shotoutot játszom de mondom hogy az ev pont alattam van egy picit és 80akat bukok el rendszeressen gyengébb párok lejavulnak már 30BI buktam és meg se mozdul az ev a grafon
Most játszottam egy olyan arccal, aki egy 9-es (kilences!!!!) sbvpipt tudott felmutatni :D :D :D
No money in HU :D
shotoutot játszom de mondom hogy az ev pont alattam van egy picit és 80akat bukok el rendszeressen gyengébb párok lejavulnak már 30BI buktam és meg se mozdul az ev a grafon
rendesek vagytok hogy próbáltok segíteni köszi.Nem gondolom hogy az agyam csal mert a $EV-ben látom csak a grafon nem.De mind1 is nem ez a lényeg.Tilt ellen kell valamit kitalálnom mert nem lesz ennek jó vége.
Kösz mégegyszer mindenkinek ja és valaki kérdezte hány handről van szó.kb 150db shootoutról.Mostmár jó lenne ha a jó oldalon lennék.Good Luck mindenkinek:)
Ja ti milyen statokat tartatok fontosnak?
a jó kurva anyát a ps-nek hogy úgy 80-akkal kell elbuknom a shootoutot rendszeressen a döntőbe
weaktight | Hand | 6Jo - No Limit Holdem Tournament
mai gyöngyszem
Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy holdem managerben le szeretném szűrni, hogy pl 22-25bb között bizonyos handekkel, hogy szuperál a 3bet HA pre nem allin megyek csak 3betelek.
Alapból tudom, hol kell ezt szűrni csak olyan feltételt tudok adni, hogy 3bet=true allinpreflop=false de mit kell még berakni, hogy azokat a handeket NE tegye be ahol pre allin mentem de nem kaptam callt, mert a allinpreflop feltétel csak arra vonatkozik ha mindketten alllin kerülünk...
(stack size pozi stb beállítással nincs gond)
Előre is köszi
More filtersben van "BBs bet preflop is less then..." Ide beírod, hogy 8, ekkor azokat kapod, amikor 3beteltél 8bb-bél kisebbet. Ez kb. egyenlő azzal, amikor nem ai 3beteltél.
most jatszottam egy taggal everesten Joker0-0 hihetetlen, meg magasabb tetre is mentem utana akkora fishnek hittem. 20-25 db toltunk kb 0 lett a vége. eszrevettem 50 ig minden asztalon bent ult, le scopeoltam 15K profit 12K sng alatt asszem 24 atlagtet. 80/17 több mint 700hand utan. beszaras... hogy a pébe tudnak ezek nyerni? akkora ökörségeket csinált...... és még ő fishezett le...anyám jobban játszik.
Ezt nem tudom, hogy jó-e így, de aggrotard reg ellen:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$57.28+$2.72
Stacks:
SB Speedukass (1,216)
BB Orang3j3ws99 (1,784)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Orang3j3ws99 is BB :ad: :9d:
Speedukass raises to 60, Orang3j3ws99 raises to 180, Speedukass calls 120
Flop: :4s: :jd: :2s: (360, 2 players)
Orang3j3ws99 checks, Speedukass bets 220, Orang3j3ws99 raises to 470, Speedukass goes all-in 1,036, Orang3j3ws99 calls 566
Turn: :6s: (2,432, 2 players, 1 all-in)
River: :2d: (2,432, 2 players, 1 all-in)
Speedukass says "wetf", Speedukass says "wtf"
Final Pot: 2,432
Speedukass shows a pair of Deuces - lower kicker
:9h: :7d:
Orang3j3ws99 shows a pair of Deuces
:ad: :9d:
Orang3j3ws99 wins 2,432 (net +1,216)
Speedukass lost 1,216