More filtersben van "BBs bet preflop is less then..." Ide beírod, hogy 8, ekkor azokat kapod, amikor 3beteltél 8bb-bél kisebbet. Ez kb. egyenlő azzal, amikor nem ai 3beteltél.
2 mai csoda :D
weaktight | Hand | AJo - No Limit Holdem Tournament
mindig betolom, hátha lesz 0,00001%ban olyan barom aki dob :D végre sikerült. :D
Ahogy pszichopeti barátom mondaná:"mindig van fold equity" :)
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Az a durva hogy a maradék 80 zsetonjáról majdnem elvert, feljött egészen 2k-ig :) De szerencsére szétmákoltam a végén.
2 mai csoda :D
mindig betolom, hátha lesz 0,00001%ban olyan barom aki dob :D végre sikerült. :D
Ahogy pszichopeti barátom mondaná:"mindig van fold equity" :)
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Az a durva hogy a maradék 80 zsetonjáról majdnem elvert, feljött egészen 2k-ig :) De szerencsére szétmákoltam a végén.
Gorcsev az a poén hogy az "igazi" fischek is lefischeznek :)) Jó tény még én is elég gyerekcipőben járok HU terén,de azért a fisch jelzőt szerintem már levetkőztem magamról..:)
Kukiszabi...1.link best of...:D
Sziasztok,
tegnap valami bloffolos nap volt vagy mi, majdnem minden ellenfelem megeresztett egyparat. Starson 1.5$ limiten, jatekosok leirasai a handekben felul.
Elso jatekos:
Tobbszor megfigyeltem nala a river bank- vagy overbetet a semmibol. De ez meg jobban felbatoritott. Vagy a river flush lehetoseg miatt dobni?
Aztan a kovetkezo es vegso hand, itt mondjuk set vagy fullhouse is lehetett volna, dobo?
weaktight | Hand | 9Ko - No Limit Holdem Tournament
Masodik jatekos:
Itt meg sorveszely volt:
weaktight | Hand | 8Ao - No Limit Holdem Tournament
Kerdesem, mennyire standard ez a strategiajuk? En a bank- vagy overbetek miatt adtam meg, mondom kiprobalom. Hosszutavon helyes-e?
Harmadik jatekos:
Itt azon agyaltam, hogy csak nincsen neki 69o..... Flopon szerintem feltuno volt a kis betem, de elotte barmilyen kicsi betemre dobott. River 3betjere dobnom kellett volna, ha 69o-n agyaltam...... es megadtam...
weaktight | Hand | 46o - No Limit Holdem Tournament
Legyszi irjatok velemenyt, eddig kabe 15 handet kuldtem, valasz nem volt. Ezek azert fontosak lennenek. Koszonom.
Wwolfy.
Sziasztok,
tegnap valami bloffolos nap volt vagy mi, majdnem minden ellenfelem megeresztett egyparat. Starson 1.5$ limiten, jatekosok leirasai a handekben felul.
Elso jatekos:
Tobbszor megfigyeltem nala a river bank- vagy overbetet a semmibol. De ez meg jobban felbatoritott. Vagy a river flush lehetoseg miatt dobni?
Aztan a kovetkezo es vegso hand, itt mondjuk set vagy fullhouse is lehetett volna, dobo?
weaktight | Hand | 9Ko - No Limit Holdem Tournament
Masodik jatekos:
Itt meg sorveszely volt:
weaktight | Hand | 8Ao - No Limit Holdem Tournament
Kerdesem, mennyire standard ez a strategiajuk? En a bank- vagy overbetek miatt adtam meg, mondom kiprobalom. Hosszutavon helyes-e?
Harmadik jatekos:
Itt azon agyaltam, hogy csak nincsen neki 69o..... Flopon szerintem feltuno volt a kis betem, de elotte barmilyen kicsi betemre dobott. River 3betjere dobnom kellett volna, ha 69o-n agyaltam...... es megadtam...
weaktight | Hand | 46o - No Limit Holdem Tournament
Legyszi irjatok velemenyt, eddig kabe 15 handet kuldtem, valasz nem volt. Ezek azert fontosak lennenek. Koszonom.
Wwolfy.
Wasp,
koszi a megjegyzest, jogos is. Otthon atnezem oket meg egyszer, aztan majd akkor kulon-kulon megnezzuk oket.
Most egyelore (meg hat a fenti hozzaszolasomban) az volt a fo kerdesem, hogy mennyire standard az ilyen overbet, vagy all-in a nyilvanvalo veszelyes boardon. En inkabb kisebbet tennek, hogy meg tobb erteket kihuzzak egy-egy "gyanutlanabb" jatekosbol. Nekem az volt furcsa, hogy ilyen nyilvanvalo szituacioban miert akar kiuzni a kasszabol ha van egy tuti lapja? Vagy nem tudok az o fejukkel gondolkodni?
Koszi.
60 Buyin különbség van az all in ev-nél az durva?Nem gyengék mákolnak minden 80%-ot elbukok :(
Engem pontosan 1 hete olyan 2-3 outok vernek meg, 90:10 - 95:5 nem tudok megnyerni. -17% ROI, -12 BuyIn. :-) Nekem az a nehez, hogy minden nap. Ha lenne 1 nap -15-20 buy-in nem erdekel. Aztan visszanyernem, mert total vesztok ellen vesztek. :-)
De igyekszem, a honap azert plusszos maradjon.
Wasp,
koszi a megjegyzest, jogos is. Otthon atnezem oket meg egyszer, aztan majd akkor kulon-kulon megnezzuk oket.
Most egyelore (meg hat a fenti hozzaszolasomban) az volt a fo kerdesem, hogy mennyire standard az ilyen overbet, vagy all-in a nyilvanvalo veszelyes boardon. En inkabb kisebbet tennek, hogy meg tobb erteket kihuzzak egy-egy "gyanutlanabb" jatekosbol. Nekem az volt furcsa, hogy ilyen nyilvanvalo szituacioban miert akar kiuzni a kasszabol ha van egy tuti lapja? Vagy nem tudok az o fejukkel gondolkodni?
Koszi.