Alessio
Válasz Mediolanum kommentjére
2010. máj. 15. 21:57

ja 2dolláron már sok a gondolkodó reg,akiket könnyu legyőzni.

2$-os gondolkodó regek? :) ugyan...
Van a U Tube-on 1 videó, (nevetséges amúgy), hogyan nem tud megegyezni a dealt illetően 2 "reg". 2$-on veszekednek 10 percet!

Mediolanum
Válasz Alessio kommentjére
2010. máj. 15. 22:00

2$-os gondolkodó regek? :) ugyan...
Van a U Tube-on 1 videó, (nevetséges amúgy), hogyan nem tud megegyezni a dealt illetően 2 "reg". 2$-on veszekednek 10 percet!

most,Te tényleg nem érezted az iróniát?

Alessio
Válasz Mediolanum kommentjére
2010. máj. 15. 22:03

most,Te tényleg nem érezted az iróniát?

Dehogynem, ez nem egy kioktató, vagy leszóló hsz volt... kivételesen :)
egyetértésként pöttyentettem oda a videós részt!

csabist9
Válasz ezah kommentjére
2010. máj. 16. 5:39

Nem tudom ti hany asztalon toljatok egyszerre, de szamomra nagyon hasznos feldolgozni az osszes informaciot egy meccs alatt. Betsizing, timing tells, hogy reagal a betre, 3 betre, check-raise-re stb. 2-3 asztalon egyszeruen nem tudok ugy figyelni es nagyon a HUD-ra tamaszkodom, ami 15-20 leosztas alapjan butasag es sokszor szaladok bele "megadom mert bloffol, a p*csaba, hogy lehet megint flosse" szituacioba.

Szerintem kellő mennyiségü játékkal azért ez fejlödik gyorsan.. Nekem 2 asztal az elég lighty, szinte unalmas, 3 asztal az kényelmes, 4 asztal meg akkor oké, ha ott vagyok agyilag. Ha minél hosszabb sessionöket tolsz koncentrált fasza játékkal az sokat segít nagyon.. Én éppen a héten toltam egy nonstop 18 órás 3-4 asztalos HU sng sessiont.. Mondjuk az nagyon brutál volt az utolso 5-6 óra nem is ugy alakult ahogy kellett volna, de a rákövetkező nap az kárpótolt..:)
Azon kívül az 1 dolláros mezönynél nyílván nincs könyebb.., persze ez nem azt jelenti, hogy nem érné meg befizetni annyit, hogy 5 vagy 10 dolláron tudja valaki kezdeni a játékot. (nem abszolut nulla poker alapképzettséggel)

olegg
Válasz csabist9 kommentjére
2010. máj. 16. 11:25

Hand of the day

Ismét egy funny hand. Calling station villain képtelen megszabadulni a tízes magas lapjától, amivel még a riveren is check/callt játszik:

PokerStars Game $20+$1 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2010/05/16 3:40:33 ET
Table '273322682 1' 2-max Seat #1 is the button
Seat 1: hero (1490 in chips)
Seat 2: BluesFender (1510 in chips)
hero: posts small blind 10
BluesFender: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [6c Qs]
hero: raises 20 to 40
BluesFender: calls 20
*** FLOP *** [6d 5h 2s]
BluesFender: checks
hero: bets 40
BluesFender: calls 40
*** TURN *** [6d 5h 2s] [6h]
hero: bets 80
BluesFender: calls 80
*** RIVER *** [6d 5h 2s 6h] [8h]
hero: bets 180
BluesFender: calls 180
*** SHOW DOWN ***
hero: shows [6c Qs] (three of a kind, Sixes)
BluesFender: mucks hand
hero collected 680 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 680 | Rake 0
Board [6d 5h 2s 6h 8h]
Seat 1: hero (button) (small blind) showed [6c Qs] and won (680) with three of a kind, Sixes
Seat 2: BluesFender (big blind) mucked [Ts 9c]

raining
Válasz olegg kommentjére
2010. máj. 16. 11:51

a Hires BotikAA leült mellém , társalgásra nem volt képes de bemutatta eme remek call-t , World Pro !

weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament

a játéka egy nagy kaki csodálkozom , hogy ezzel ilyen nyerő..

criticaL
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 16. 12:52

a Hires BotikAA leült mellém , társalgásra nem volt képes de bemutatta eme remek call-t , World Pro !

weaktight | Hand | AKo - No Limit Holdem Tournament

a játéka egy nagy kaki csodálkozom , hogy ezzel ilyen nyerő..

ez annyira super std hogy az már fáj

raining
Válasz criticaL kommentjére
2010. máj. 16. 13:09

megjött a messiás :) ez is super std volt akkor tőle ?
weaktight | Hand | J6s - No Limit Holdem Tournament ?
kérlek válaszolj Isten !

criticaL
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 16. 13:23

megjött a messiás :) ez is super std volt akkor tőle ?
weaktight | Hand | J6s - No Limit Holdem Tournament ?
kérlek válaszolj Isten !

ez nem, de az előzőn kiakadni nevetséges volt
ha én válaszolok, te miért nem válaszoltál bármit is a hosszú postjaimra amikben rólad volt szó?

ahogy nézem te vagy pattuska :D mindent megmagyaráz :D
hihetetlen hogy itt emberek képesek egy ilyen kis ganajtúróval fórumozni, gl mindenkinek

raining
Válasz criticaL kommentjére
2010. máj. 16. 13:26

Mert nem érdekel a te véleményed és én neked nem tartozok semmilyen magyarázattal. Azt hiszel/gondolsz amit akarsz. Azért mert nem tartozok a rajongó táborodba nem kell itt fúrni engem.
És nem szeretném , hogy ez a topic is arra a sorsra jutna mint ami egy időben OPHU-n volt a HU topikban. Valami próblémád van keress meg privátban és ne egy topikban fejtegess.
Részemről ennyi.

Élő ügyfélszolgálat