Részvétem.Én elvből nem játszom 2 vereségnél többet senkivel,mert szerintem nem tudok optimálisan jó döntéseket hozni.Ha nyerek és nem ül ki akkor is max 4-et mert észrevettem hogy figyelmetlenebb vagyok.
Hat a mai este eleg csunyara sikeredett. 15-bol 1-et sikerult megnyernem. Semmi kulonos nem tortent, csak a random suited junkok altalaban ket parra valtak a turnon, mikor nalam top vagy overpar volt, amikor meg semmi nem volt nalam, akkor a szabvany fish emberkek nem tudtak elengedni a J magast a river shoveomra 4567A boardon 4 pikkel (nala nem volt pikk, gg wp).
Ezzel kapcsolatban figyeltem meg (kicsi minta kb. 500 meccs alapjan), hogy akitol 3-bol 3-szor kikaptam, azt utana nem tudtam megverni, mindegy mennyit jatszottunk (max suckout-al). Nem osszeeskuves elmeleteket gyartok, hanem inkabb a pszichologia resze erdekel.
Update: el is ertem akkor a -15 BI stop losst. Jo ejszakat gyerekek...;)
Egy igazi mágus, labs szerint 71 meccsen hozott össze 900$ bukót. De az is lehet, hogy 7$-ra jött le dühöngeni egy kicsit.
weaktight | Hand | KAo - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament
Ez az első leosztás a partiban:
weaktight | Hand | 4As - No Limit Holdem Tournament
Sajnos távozott mielőtt még elszórt volna pár bi-t.
Ispy
Nekem a Kq nem tetszik 44bb-t pre betolni vele.Az A4se igazán ,föleg ha az volt az elsö hand.Az Akval is inkább visszahivok 360-400ig tolja ő be,szerintem sok lapot eldobatsz vele igy.
Nekem a Kq nem tetszik 44bb-t pre betolni vele.Az A4se igazán ,föleg ha az volt az elsö hand.Az Akval is inkább visszahivok 360-400ig tolja ő be,szerintem sok lapot eldobatsz vele igy.
Kérdés
Sziasztok!!
Szeretnék ráállni a HU SNG játékra ,de nem tudom eldönteni,hogy a short stack vagy a turbo játéknak essek neki!
Szerintetek melyik az a típus, amin többet tud fejlődni a játékom és nyereséges is tudok lenni??
Sziasztok!!
Szeretnék ráállni a HU SNG játékra ,de nem tudom eldönteni,hogy a short stack vagy a turbo játéknak essek neki!
Szerintetek melyik az a típus, amin többet tud fejlődni a játékom és nyereséges is tudok lenni??
Aha,értem.
Egyébként te vállalsz kezdő HU-osoknak is coach-ot??
Fogadalom
Unnepelyesen megfogadom, hogy nem fogok egy FCB = 12% stattal rendelkezo jatekost az elso vakszinten 3 barrelezni.
Ughhh, hogy ez a $7-es mezony mennyire station.