Leakfinder
Szoval, elkapott nemi downswing es nagyon kivancsi lennek a velemenyetekre az alap statokkal kapcsolatban.
$7-os hyper husangokat tolok PS-en. Jelenleg 3.6% az EV ROI, szerintem lehetne jobb is ezen a szinten, de az utolso 50 meccsen nagyon sok alkalommal kerult be a penzem 20% alatti equity-vel. Ezek altalaban preflop 70-30-ak voltak a javamra es postflop is jonak ereztem magam az ellenfel range ellen, de altalaban csak bosszankodtam a mutatasnal.
Feltoltottem az overall grafot, es a HM-bol a Stakes es Position reportokat.
Kerdes egyszeru: lattok valami javitani valot vagy csak keep on grinding es majd helyreall a rend?
Szivesen toltok fel egyeb statokat is, ha kell.
Koszi elore is.
Pályakezdés
Srácok még annyit ,hogy ugye én idáig hobby szinten pókereztem és elszeretném kezdeni komolyan a HU-ot .
Tudtok még nekem segíteni azzal kapcsolatban,hogy mielőtt elkezdem a játékot vegyem meg a HM-et vagy ne?
Esetleg van valami ingyenes segédszoftver ami tökéletesen megfelel kezdésnek?
Köszi
Szerintem Bwin-en könnyen ki lehet pörgetni HM-et.(csak 80 raket kell termelni)
Viszont nem tudom ott mennyi a rake a husng-ón
fun
Péntek esti viccgyűjtemény, kommentár nélkül (két hand nagyon hasonlít egymásra, két különböző ellenfél próbálta ugyanazt a brilliáns move-ot ugyanazzal a lappal...)
weaktight | Hand | AQo - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | 6Ao - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | J5o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | A6o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | 94o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | 99 - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | 6Ao - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | JAo - $1/$2 No Limit Holdem
Srácok még annyit ,hogy ugye én idáig hobby szinten pókereztem és elszeretném kezdeni komolyan a HU-ot .
Tudtok még nekem segíteni azzal kapcsolatban,hogy mielőtt elkezdem a játékot vegyem meg a HM-et vagy ne?
Esetleg van valami ingyenes segédszoftver ami tökéletesen megfelel kezdésnek?
Köszi
Aha,értem.
Egyébként te vállalsz kezdő HU-osoknak is coach-ot??
Hát szerintem már flopon fold, az oké hogy ászt nem akarsz repelni nem is tudsz, de ő meg egy 7-t itt el nem dob szerintem, én se dobnám, sőt én már turnon rád tolom. A többi meg még nem az én pályám egyenlőre...
De azért nekem is lenne pár, amibe nem vagyok biztos:
1. Ellenfél nincs játéka scopen, annyit csak hogy elég aggro volt, ez így jó?
weaktight | Hand | AA - $10/$20 No Limit Holdem
2. Ellenfél -3% rois, 27% 3betel, először 4beteltem, jó hogy csak turnt betelem vagy flopon kellene, betsize?
weaktight | Hand | AKo - $20/$40 No Limit Holdem
3. Vesztő player, 3bet 25%, flop c/r 17%, nem tettem ászra, max drawra és úgy gondoltam riveren el tudom dobatni, ebbe is elég bizonytalan vagyok...
weaktight | Hand | KJs - $20/$40 No Limit Holdem
Szoval, elkapott nemi downswing es nagyon kivancsi lennek a velemenyetekre az alap statokkal kapcsolatban.
$7-os hyper husangokat tolok PS-en. Jelenleg 3.6% az EV ROI, szerintem lehetne jobb is ezen a szinten, de az utolso 50 meccsen nagyon sok alkalommal kerult be a penzem 20% alatti equity-vel. Ezek altalaban preflop 70-30-ak voltak a javamra es postflop is jonak ereztem magam az ellenfel range ellen, de altalaban csak bosszankodtam a mutatasnal.
Feltoltottem az overall grafot, es a HM-bol a Stakes es Position reportokat.
Kerdes egyszeru: lattok valami javitani valot vagy csak keep on grinding es majd helyreall a rend?
Szivesen toltok fel egyeb statokat is, ha kell.
Koszi elore is.
Sziasztok. Érdemes hyperturbo HU-t 1$- on elkezdeni vagy lehet menni 5-10$-ra elsőre is? Eleddig mtsng-ket játszottam. A Hu-k ezért jellemzően max 15-20bbtől kezdődtek - ezért mennék hyperturbóra. Nagyon más a HUSNG játék, mint az mtsng-n a bvb, illetve a végjáték hu? Mennyi roit lehet ezzel elérni? Kicsit elegem lett az mtsng varianciából... Kipróbálnám magam.
Sziasztok. Érdemes hyperturbo HU-t 1$- on elkezdeni vagy lehet menni 5-10$-ra elsőre is? Eleddig mtsng-ket játszottam. A Hu-k ezért jellemzően max 15-20bbtől kezdődtek - ezért mennék hyperturbóra. Nagyon más a HUSNG játék, mint az mtsng-n a bvb, illetve a végjáték hu? Mennyi roit lehet ezzel elérni? Kicsit elegem lett az mtsng varianciából... Kipróbálnám magam.