig a range tetejével fog 3betelni. És a 3 bet % mellett mást nem tudunk. Pl, első push volt-e, fish vagy reg...
Ezeket jó tudni, mert + infóval szolgálnak.
Jó, én beütöttem a Stove % mezőjébe, hogy 15, és erre a 77+,A7s+,K9s+,QTs+,JTs,ATo+,KTo+,QJo kombinációt adta. Erre 44,38 % a nyerési esély.
Ha viszont a 22+, A5s+, A8o+, KQo, KJs+ kombinációt ütöm be, akkor tényleg 46,7 %. És ekkor tényleg a megadás a jobb.
És hát lehet, hogy lazábban nyomja a 3 Bet All-in-t, szóval akkor legyen a Call a megoldás.
mind a 2 range hibás, még abban az esetben is ha ragaszkodunk ahhoz hogy 15% a 3betpush, és sosem lesz light.
Kedvenceim a short problémák, ezért felajánlok 20$-t annak aki ma éjfélig beírja hogy mit mutat ebben a leosztásban nálam a stove :)
A range-et annyi infóval kell felállítani ami eddig volt.
Több hasonlóan jó megoldás esetén az első számít.
Kicsit off.
Mivel a shark nem trackeli az egyik fő termet ugye az FTP-t.
Ha egy picit sírtok és felháborodtok angolul emailbe adnak ingyen hónapot az előfizetésetekhez mérten.
support@sharkscope.com
Nekem 3hónapos előfizetésem volt és kaptam egy hónapot ingyen.
Úgyhogy billentyűzetet kézbe. És háborogjatok picit :)
Feltesszük a kb. 15% 3betet? Akkor ez a tipp: {TT-22,AJs-A2s,AJo-A2o}
Amúgy inkább tenném erre: {TT-22,AJs-A2s,J9+,T9,98,AJo-A2o}
A maradékkal kisebbet 3betelne.
Én is néztem tegnap félálomban, a magyar csaj eddig messze a legjobb volt amit láttam abban a műsorban.
Láttam már UTG+1 standard emelés után openfoldot MP-ről QQ-val és társai. Epic a mezőny :)
Ja és mindezt kb 10-15 bb-vel :D
mind a 2 range hibás, még abban az esetben is ha ragaszkodunk ahhoz hogy 15% a 3betpush, és sosem lesz light.
Kedvenceim a short problémák, ezért felajánlok 20$-t annak aki ma éjfélig beírja hogy mit mutat ebben a leosztásban nálam a stove :)
A range-et annyi infóval kell felállítani ami eddig volt.
Több hasonlóan jó megoldás esetén az első számít.