Sziasztok!
Vki tud segíteni, hogy hm-bem hol kell beállítani, hogy a hudnál ne csak adott értékeket írja ki hanem elé írja, hogy az mi.
Pl.: preflop raise: ... limp/call: .....
szóval, hogy ilyen formátumba lássam ne csak számokat.
Tudom, hogy van hm topic de ott még sose kaptam választ a kérdéseimre.
Köszi
Sziasztok!
Vki tud segíteni, hogy hm-bem hol kell beállítani, hogy a hudnál ne csak adott értékeket írja ki hanem elé írja, hogy az mi.
Pl.: preflop raise: ... limp/call: .....
szóval, hogy ilyen formátumba lássam ne csak számokat.
Tudom, hogy van hm topic de ott még sose kaptam választ a kérdéseimre.
Köszi
a confignál így van írva "show abbreviations" beállíthatod azt is hogy az abbreviations-ba mit írjon ki.pl pre flop raise-nél pf van írva de átírhatod.
Sziasztok. Szeretnék mindent megtudni és tanulni a hu sng-kről. Hol érdemes kezdeni? Mit olvassak el vagy nézzek meg? Mit tudnátok ajánlani? Illetve coach-ot tudtok esetleg ajánlani?
husng.com :)
a főoldalon meg ottvannak a PA coachok.
Azonkívül más magyar oldalakon vannak cikksorozatok, meg ezt a topicot is átnézegetheted. szerintem a 10-20$ tétig nem nagyon kell coach, azokat a téteket cikkek és handelemzés olvasásokkal, meg videók nézegetésével is meg lehet verni.
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy HM2-ben ti HU SNG-re milyen statokat ajánlanátok kirakni HUD-ba ? :) Illetve 1-2 szóban ha tudnátok írni pár értéket amikre nagyon kell figyelni esetleg:) 3-5$-os SNG-ről lenne szó.
Előre is köszi
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy HM2-ben ti HU SNG-re milyen statokat ajánlanátok kirakni HUD-ba ? :) Illetve 1-2 szóban ha tudnátok írni pár értéket amikre nagyon kell figyelni esetleg:) 3-5$-os SNG-ről lenne szó.
Előre is köszi
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament < elso hand :sad
sharkscope: emma2709 80-$4 $18 -9%-$336
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament < elso hand :sad
sharkscope: emma2709 80-$4 $18 -9%-$336
Indul a hétvége: