A magyar nyelvű változatban a jobb felső ablakot kell átállítani, mely alapesetben "Minden formátumra" van állítva. Remélem, jól emlékszem, mert pont most járt le az előfizetésem, és ma még nem volt időm megújítani.
Én a pokerprolabs.com oldalt használom. Mondjuk az nem követ annyi site-ot, mint a sharkscope.com, de a nagyobbakat igen. Ott van külön HU rész és ingyenes.
Kicsit elkiabáltam reggel a dolgokat...:)
Eddig 3-ból 3 bukó.
1.) Két 70-30 all in-t buktam.
2.) Összehozott a jósorsom egy minden move all in idiótával. Egy JJ-vel betettem preflop, nem tudtam lejavulni a monstert (Q5o).
3.) Két párral set-be néztem.
De nem baj, mert olyan A-B játékot hozok :) Jó lesz ez...
Most éppen egy "overbet lover" spanyollal küzdök. 40-es potba, river-en bet 200. Fasza. Azt hiszem lassan abba kéne hagynom az 1 dolláros meccseket :)
Kicsit elkiabáltam reggel a dolgokat...:)
Eddig 3-ból 3 bukó.
1.) Két 70-30 all in-t buktam.
2.) Összehozott a jósorsom egy minden move all in idiótával. Egy JJ-vel betettem preflop, nem tudtam lejavulni a monstert (Q5o).
3.) Két párral set-be néztem.
De nem baj, mert olyan A-B játékot hozok :) Jó lesz ez...
Most éppen egy "overbet lover" spanyollal küzdök. 40-es potba, river-en bet 200. Fasza. Azt hiszem lassan abba kéne hagynom az 1 dolláros meccseket :)
Azt hiszem lassan abba kéne hagynom az 1 dolláros meccseket :)
pedig annál nincs könnyebb mezőny.
Bihaimo
A light 3-beteket szerintem nyugodtan felejtsd el, mert tapasztalataim ezek alacsonyabb téten (és fishek ellen) nem lesznek pluszosak, mert a kollégák szinte mindennel tartani fognak, amivel emeltek, így nem lesz elég dobás ahhoz, hogy pluszos legyen a dolog.
Bőven elég a value 3-bet, mert azokat viszont imádják kifizetni minden szeméttel:)
Nagy 3-bet csatákba csak értelmes ellenfél ellen érdemes belebonyolódni, az pedig ritkán lesz.
Ezzel nem értek egyet. Szerintem a 2-5 dolláros mezőny sokkal játszhatóbb és sokkal könnyebb szép ROI-t elérni.
1.) Kisebb a rake.
2.) Kevesebb az overaggro idióta, akik miatt sokkal több coinflip-et kell bevállalnod, mint magasabb limiteken.
úristen néha én is mákolok? :)
flop után- 0,67%-om volt card runner-s calculator szerint :)
-
Husángosok valaki jön holnap miniFTOPS main eventre? :)