Orang3J3ws99
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. júl. 14. 13:09

Köszi Orange, tisztul a kép, haladunk :)

AF: Ha jól értelmezem magát a statot, az 1 alatti mutató nem feltétlenül jelenti azt hogy nit, lehet az ellentéte is, egy giganagy CS is aki soha nem emel csak végigcallol.

Aggression factor is calculated (Bet + Raise) / Call, checking or folding has no effect

Ez alapján az igazi CS stat 0,5 körüli vagy alatta. Mondjuk ezt könnyen megerősítheti egy BB VPIP + fold2cbet mutató. Ha valamit félreértek szóljatok.

Teljesen jó szvsz. Nálam aki nem emel az nit. Az más kérdés, hogy dobni nem tud :)

Jonas 77
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. júl. 14. 13:20

Teljesen jó szvsz. Nálam aki nem emel az nit.

Akkor neked a loose-passzív CS = nit? :))
Ha igen akkor ezentúl más szemmel nézem a partikhoz írt kommentjeidet :D

Mabohai
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. júl. 14. 13:42

Akkor neked a loose-passzív CS = nit? :))
Ha igen akkor ezentúl más szemmel nézem a partikhoz írt kommentjeidet :D

Viccesen hangzik, de az emelési szokásaik szerintem nagyon hasonlóak, tehát kizárólag nagyon erős lappal emel mindegyik, nem várhatsz tőlük thin vbetet vagy marginális visszaemelést drawal.

Orang3J3ws99
Válasz Mabohai kommentjére
2011. júl. 14. 13:44

Viccesen hangzik, de az emelési szokásaik szerintem nagyon hasonlóak, tehát kizárólag nagyon erős lappal emel mindegyik, nem várhatsz tőlük thin vbetet vagy marginális visszaemelést drawal.

Én is hasonlóan gondolom. Az emelésekben hasonlóak, a dobási szokásaik különböztetik meg ezeket a fajtákat. :)

Jonas 77
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. júl. 14. 13:47

Az emelésekben hasonlóak, a dobási szokásaik különböztetik meg ezeket a fajtákat. :)

Korrekt, deal :)

G0rcsev
Válasz Sobi kommentjére
2011. júl. 14. 16:51

Az elsőnél T-st sose fog dobni, de még 9-est se nagyon, sőt mivel ps tuti nem:) Igazából már turn-n sem kellene emelni, fel kellene adni ott.

Jobb a flop ch behind, és ha checkel turnon, akkor bet turn? Ha cbetelsz minden turnon feladod? Olyan lapokra is kérdem, amivel nincs Q vagy T párunk.
Ezen a flopon elég gyakran fogok cbetelni (nem kéne?), T-nél alacsonyabb turnon feladnám, de J,Q,K,A-n megpróbálom elvinni.

Sobi
Válasz G0rcsev kommentjére
2011. júl. 14. 17:53

Jobb a flop ch behind, és ha checkel turnon, akkor bet turn? Ha cbetelsz minden turnon feladod? Olyan lapokra is kérdem, amivel nincs Q vagy T párunk.
Ezen a flopon elég gyakran fogok cbetelni (nem kéne?), T-nél alacsonyabb turnon feladnám, de J,Q,K,A-n megpróbálom elvinni.

Lehet jobb a ch behind, s turnon betelni, de ott adja ugyanúgy fel kell adni. Sajnos majdnem minden turnon fel kell adni, mivel a ps mezőny elég CS és szerintem párt alig akarnak dobni....

Pedro83
Válasz Sobi kommentjére
2011. júl. 14. 18:05

Ismeretlen ellen 2. hand

weaktight | Hand | TAs - $10/$20 No Limit Holdem

Jó a dobás?

Ispy
Válasz Pedro83 kommentjére
2011. júl. 14. 18:23

Ismeretlen ellen 2. hand

Jó a dobás?

Igen, 75bb deepen nálam a pre ai AQ-nál kezdődik (persze vannak idióták akik ellen már az A10s is jó).

Ispy

Jonas 77
Válasz Pedro83 kommentjére
2011. júl. 14. 18:26

Ismeretlen ellen 2. hand

Jó a dobás?

Én simán dobom. Egyébként ezért érdemes scope-ot használni, az az első party alatt megvan (akár még előtte is). AQo-val ugyanilyen szituban már számít, ha bukó fish akkor snappelem :)

Ahhoz atomdurva scope kell hogy ezzel calloljam, mondjuk olyan 35-40% ITM-nél már elgondolkodnék rajta :D

UI: Látom Ispy megelőzött közben :)

Élő ügyfélszolgálat