criticaL
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 16. 13:35

Mert nem érdekel a te véleményed és én neked nem tartozok semmilyen magyarázattal. Azt hiszel/gondolsz amit akarsz. Azért mert nem tartozok a rajongó táborodba nem kell itt fúrni engem.
És nem szeretném , hogy ez a topic is arra a sorsra jutna mint ami egy időben OPHU-n volt a HU topikban. Valami próblémád van keress meg privátban és ne egy topikban fejtegess.
Részemről ennyi.

Hát persze. :) De az hogy leülsz mellém FTPn csak azért hogy oltogass, az teljesen std, de azt felvállalni, hogy te vagy az, az már sok.
Nem tudok róla, hogy van rajongótáborom, ha lenne se szeretném, hogy ilyen emberek beletartozzanak. Nem kezdtelek el fúrni, csak szemetszúrt, hogy te kezdtél el nekem irogatni tanácsokért, lányként, hogy minél több esélyed legyen, aztán amikor nem beszéltem veled tovább mert oltári baromságokat írtál, hirtelen átváltottál utálkozásba. Aztán kíváncsi voltam, hogy a társaság hogyan reagál erre, de ahogy látom le se szarják, hogy milyen emberekkel beszélgetnek, hát akkor mindegy. :)

raining
Válasz criticaL kommentjére
2010. máj. 16. 13:43

Te nagyon elvagy tévedve :) De nyugodtan folytasd csak , van olyan pókeres barátom akivel már nem egyszer találkoztam személyesen :)Azért mert kisebbségi komplexusod van és lányszemmel megmondtam , hogy nem vagy egy szépség kár itt most tromfolni rajtam, megpróbálhatsz befeketíteni nem nagyon érdekel. Akiket ismerek és jóba vagyok velük csak az ő véleményük számít a tied ez pedig igen messze van. De szerintem a következő kommentedbe találd ki azt , hogy én vagyok Hideyoshi :)

criticaL
2010. máj. 16. 13:46

Te nagyon elvagy tévedve :) De nyugodtan folytasd csak , van olyan pókeres barátom akivel már nem egyszer találkoztam személyesen :) De szerintem a következő kommentedbe találd ki azt , hogy én vagyok Hideyoshi :)

dehát ha nem cáfolsz semmit csak hallgatsz, akkor szerinted hogy van ez rendjén? :)

Az, hogy te vagy Pattuska, gondolom már nem titok. :) És nekem az bőven elég, ez hogy fiú, lány, vagy hermafrodita vagy, már tök mindegy, nem az itt a lényeg.

raining
2010. máj. 16. 13:51

Te ide egyszer nem jöttél szakmailag hozzá szólni semmihez , csak jöttél reklámozni a videóidat meg , rám támadni :) Bárki bármilyen hand-et berakott szerintem egy kezemen meglehetne számolni amikor valakinek is mondtál valami építőt. Az , hogy most ide jössz játszani a nagy h4xz-t eléggé szánalmacska :)
Mit kellene cáfolnom ? Amit te képviselsz attól én nem vagyok egyáltalán elájulva mint sokan mások. Szerintem menj vissza a hazai vizeidre. És ne rontsd ott a levegőt.

criticaL
2010. máj. 16. 14:03

hablabla

Te a mestere vagy annak, hogy eltereld a szót mindenfelé. Egyszer volt hogy betettem egy új blogpostomnak a linkjét, mert előtte láttam hogy többeknek tetszett, és szerencse arra is kaptam pozitív visszajelzést. Sajnos tőled csak annyit, hogy ne 1800$-al játsszunk 100$-osokat, mert neked egyértelmű volt, hogy nekem máshol nincs pénzem, tudom, hogy neked már ez az összeg is egy elképzelhetetlen mennyiség volt.

Tényleg elnézést kérek a fórumtól, hogy ennyire szétoffoljuk, viszont sajnos ilyen vagyok, idegesít, ha valaki ok nélkül, magát fel nem vállalva elkezd engem pocskondiázni.

