10$-os téten eddig kb. o-án vagyok.
Az lenne a kérdésem, mennyit érdemes egy nap játszani?
A stop/loss szabályom szerint -3, -4-nél kiszállok.
Többször előfordult a hónapban csináltam 12/16-ot, 8/12-öt, úgy hogy egész nap -1,-3 között mozogtam.
Ilyenkor szálljak ki,-1,-2-ben és aznapra elég?
Tegnap pl: 0/5-ről sikerült visszajönni 7/7-re majd innen újra -4 hát nem könnyű kenyér :-)
GL!
A nagyobb mínuszokat (-4 beülő felett) szerintem nem szabad megpróbálni egy nagy rohammal ledolgozni, mert ebből csúnya dolgok sülhetnek ki. /legalábbis nálam így működik:)/
Zsinórban 3 vereség után érdemes a stop loss-t tartani, ami nem feltétlen az jelenti, hogy azon a napon már nem játszok, hanem az adott sessiont zárom le és néhány óra pihi után mehet a játék, ha úgy érzem tudom hozni az A játékom.
Többször előfordult a hónapban csináltam 12/16-ot, 8/12-öt, úgy hogy egész nap -1,-3 között mozogtam.
Tegnap pl: 0/5-ről sikerült visszajönni 7/7-re majd innen újra -4 hát nem könnyű kenyér :-)
GL!
Hát igazából még csak most kezdtem, ezért kérdeztem hogy kellene.
Legnagyobb nyerő széria:+8 de ez két napra lebontva.
GL!
Ha még ilyen friss a dolog, akkor persze, vedd azért szigorúbban, ne szaladj bele egyböl valami csunyább szériába. Viszont ha jól megy, akkor csak toldtoldtold, gyorsan lehet vele szinteket lépkedni, és rengeteg veréb van...
Rossz játék,de nagyot mákoltam
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$10.00+$0.50
Stacks:
SB ARTHUR-SAR (1,380)
BB Hero (1,620)
Blinds: 50/100
Pre-Flop: (150, 2 players) Hero is BB :6c: :6d:
ARTHUR-SAR raises to 200, Hero calls 100
Flop: :4d: :3s: :jd: (400, 2 players)
Hero checks, ARTHUR-SAR bets 200, Hero goes all-in 1,420, ARTHUR-SAR goes all-in 980
Turn: :8s: (3,000, 2 players, 2 all-in)
River: :6h: (3,000, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 3,000
Hero shows three of a kind, Sixes
:6c: :6d:
ARTHUR-SAR shows a pair of Tens
:th: :tc:
Hero wins 3,000 (net +1,380)
ARTHUR-SAR lost 1,380
Ennél a handnél már preflop reraise allin kellett volna menned, a call nem jó megoldás itt.
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$10.00+$0.50
Stacks:
SB ARTHUR-SAR (1,380)
BB Hero (1,620)
Blinds: 50/100
Pre-Flop: (150, 2 players) Hero is BB :6c: :6d:
ARTHUR-SAR raises to 200, Hero calls 100
Flop: :4d: :3s: :jd: (400, 2 players)
Hero checks, ARTHUR-SAR bets 200, Hero goes all-in 1,420, ARTHUR-SAR goes all-in 980
Turn: :8s: (3,000, 2 players, 2 all-in)
River: :6h: (3,000, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 3,000
Hero shows three of a kind, Sixes
:6c: :6d:
ARTHUR-SAR shows a pair of Tens
:th: :tc:
Hero wins 3,000 (net +1,380)
ARTHUR-SAR lost 1,380
GL!
Sziasztok! Még új vagyok ezen az oldalon ezért egy bemutatkozással kezdeném!Lacika0704 vagyok 20 éves, a pókert kb. 1,5 éve játszok először csak masszív vesztő voltam a helytelen bankroll m. miatt.Kb.3-4 hónapja játszok a ps-en komolyabban csak 4fős 5$-os normál HU sng-t és néha turbot is(bár ezt mostmár kevesebbet)elég jól is megy(topshark szerint:282-t játszottam és a profitom 581.5$ a ROI pedig 35%)gondolom ez nem mérvadó mert kevés a játék és ezt ugyse lehet hosszú távon fenntartani gondolom én:)
És rengeteg hibám van szerintem amit ki lehetne küszöbölni csak igazából sohasem olvastam taktikákat meg ilyenek(szóval ha lenne valakinek valamilyen HU sng anyaga amit ajánlani tudna azt nagyon szépen megköszönném).
Na sziasztok
Sziasztok! Még új vagyok ezen az oldalon ezért egy bemutatkozással kezdeném!Lacika0704 vagyok 20 éves, a pókert kb. 1,5 éve játszok először csak masszív vesztő voltam a helytelen bankroll m. miatt.Kb.3-4 hónapja játszok a ps-en komolyabban csak 4fős 5$-os normál HU sng-t és néha turbot is(bár ezt mostmár kevesebbet)elég jól is megy(topshark szerint:282-t játszottam és a profitom 581.5$ a ROI pedig 35%)gondolom ez nem mérvadó mert kevés a játék és ezt ugyse lehet hosszú távon fenntartani gondolom én:)
És rengeteg hibám van szerintem amit ki lehetne küszöbölni csak igazából sohasem olvastam taktikákat meg ilyenek(szóval ha lenne valakinek valamilyen HU sng anyaga amit ajánlani tudna azt nagyon szépen megköszönném).
Na sziasztok