Mert nem érdekel a te véleményed és én neked nem tartozok semmilyen magyarázattal. Azt hiszel/gondolsz amit akarsz. Azért mert nem tartozok a rajongó táborodba nem kell itt fúrni engem.
És nem szeretném , hogy ez a topic is arra a sorsra jutna mint ami egy időben OPHU-n volt a HU topikban. Valami próblémád van keress meg privátban és ne egy topikban fejtegess.
Részemről ennyi.
Te nagyon elvagy tévedve :) De nyugodtan folytasd csak , van olyan pókeres barátom akivel már nem egyszer találkoztam személyesen :)Azért mert kisebbségi komplexusod van és lányszemmel megmondtam , hogy nem vagy egy szépség kár itt most tromfolni rajtam, megpróbálhatsz befeketíteni nem nagyon érdekel. Akiket ismerek és jóba vagyok velük csak az ő véleményük számít a tied ez pedig igen messze van. De szerintem a következő kommentedbe találd ki azt , hogy én vagyok Hideyoshi :)
Te nagyon elvagy tévedve :) De nyugodtan folytasd csak , van olyan pókeres barátom akivel már nem egyszer találkoztam személyesen :) De szerintem a következő kommentedbe találd ki azt , hogy én vagyok Hideyoshi :)
Te ide egyszer nem jöttél szakmailag hozzá szólni semmihez , csak jöttél reklámozni a videóidat meg , rám támadni :) Bárki bármilyen hand-et berakott szerintem egy kezemen meglehetne számolni amikor valakinek is mondtál valami építőt. Az , hogy most ide jössz játszani a nagy h4xz-t eléggé szánalmacska :)
Mit kellene cáfolnom ? Amit te képviselsz attól én nem vagyok egyáltalán elájulva mint sokan mások. Szerintem menj vissza a hazai vizeidre. És ne rontsd ott a levegőt.
hablabla
Pattuska: itt a hu celebje
Pattuska:...
Pattuska: ajjajj...
critical222: wat?
critical222: ja hogy magyarul lol
critical222: ismerlek?
Pattuska: csak nagy a szád mint mindig :)
Pattuska: nem szeretlek
critical222: ?
critical222: én se téged
Pattuska: kis nagypofáju csunya gyerek vagy
Pattuska: azt hiszed te vagy itt a legnagyobb király :)
critical222: jólvan
Pattuska: közbe meg egy ronda kis kocka vagy :)
critical222: ok
Pattuska: menj gyurni :)
critical222: ismersz élőből vagy wtf?
Pattuska: aha (ezt nemtudom miért mondtad ha még soha nem láttál)
critical222: mégis honnan?
Pattuska: kopaszodo
Pattuska: kis tunya
Pattuska: ronda arc
Pattuska: te vagy nem?
critical222: persze
critical222: és te?
Pattuska: én gyurok ;)
critical222: az kemény
critical222: de nem azt kérdeztem, hanem hogy kivagy
Pattuska: és hajam is van :)
válasz nem jött rá hogy ki is ő
Pattuska: remélem örökké fog tartani a downswinged :)
critical222: már kijöttem belőle köszi
Pattuska: szar érzés lehet h nem mostanába leszel ugyanott ahol tartottál :)
Pattuska: h jöttél volna :D
éppen ebben az időben volt egy 1k upswingem, de ez a kis vasgyúrós lányka jobban tudta mint én persze
Dealt to critical222 [Ah Ks]
critical222 raises to 100
Pattuska raises to 1,865, and is all in
critical222 calls 1,035, and is all in
Pattuska shows [5s 5h]
critical222 shows [Ah Ks]
Uncalled bet of 730 returned to Pattuska
*** FLOP *** [6h 3s Qd]
*** TURN *** [6h 3s Qd] [7s]
*** RIVER *** [6h 3s Qd 7s] [Td]
Pattuska: gggggggg
Pattuska: puszi
Pattuska: veréb
Ezzel bakot lőttél de sebaj :) De nyugodtan folytasd csak tovább és tovább :):) Mondom én vagyok egyenesen Hideyoshi ! Hidd el. És köszönjük , hogy ezekkel az érdemi hozzászólásaiddal gazdagítottad a topikot , valahol most már átlátom hogy Hideyoshi miért is utál annyira.
Ezzel bakot lőttél de sebaj :) De nyugodtan folytasd csak tovább és tovább :):) Mondom én vagyok egyenesen Hideyoshi ! Hidd el.
és lányszemmel megmondtam , hogy nem vagy egy szépség
Egy szóval nem tagadtam.
És mi köze van ennek a topiknak hozzád és hozzám?
Inkább arra válaszolj.
"Te ide egyszer nem jöttél szakmailag hozzá szólni semmihez , csak jöttél reklámozni a videóidat meg , rám támadni"
Erre nem bírsz mit mondani..
A fentiekhez nekem semmi közöm, de én kérek elnézést az offért, nem jó ilyeneket olvasni.
Óriási:D
Mekkora veréb..