Megmutatom még ezt a chatlogot a játékból, amikor úgy döntött hogy beül mellém, csak azért, hogy elmondhassa a véleményét, aztán ígérem, többet nem fogok írkálni ilyesmit, max ha kiprovokál valamit.

Pattuska: itt a hu celebje
Pattuska:...
Pattuska: ajjajj...
critical222: wat?
critical222: ja hogy magyarul lol
critical222: ismerlek?
Pattuska: csak nagy a szád mint mindig :)
Pattuska: nem szeretlek
critical222: ?
critical222: én se téged
Pattuska: kis nagypofáju csunya gyerek vagy
Pattuska: azt hiszed te vagy itt a legnagyobb király :)
critical222: jólvan
Pattuska: közbe meg egy ronda kis kocka vagy :)
critical222: ok
Pattuska: menj gyurni :)
critical222: ismersz élőből vagy wtf?
Pattuska: aha (ezt nemtudom miért mondtad ha még soha nem láttál)
critical222: mégis honnan?
Pattuska: kopaszodo
Pattuska: kis tunya
Pattuska: ronda arc
Pattuska: te vagy nem?
critical222: persze
critical222: és te?
Pattuska: én gyurok ;)
critical222: az kemény
critical222: de nem azt kérdeztem, hanem hogy kivagy
Pattuska: és hajam is van :)

válasz nem jött rá hogy ki is ő

Pattuska: remélem örökké fog tartani a downswinged :)
critical222: már kijöttem belőle köszi
Pattuska: szar érzés lehet h nem mostanába leszel ugyanott ahol tartottál :)
Pattuska: h jöttél volna :D

éppen ebben az időben volt egy 1k upswingem, de ez a kis vasgyúrós lányka jobban tudta mint én persze

Dealt to critical222 [Ah Ks]
critical222 raises to 100
Pattuska raises to 1,865, and is all in
critical222 calls 1,035, and is all in
Pattuska shows [5s 5h]
critical222 shows [Ah Ks]
Uncalled bet of 730 returned to Pattuska
*** FLOP *** [6h 3s Qd]
*** TURN *** [6h 3s Qd] [7s]
*** RIVER *** [6h 3s Qd 7s] [Td]
Pattuska: gggggggg
Pattuska: puszi
Pattuska: veréb

Nagyon szimpatikus csaj vagy hallod-e, egyből rádizgultam!

raining
2010. máj. 16. 14:07

Ezzel bakot lőttél de sebaj :) De nyugodtan folytasd csak tovább és tovább :):) Mondom én vagyok egyenesen Hideyoshi ! Hidd el. És köszönjük , hogy ezekkel az érdemi hozzászólásaiddal gazdagítottad a topikot , valahol most már átlátom hogy Hideyoshi miért is utál annyira.

criticaL
2010. máj. 16. 14:09

Ezzel bakot lőttél de sebaj :) De nyugodtan folytasd csak tovább és tovább :):) Mondom én vagyok egyenesen Hideyoshi ! Hidd el.

és lányszemmel megmondtam , hogy nem vagy egy szépség

Most komolyan tagadni mered ezután hogy te vagy? :D

BotikAA is Pattuska nick ellen játszott és nyert 2 perccel azelőtt, hogy bemásoltad volna a badbeated. :D

Najó, ez már kabaré amit művelsz

raining
2010. máj. 16. 14:12

Egy szóval nem tagadtam.
És mi köze van ennek a topiknak hozzád és hozzám?
Inkább arra válaszolj.
"Te ide egyszer nem jöttél szakmailag hozzá szólni semmihez , csak jöttél reklámozni a videóidat meg , rám támadni"

Erre nem bírsz mit mondani..

Hideyoshi
2010. máj. 16. 16:55

A fentiekhez nekem semmi közöm, de én kérek elnézést az offért, nem jó ilyeneket olvasni.

Mediolanum
Válasz Hideyoshi kommentjére
2010. máj. 16. 17:07

Óriási:D
Mekkora veréb..

Élő ügyfélszolgálat