Dfire
Válasz Wasp kommentjére
2012. márc. 21. 11:32

Sziasztok!

Vki tud segíteni, hogy hm-bem hol kell beállítani, hogy a hudnál ne csak adott értékeket írja ki hanem elé írja, hogy az mi.
Pl.: preflop raise: ... limp/call: .....
szóval, hogy ilyen formátumba lássam ne csak számokat.

Tudom, hogy van hm topic de ott még sose kaptam választ a kérdéseimre.

Köszi

szencsike
Válasz Dfire kommentjére
2012. márc. 21. 12:04

Sziasztok!

Vki tud segíteni, hogy hm-bem hol kell beállítani, hogy a hudnál ne csak adott értékeket írja ki hanem elé írja, hogy az mi.
Pl.: preflop raise: ... limp/call: .....
szóval, hogy ilyen formátumba lássam ne csak számokat.

Tudom, hogy van hm topic de ott még sose kaptam választ a kérdéseimre.

Köszi

a confignál így van írva "show abbreviations" beállíthatod azt is hogy az abbreviations-ba mit írjon ki.pl pre flop raise-nél pf van írva de átírhatod.

Dfire
Válasz szencsike kommentjére
2012. márc. 21. 12:17

a confignál így van írva "show abbreviations" beállíthatod azt is hogy az abbreviations-ba mit írjon ki.pl pre flop raise-nél pf van írva de átírhatod.

Köszi szépen!

nbzmg
Válasz Dfire kommentjére
2012. márc. 21. 12:33

Sziasztok. Szeretnék mindent megtudni és tanulni a hu sng-kről. Hol érdemes kezdeni? Mit olvassak el vagy nézzek meg? Mit tudnátok ajánlani? Illetve coach-ot tudtok esetleg ajánlani?

Fellick
Válasz nbzmg kommentjére
2012. márc. 21. 14:35

husng.com :)
a főoldalon meg ottvannak a PA coachok.
Azonkívül más magyar oldalakon vannak cikksorozatok, meg ezt a topicot is átnézegetheted. szerintem a 10-20$ tétig nem nagyon kell coach, azokat a téteket cikkek és handelemzés olvasásokkal, meg videók nézegetésével is meg lehet verni.

Zolido
Válasz Fellick kommentjére
2012. márc. 21. 23:14

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy HM2-ben ti HU SNG-re milyen statokat ajánlanátok kirakni HUD-ba ? :) Illetve 1-2 szóban ha tudnátok írni pár értéket amikre nagyon kell figyelni esetleg:) 3-5$-os SNG-ről lenne szó.

Előre is köszi

Wasp
Válasz Zolido kommentjére
2012. márc. 22. 10:43

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy HM2-ben ti HU SNG-re milyen statokat ajánlanátok kirakni HUD-ba ? :) Illetve 1-2 szóban ha tudnátok írni pár értéket amikre nagyon kell figyelni esetleg:) 3-5$-os SNG-ről lenne szó.

Előre is köszi

ha így teszed fel a kérdést, akkor tedd ki az SB és BB vpip-ket, az agressziófaktort, a 3betet meg a cbetet. ezekre kell figyelni, főleg, ha alacsonyak, vagy ha magasak, vagy ha szolíd, átlagos értéken vannak. :)

inkább kevesebb statot tegyél ki, és figyeld meg, hogy mit jelent az az ellenfélnél, minthogy kitegyél mindenféle részletstatot, és megfelelő minta nélkül próbálj következtetést levonni belőle.

Godmode
Válasz Wasp kommentjére
2012. márc. 22. 21:27

weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament < elso hand :sad
sharkscope: emma2709 80-$4 $18 -9%-$336

Wasp
Válasz Godmode kommentjére
2012. márc. 23. 8:55

weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament < elso hand :sad
sharkscope: emma2709 80-$4 $18 -9%-$336

Függetlenül a flop reraise által mutatott hatalmas erőtől, ebben a helyzetben nem hiszem hogy bárki ellen dobom az overpárt, hacsak nem nagyon-nagyon feszes ellenfeled posztflop visszaemelő range, de az meg ugye nem nem nagyon illeszkedik a preflop akcióhoz a téged verő lapok esetén

Pszichopeti
Válasz Wasp kommentjére
2012. márc. 23. 9:03
Élő ügyfélszolgálat