olegg
Válasz Triccianus kommentjére
2010. máj. 14. 16:16

A magyar nyelvű változatban a jobb felső ablakot kell átállítani, mely alapesetben "Minden formátumra" van állítva. Remélem, jól emlékszem, mert pont most járt le az előfizetésem, és ma még nem volt időm megújítani.

ezah
Válasz olegg kommentjére
2010. máj. 14. 16:36

Én a pokerprolabs.com oldalt használom. Mondjuk az nem követ annyi site-ot, mint a sharkscope.com, de a nagyobbakat igen. Ott van külön HU rész és ingyenes.

ezah
Válasz ezah kommentjére
2010. máj. 14. 17:17

Kicsit elkiabáltam reggel a dolgokat...:)

Eddig 3-ból 3 bukó.

1.) Két 70-30 all in-t buktam.
2.) Összehozott a jósorsom egy minden move all in idiótával. Egy JJ-vel betettem preflop, nem tudtam lejavulni a monstert (Q5o).
3.) Két párral set-be néztem.

De nem baj, mert olyan A-B játékot hozok :) Jó lesz ez...

Most éppen egy "overbet lover" spanyollal küzdök. 40-es potba, river-en bet 200. Fasza. Azt hiszem lassan abba kéne hagynom az 1 dolláros meccseket :)

Triccianus
Válasz ezah kommentjére
2010. máj. 14. 17:20

Kicsit elkiabáltam reggel a dolgokat...:)

Eddig 3-ból 3 bukó.

1.) Két 70-30 all in-t buktam.
2.) Összehozott a jósorsom egy minden move all in idiótával. Egy JJ-vel betettem preflop, nem tudtam lejavulni a monstert (Q5o).
3.) Két párral set-be néztem.

De nem baj, mert olyan A-B játékot hozok :) Jó lesz ez...

Most éppen egy "overbet lover" spanyollal küzdök. 40-es potba, river-en bet 200. Fasza. Azt hiszem lassan abba kéne hagynom az 1 dolláros meccseket :)

Csak nyugi. Az előbb az én top páromat is lejavulta a flop all-int követően egy - runner-runner két pár :) És ugyanazt a borzalmas fisht három egymást követő meccsen sem tudtam megverni :)
Kicsit abba is hagytam a HU-t, és pihenésképpen inkább leültem FR SnG-zni :)

Mediolanum
Válasz ezah kommentjére
2010. máj. 14. 17:21

Azt hiszem lassan abba kéne hagynom az 1 dolláros meccseket :)

pedig annál nincs könnyebb mezőny.

ezah
Válasz Mediolanum kommentjére
2010. máj. 14. 17:40

pedig annál nincs könnyebb mezőny.

Ezzel nem értek egyet. Szerintem a 2-5 dolláros mezőny sokkal játszhatóbb és sokkal könnyebb szép ROI-t elérni.

1.) Kisebb a rake.
2.) Kevesebb az overaggro idióta, akik miatt sokkal több coinflip-et kell bevállalnod, mint magasabb limiteken.

cincinatus
Válasz ezah kommentjére
2010. máj. 14. 22:18

Bihaimo

A light 3-beteket szerintem nyugodtan felejtsd el, mert tapasztalataim ezek alacsonyabb téten (és fishek ellen) nem lesznek pluszosak, mert a kollégák szinte mindennel tartani fognak, amivel emeltek, így nem lesz elég dobás ahhoz, hogy pluszos legyen a dolog.

Bőven elég a value 3-bet, mert azokat viszont imádják kifizetni minden szeméttel:)

Nagy 3-bet csatákba csak értelmes ellenfél ellen érdemes belebonyolódni, az pedig ritkán lesz.

Mediolanum
Válasz ezah kommentjére
2010. máj. 15. 0:45

Ezzel nem értek egyet. Szerintem a 2-5 dolláros mezőny sokkal játszhatóbb és sokkal könnyebb szép ROI-t elérni.

1.) Kisebb a rake.
2.) Kevesebb az overaggro idióta, akik miatt sokkal több coinflip-et kell bevállalnod, mint magasabb limiteken.

ja 2dolláron már sok a gondolkodó reg,akiket könnyu legyőzni.

raining
Válasz Mediolanum kommentjére
2010. máj. 15. 14:27

úristen néha én is mákolok? :)
Image
flop után- 0,67%-om volt card runner-s calculator szerint :)

raining
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 15. 21:22

-

Husángosok valaki jön holnap miniFTOPS main eventre? :)

Élő ügyfélszolgálat