Igen
Te mit mondasz a 23o partimra?
weaktight | Hand | 76s - No Limit Holdem Tournament Ezt jól csináltam, vagy ezt el kellett volna dobni? KI mit csinált volna a helyembe itt?
weaktight | Hand | 76s - No Limit Holdem Tournament Ezt jól csináltam, vagy ezt el kellett volna dobni? KI mit csinált volna a helyembe itt?
weaktight | Hand Poll | A4s - No Limit Holdem Tournament
Összeszedtem riverre egy A-t, így bet/fold 80 megfelel? T és néha 8 megadja, river rr ritkán lesz rosszabb. Blank riveren mekkora blöff betsize kéne?
weaktight | Hand Poll | TKs - No Limit Holdem Tournament
Ellenfél passzív. Kis bet, hogy J-val is megadja, vagy a J-t nagyobbra sem dobja?
weaktight | Hand Poll | T9o - No Limit Holdem Tournament
Kell-e bet a turnon?
weaktight | Hand Poll | 43s - No Limit Holdem Tournament
Push vagy ilyen alacsony fd-vel csak call?
weaktight | Hand Poll | A4s - No Limit Holdem Tournament
Összeszedtem riverre egy A-t, így bet/fold 80 megfelel? T és néha 8 megadja, river rr ritkán lesz rosszabb. Blank riveren mekkora blöff betsize kéne?
weaktight | Hand Poll | TKs - No Limit Holdem Tournament
Ellenfél passzív. Kis bet, hogy J-val is megadja, vagy a J-t nagyobbra sem dobja?
weaktight | Hand Poll | T9o - No Limit Holdem Tournament
Kell-e bet a turnon?
weaktight | Hand Poll | 43s - No Limit Holdem Tournament
Push vagy ilyen alacsony fd-vel csak call?
KT-vel turnön 184%-ban :) betelem 2. páromat, jópár rosszabbal tud callolni. A river bet lenne a kérdés. Ha nem emelsz turnön, akkor hogyan tovább? ch/c turn és river?
T9-cel sztem ez sima call flopon, turnon betre dobom, kivéve, ha fejlődök. Viszont nagyon valószínű, hogy nincs nála A, 12bb-nél csak kivételesen checkelik vissza preflop.
KT-vel turnön 184%-ban :) betelem 2. páromat, jópár rosszabbal tud callolni. A river bet lenne a kérdés. Ha nem emelsz turnön, akkor hogyan tovább? ch/c turn és river?
T9-cel sztem ez sima call flopon, turnon betre dobom, kivéve, ha fejlődök. Viszont nagyon valószínű, hogy nincs nála A, 12bb-nél csak kivételesen checkelik vissza preflop.
Ugh...
Hat a mai este eleg csunyara sikeredett. 15-bol 1-et sikerult megnyernem. Semmi kulonos nem tortent, csak a random suited junkok altalaban ket parra valtak a turnon, mikor nalam top vagy overpar volt, amikor meg semmi nem volt nalam, akkor a szabvany fish emberkek nem tudtak elengedni a J magast a river shoveomra 4567A boardon 4 pikkel (nala nem volt pikk, gg wp).
Ezzel kapcsolatban figyeltem meg (kicsi minta kb. 500 meccs alapjan), hogy akitol 3-bol 3-szor kikaptam, azt utana nem tudtam megverni, mindegy mennyit jatszottunk (max suckout-al). Nem osszeeskuves elmeleteket gyartok, hanem inkabb a pszichologia resze erdekel.
Update: el is ertem akkor a -15 BI stop losst. Jo ejszakat gyerekek...;)