suited volt, sima:)
take it easy, szervezz TV-t jövök segíteni vmikor.
Én is nagyon tudnék örülni az ilyen calloknak ha nem szednének rommá velük. Csak ma kb 4 dominált hand gyilkolt le. Sajnos nem egy napja megy ez, hanem az egész évem eddig egy nagy 0.
Ennek hatására ebből a 7-ből már simán 2-3 beülő a gyenge, ötlettelen, görcsös és szar játék, a maradék meg a cooler és a mák.
Ha kicsit összeszedtem magam akkor szervezek majd valami TV-t, de az nem valószínű hogy a héten lesz. Azért köszönöm a segítséget előre is.
A tv t én is nézném majd ha lehetne.
heh, profi cseh az amatőr ellen (Face the Pro) első partiban valami :3s::7c:-el ráemel a limpre., majd lejön két 3-as hozzá a turnre, a másik 10-es top párral végig callolja az emeléseit, és akkor nekiáll a cseh vagizni, hogy ellene nem kifizetődő a passzív játék. Pont hogy dehogynem, csak mákja volt. :p
Pozíción kívül nem emelünk :3s::7c:-el a limpre, pont most tanultuk meg, sügér!
Bírom ahogy az amatőrök nyomják a szöveget, hogy agresszív leszek, agresszív, agresszív. Jó, legyél agresszív. :)
Szarul játszik a cseh. Calling station az ellenfele, és csak erőlteti a blöfföket. Más kérdés, hogy állandóan lejavulja. Jellemzően a végét is így nyeri, JT vs J6.
Én is néztem tegnap félálomban, a magyar csaj eddig messze a legjobb volt amit láttam abban a műsorban.
Láttam már UTG+1 standard emelés után openfoldot MP-ről QQ-val és társai. Epic a mezőny :)
Ja és mindezt kb 10-15 bb-vel :D
Sziasztok!
Egy kérdés:
19bb miniraise 55-el SB-ről, ellenfél 3betpushol. Meg lehet adni?
Stove szerint egy 15%-os range ellen (22+, A5s+, A8o+, KQo, KJs+) 66 kb. egál, 77 már nyerő.
Ispy
Sziasztok!
Egy kérdés:
Stove szerint egy 15%-os range ellen (22+, A5s+, A8o+, KQo, KJs+) 66 kb. egál, 77 már nyerő.
Ispy
Sziasztok!
Egy kérdés:
Ispy
Sziasztok!
Egy kérdés:
Ispy