$200-as játék, az egyik legjobb reg ellen: weaktight | Hand Poll | 54o - No Limit Holdem Tournament
A river döntés érdekel csak, vélemény?
Érdekes hand. Az a baj, hogy nem nagyon tudok blöffön kívül semmit a kezébe adni, amit verünk. Taalán Ax-t. Talán.
Riveren callolnék, bár nem örömmel. Ha statokat is beraksz mellé, akkor könnyebb. :)
Lenne egy pár béna amatőr kérdésem.Remélem a profik illetve a regek segítenek egy fejlődni akaró akadémiásnak.
1.Valaki érthetően le tudná írni hogy mi az a $EV ill cEV Diff.És hogy ezeknek milyen jelentősége van HU-ban?
2.Az hogy lehet hogy iszonyatosan mákolnak már vagy 15BI buktam rendszeresen 2-3out ver meg és mégis a grafon az allin ev felett vagyok egy picit.Nem alatta kéne lennem mint az állat?
3.Ti mit szoktatok ilyenkor ha nagyon mákolnak?Minnél gyorsabban ki pörgetni?Vagy pihenni?Egy kicsit lehet tiltre is mentem :(
Előre is köszi
Annyi readem volt róla, h sokszor ad meg flop cbetet de 2nd barrelre gyakran dob. Ezért hívtam csak félpotnyit turnon, de vszeg ez a read sem elég hiteles mivel nagyon kicsi volt a minta.
Statok sajnos nincsenek még róla. Ha nem tudsz a kezébe adni rosszabbat akkor miért call + mivel blöfföl? Én ugyanígy gondoltam, ezért dobtam. Ax az meg kb csak A8-AT, túl kevés ahhoz h megérje callolni + a sizing is túl nagynak tűnik egy toppár valuebetnek ilyen action után.
Lazyduck, a handben én voltam SB.
Az ellen: 8,670 $20 $691 1% $171,280 Hot 92
Gondoltam besült húzókra is, de a river 4-es miatt a busted draw range sztem túl szűk, busted FD-re meg egyáltalán nem gondoltam, sztem abból is túl kevés van.
Lenne egy pár béna amatőr kérdésem.Remélem a profik illetve a regek segítenek egy fejlődni akaró akadémiásnak.
1.Valaki érthetően le tudná írni hogy mi az a $EV ill cEV Diff.És hogy ezeknek milyen jelentősége van HU-ban?
2.Az hogy lehet hogy iszonyatosan mákolnak már vagy 15BI buktam rendszeresen 2-3out ver meg és mégis a grafon az allin ev felett vagyok egy picit.Nem alatta kéne lennem mint az állat?
3.Ti mit szoktatok ilyenkor ha nagyon mákolnak?Minnél gyorsabban ki pörgetni?Vagy pihenni?Egy kicsit lehet tiltre is mentem :(
Előre is köszi
Turnon kezdtem aggódni de megoldotta :D
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Turnon kezdtem aggódni de megoldotta :D
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Előre is köszi
Előre is köszi
shotoutot játszom de mondom hogy az ev pont alattam van egy picit és 80akat bukok el rendszeressen gyengébb párok lejavulnak már 30BI buktam és meg se mozdul az ev a grafon