valospr
Válasz Wasp kommentjére
2011. júl. 15. 10:07

statbuzi vagyok, de még én se nézem :)

vannak más dolgok, amikre érdemesebb koncentrálni, másrészt meg nem lesz elegendő mintád sose.

neked mik vannak kirakva a hud-ba? ezt nem csak töled kérdezem bárki válaszolhat, mik azok a statok amiket ti használtok?

Jonas 77
Válasz valospr kommentjére
2011. júl. 15. 10:29

Nekem most a kibővített ha jól emlékszem ezeket tartalmazza:

1. panel
handszám,
sb vpip, sb pfr, limp
bb vpip, bb pfr, donkbet
flop cbet, fold2flopcbet, ch/raise

2. panel
3bet, foldto3bet,
AF, A%flop, A%turn, A%river

3. panel
BB szám, ez szép nagy és színeződik 75-50, 50-25, 25-15, 15 alatt

Wasp
Válasz valospr kommentjére
2011. júl. 15. 10:47

neked mik vannak kirakva a hud-ba? ezt nem csak töled kérdezem bárki válaszolhat, mik azok a statok amiket ti használtok?

nekem MINDEN :)
nézz bele valamelyik videómba, ahhoz képest még bővítettem is mostanában

Matt Coburn
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. júl. 15. 10:55

Persze, megfelelő read illetve szituáció mellett simán mehetnek a marginálisabb lineok. Nem azt mondom, hogy nem szabad blöffölni vagy herocallolni, azonban ésszel. Nem érdemes ismeretlen (fish) ellen (pláne 10-30 USD-EUR között) 10/20-on tönkremenni. Azért ez nem 100$+ :)

Ugye én szinte csak ismeretlenek ellen játszom. A példám mutatja, hogy nem érdemes ismeretlent vadabb stílussal tesztelni. Erre egyébként már rájöttem, és jóval értelmesebben próbálom a "felderítés" szakaszt csinálni.

Ja és ráadásul 20-as szinten játszom a legtöbbet, azzal hogy ott vesztő vagyok, nullszaldós a játékom, ahogy néztem. Hiába nyerem meg az összes többi vakszintet.

Matt Coburn
Válasz Wasp kommentjére
2011. júl. 15. 10:58

Nekem is. :D

Én az agressziókat, a faktorokat, a beteket, minden utcára kirakom például. Szeretem látni, hogy hol szeret emelni, hol passzív, hol check/raisel, hol akármi. Nem veszem sok hasznát, nincs elég mintám egy játékosról, hogy bármit is komolyan vehessek, viszont megnyugtat. :)

Jonas 77
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. júl. 15. 11:24

Vizuálisan nehezen tudom elképzelni a MINDEN HUD-ot :)
Screenshot?

Ja bocs, videó, már keresem is :))

Orang3J3ws99
Válasz Wasp kommentjére
2011. júl. 15. 12:47

Hány asztalon tolod? Illetve reg vagy turbó?

Este belenézek egy videódba, mert kíváncsi vagyok erre a MINDEN Hudra... :D

Wasp
2011. júl. 15. 13:04

Hány asztalon tolod? Illetve reg vagy turbó?

Este belenézek egy videódba, mert kíváncsi vagyok erre a MINDEN Hudra... :D

alapból normált majd deepet játszottam (az utóbbi a legerősebb játékom). mrj videóin felbuzdulva elkezdtem turbózni pár hónapja. Abban is elfogadhatóan teljesítettem, mígnem egy szép napon busto lettem a full tilt zárolása miatt. Most épp bankrollt építek újra normál headsupokkal (egy hét alatt sikerült 3 szintet meglépnem, szóval elég jól megy egyelőre)

főleg egy asztalon játszok, kivéve, ha regulárt kezdek gyilkolni, ott nincs elég bevétel a kicsi edge miatt, hogy ezt megtehessem, szóval ott 2+ asztal van általában

Orang3J3ws99
Válasz Wasp kommentjére
2011. júl. 15. 13:20

alapból normált majd deepet játszottam (az utóbbi a legerősebb játékom). mrj videóin felbuzdulva elkezdtem turbózni pár hónapja. Abban is elfogadhatóan teljesítettem, mígnem egy szép napon busto lettem a full tilt zárolása miatt. Most épp bankrollt építek újra normál headsupokkal (egy hét alatt sikerült 3 szintet meglépnem, szóval elég jól megy egyelőre)

főleg egy asztalon játszok, kivéve, ha regulárt kezdek gyilkolni, ott nincs elég bevétel a kicsi edge miatt, hogy ezt megtehessem, szóval ott 2+ asztal van általában

1 asztalon hány darabot tudsz letolni 1 hónap alatt?

Egyébként nem tapasztaltad, hogy a turbó asztalokra jobban gyűlnek a fishek, mint reg illetve deepekre?

Wasp
2011. júl. 15. 14:56

1 asztalon hány darabot tudsz letolni 1 hónap alatt?

Egyébként nem tapasztaltad, hogy a turbó asztalokra jobban gyűlnek a fishek, mint reg illetve deepekre?

1. nem nézem most meg, de perpill 500-as nagyságrendben nyomom.

2. dehogynem, csak most nincs rollom turbóra, mert ott ugyanolyan játékhoz kisebb roi, tehát nagyobb variancia tartozik

Élő ügyfélszolgálat