Pedro83
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. júl. 14. 18:32

Szoktam nézni a scope-ot. Nála 15 játék 2% roi átlag tét 10 szóval ez nem mond sokat.

viszont itt a 3. hand :)

weaktight | Hand | 2Ks - $10/$20 No Limit Holdem

Jonas 77
Válasz Pedro83 kommentjére
2011. júl. 14. 18:33

Szintén fold :)
Jöhet a negyedik :))

Matt Coburn
Válasz mrj kommentjére
2011. júl. 14. 22:09

Hali

Az új leakfinder videót kezdtem nézegetni, köszi mrj. :)

Az lenne az első amatőr kérdésem, hogy a BB20 az miért az első vakszint? Azt gondolnám józan paraszti ésszel, hogy az a tournament azon szakasza, mikor 20BB-m van.

Mindenesetre 20BB-n vesztő vagyok, aztán 30, 40, 50, 60, és 80-on (70-et nem találtam) meg nyerő.

És valóban, sokszor az van, hogy elhirtelenkedem az elejét, türelmetlen vagyok, lap nélkül próbálom lejátszani a tagot, aztán és hátrányból kell fordítanom.

urbanpoet303
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. júl. 14. 23:23

And back again

Hello mindenki!

Ugy dontottem ujra nekifutok akkor a pokeres mellekallasnak ;)

Majusban FTP-n toltam, szepen is ment minden, aztan 2 honapig nem volt idom/kedvem jatszani, bent is maradt a rollom rendesen.

Most PS-en kezdtem uj eletet hyper husangok formajaban. Ezt tolja valaki kozuletek uzletszeruen? Eddig eleg juicy-nak tunik $7 es $30 kozott jatszogattam, de hatalmas a variancia (FE nem sok van ;)).

Jonas 77
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2011. júl. 14. 23:37

Üdv újra itt :)
Starts hyper turbo = FTP super turbo ha nem tévedek. Sobi is az FTP szopacs óta már starson hentel, de szerintem minden ST-s kénytelen volt váltani. Vagy site-ot, vagy játéktípust.

urbanpoet303
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. júl. 14. 23:52

Hmmm, ilyen lehetett 4-5 eve minden teremben, mint most a PS hyper?

Elso leosztas 4-bet all-in snap call 73o-al. Nagyon vad! Persze behuzta, de nem baj ;)

Orang3J3ws99
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2011. júl. 15. 8:09

Hmmm, ilyen lehetett 4-5 eve minden teremben, mint most a PS hyper?

Elso leosztas 4-bet all-in snap call 73o-al. Nagyon vad! Persze behuzta, de nem baj ;)

Hajrá! Üdv újra itt!

Orang3J3ws99
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. júl. 15. 8:11

Hali

Az új leakfinder videót kezdtem nézegetni, köszi mrj. :)

Az lenne az első amatőr kérdésem, hogy a BB20 az miért az első vakszint? Azt gondolnám józan paraszti ésszel, hogy az a tournament azon szakasza, mikor 20BB-m van.

Mindenesetre 20BB-n vesztő vagyok, aztán 30, 40, 50, 60, és 80-on (70-et nem találtam) meg nyerő.

És valóban, sokszor az van, hogy elhirtelenkedem az elejét, türelmetlen vagyok, lap nélkül próbálom lejátszani a tagot, aztán és hátrányból kell fordítanom.

Elvileg a 20BB a 10/20-as vakszintet jelöli. Vagyis a legdeepebb szakaszt. Ott akkor sokat WPzel, ha buktás Vagy. 70 azért nincs mert 70/35-ös vakszint elvileg nincs.

Az első szakaszban nem szabad WPzni, inkább kis potokból érdemes megismerni villain játékát.

Wasp
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. júl. 15. 8:39

Az első szakaszban nem szabad WPzni, inkább kis potokból érdemes megismerni villain játékát.

Ez így valószínűleg nem teljesen, és nem mindig igaz. Én pl. (ha okom van rá) csinálok nagy herocallokat, nagy blöfföket az első vakszinten, inkább úgy mondanám, elwp-zni nem szabad magunkat.

Meglátásom szerint mrj is inkább a deepebb szituációkban forgatja be az ellenfelet (az első és második vakszinteken), ahogy emelkedik a vak, úgy egyre inkább equityt játszik.

Orang3J3ws99
Válasz Wasp kommentjére
2011. júl. 15. 8:54

Ez így valószínűleg nem teljesen, és nem mindig igaz. Én pl. (ha okom van rá) csinálok nagy herocallokat, nagy blöfföket az első vakszinten, inkább úgy mondanám, elwp-zni nem szabad magunkat.

Meglátásom szerint mrj is inkább a deepebb szituációkban forgatja be az ellenfelet (az első és második vakszinteken), ahogy emelkedik a vak, úgy egyre inkább equityt játszik.

Persze, megfelelő read illetve szituáció mellett simán mehetnek a marginálisabb lineok. Nem azt mondom, hogy nem szabad blöffölni vagy herocallolni, azonban ésszel. Nem érdemes ismeretlen (fish) ellen (pláne 10-30 USD-EUR között) 10/20-on tönkremenni. Azért ez nem 100$+ :)

Élő ügyfélszolgálat