olegg
Válasz ezah kommentjére
2010. jún. 2. 12:37

Ezah

A CG nem az én világom, jobban szeretem a versenypókert. Viszont mivel nekem is főállásom (és feleségem) van, ezért nem fér bele az esti MTT-zés, max. néha hétvégén. A HUSNG viszont ebből a szempontból nagyon jó, annyi meccset játszom le naponta, amennyire éppen időm, vagy kedvem van.

cincinatus
Válasz adrian303 kommentjére
2010. jún. 2. 12:43

Visszatértem Erdélyországból:)

1 hét no poker, ilyen is rég volt már:))

ezah

Olegg-nek teljesen igaza van, gyorsan lépj fel olyan szintre, ahol 5 %-os a rake, vagy keress olyan termet, ahol az 1-2 $-on is 5 % a rake (pl. Ipoker hálózat).

Szerintem 5 $ alatt még a BR managment egy kicsit lehet lazább (persze ésszerű határig), annyira gyengék az ellenfelek.

Szerintem ne játssz túl sok fajta játékot egyszerre, mert nem optimális.

Nehéz CG üzemmódból mondjuk SNG-re vagy MTT-re váltani, ráadásul a fejlődés szempontjából is jobb, ha egyféléből játszol sokat.

A HU Sng nekem azért jött be főleg, mert nagyon jól tervezhető, hogy meddig tart.

Alessio
Válasz ezah kommentjére
2010. jún. 2. 15:59

...Nektek mi a velemenyetek? Ti miert a "husangot" valasztottatok?

Mert 2012-ben világvége lesz!

ezah
Válasz Alessio kommentjére
2010. jún. 3. 21:59

Akkor az ajánlásoknak megfelelően átváltottam $5-os szintre. Most éppen egy SB VPIP / PFR: 56 / 6 úriemberrel játszom. Két set-et flopolt eddig 38 hand alatt. Egyik AA, másik QQ volt. Vezetek ;)

Update: behúztam kettőt ellene. :)

prolifish
Válasz ezah kommentjére
2010. jún. 4. 13:10

sziasztok! én nem rég váltottam hu sng-ra ilyen témájú JÓ!!! videókat hol tudok találni? eddig youtube-on nézegettem de vannak akkora ökör moveok ott hogy inkább profibb vidiket keresek.köszi

Mabohai
Válasz prolifish kommentjére
2010. jún. 4. 13:20

sziasztok! én nem rég váltottam hu sng-ra ilyen témájú JÓ!!! videókat hol tudok találni? eddig youtube-on nézegettem de vannak akkora ökör moveok ott hogy inkább profibb vidiket keresek.köszi

husng.com

Alessio
2010. jún. 5. 8:28

DeucesCracked, CardRunners

prolifish
Válasz Alessio kommentjére
2010. jún. 5. 9:27

köszi a tippeket.

ezah
2010. jún. 9. 17:35

Szintlepes utan

Gondoltam beszamolok a fejlemenyekrol, hatha sikerul kicsit felporgetni a topic-ot :) Eloszor beszeljenek az eddigi szamok:

4-man Shootout ($2.20)
Lejatszott: 93db
ROI: 5.6%

1. hely: 29%
2. hely: 22%
3. hely: 25%
4. hely: 22%

HU SNG ($5.25)
Lejatszott: 146db
ROI: -3.4%

1.hely: 74db
2. hely: 72db

Ez eddig nem tul rozsas, de folyamatosan csiszolok a jatekomon es visszanezve a leosztasokat, rengeteg hibat sikerul kiszurni es par korabban emlitett leak-et sikerult is mar eliminalni :)

- Chatbox ki van kapcsolva ;)
- Mindig 2.5x-et emelek gombrol. Ha sokat dob, atallok limpre vagy open foldra es vakszint valtasnal laptol fuggetlenul emelek 4-5 alkalommal egymas utan. Ha sokat 3-betel, akkor vagy 4x-re valtok, hogy nehezebben tudjon 3x-et ratenni vagy limp/minraise+4 betre.
- Az 500 koruli zsetonrol visszajovo embereknel rajottem, hogy a TAG-ra valtas (amit korabban csinaltam) a leheto legrosszabb amit tehetek. A nagyobb vakok miatt par leosztas utan akar 50%-al is novelheti zsetonjai szamat anelkul, hogy flopot latnank. Valoszinuleg ezert vesztettem sok-sok meccset korabban. Felduplazas utan hiper LAG-ra valtok es ez eddig (kb. 4-5 ilyen alkalom volt, mindet megnyertem) nagyon jol megy. Valoszinuleg miutan a sirbol jott vissza ujra lat nemi eselyt a vegso gyozelemre es nem akar hatareset lapokkal pot committed lenni az ellen. Persze a magas vakok miatt hamar visszafogy.
- All-in huszarok: elso parral vagy AT+ lappal hivom az all-int. Ha 10 leosztas utan sem volt ilyen lapom, akkor lazitok a range-n es J magastol felfele hivok, 15 utan (ekkor mar csak 1050 zsetonom van) pedig barmivel. Sikerult 5 db ilyen idiotaval megmerkoznom, buktam mind az otot. Egy alkalommal magasabb par volt naluk, egyszer buktam a flipet, egyszer dominalva volt az aszom, ketszer pedig 10. leosztas utan az en szemet lapom veszitett az o szemet lapjuk ellen. A hatodikat mar be fogom huzni, erzem ;) Miert nem mennek az ilyenek BWin-re coinflip-et jatszani? Erre valami jobb otlet esetleg?

Zsetonok elszorasa es pot kontroll be nem tartasa meg megy sajnos, de ez nagyjabol az alabbi miatt tortenik.

Talaltam egy uj leak-et is. Overaggro barmok ellen hajlamos vagyok atvenni a sebesseget toluk es sokszor gondolkozas nelkul kattintok, szinte felporgetem sajat magam az o sebessegukre. Altalaban ezek azok a meccsek, amikor 10 leosztas es 1 perc alatt vege is van. Erre a Moshman konyvben van jo modszer, azota MINDEN megmozdulasom elott megvarom, amig elindul a 15 masodperces szamlalo FTP-n. Igy picit lassabb a jatek, es ezzel az oradij is (bar az meg negativ, igy ez nem olyan nagy gond ;)), de idovel szeretnek gyorsan szinteket lepni es $50+-on nem biztos, hogy +EV agyatlanul, zsakkal a fejemen, rutinbol jatszani.

Meglatjuk...:)

olegg
Válasz ezah kommentjére
2010. jún. 9. 18:04

- Mindig 2.5x-et emelek gombrol. Ha sokat dob, atallok limpre vagy open foldra

Ezt itt nem értem.

Élő ügyfélszolgálat