sziasztok!
a DoN team-ből kukkantottam át, mert úgy éreztem, a heti 30 óra játékidőt más játéktípusban esetleg eredményesebben tudnám kihasználni.
A heads upra esett a választásom, mert az volt az előfeltevésem, hogy adott idő alatt több játék lejátszható, és kevésbé jellemző, hogy az esetek többségében 30 perc felett esik ki az ember.
Másik, hogy nincs push/fold szakasz.
5 dolcsisakkal kezdtem a starson. Azt szeretném kérdezni, van-e valami kötelező olvasmány a neten HUhoz, esetleg jó könyv.
előfeltevésem, hogy adott idő alatt több játék lejátszható, és kevésbé jellemző, hogy az esetek többségében 30 perc felett esik ki az ember.
5 dolcsisakkal kezdtem a starson. Azt szeretném kérdezni, van-e valami kötelező olvasmány a neten HUhoz, esetleg jó könyv.
Modifikálom a korábbi álláspontomat a 4 fős HU Sng-kel kapcsolatban, tényleg nagyon + EV, hihetetlen fishekkel.
Úgyis lerontom:))
Sajnos nagy downswingre van kilátás, és tudom mi jön ezután...
lordvico
Üdv a fedélzeten:)
Az alapmű HU Sng esetében Collin Moshman: Heads-Up No-Limit Hold 'em
Ha visszaolvasol egy kicsit, elég sok magyar nyelvű videót is belinkeltünk.
Az biztos, hogy jobb kevesebb játékidővel többet lehet nyerni, mint DON-ban. A meccsek gyorsabbak.
Viszont el kell, hogy keserítselek, a push/fold szakasz elég sűrűn előfordul még a normál idejű HU Sng-ben is, turbón pedig teljesen standard. (pl. Ipokeren gyakorlatilag az első 3 vakszinten tudsz értelmes játékot folytatni normál HU-ban, utána pedig a legtöbb esetben push/fold szakasz jön)
Arra is készülhetsz, hogy a HU Sng-ben elég komolyan lehet TILT-elni, mivel kezdetben valószínűleg csak egy asztalon fogsz játszani, ezért nagyon meg fogod érezni a sorozat mákolásokat, ami miatt nem fogod tudni az A játékodat hozni.
De egyébként óriási FUN:)
GL
Hideyoshi
A korábbi postom inkább csak viccnek vedd.
Ebben a hónapban sajnos nincs sok időm játékra, ezért a megszokott szintem (10 $) alatt játszom kizárólag a játék és az élvezet kedvéért.
Nincs most kitűzött célom sem, júliusban szeretnék majd beerősíteni (akkor lesz végre időm) és amilyen gyorsan csak lehet felmenni 20 $-ra Titanon és FTP-n.
Egyébként alaphelyzetben az általad alkalmazott stop loss/win stratégiát követem én is. (Nekem is abszolút bejött.)
Régen nem hallottam már rólad, amikor legutóbb olvastam a blogod 200/300 $-on játszottál, hogy megy most a játék?
lordvico
Üdv a fedélzeten:)
Az alapmű HU Sng esetében Collin Moshman: Heads-Up No-Limit Hold 'em
Ha visszaolvasol egy kicsit, elég sok magyar nyelvű videót is belinkeltünk.
Az biztos, hogy jobb kevesebb játékidővel többet lehet nyerni, mint DON-ban. A meccsek gyorsabbak.
Viszont el kell, hogy keserítselek, a push/fold szakasz elég sűrűn előfordul még a normál idejű HU Sng-ben is, turbón pedig teljesen standard. (pl. Ipokeren gyakorlatilag az első 3 vakszinten tudsz értelmes játékot folytatni normál HU-ban, utána pedig a legtöbb esetben push/fold szakasz jön)
Arra is készülhetsz, hogy a HU Sng-ben elég komolyan lehet TILT-elni, mivel kezdetben valószínűleg csak egy asztalon fogsz játszani, ezért nagyon meg fogod érezni a sorozat mákolásokat, ami miatt nem fogod tudni az A játékodat hozni.
De egyébként óriási FUN:)
GL
Hideyoshi
A korábbi postom inkább csak viccnek vedd.
20 $-ra Titanon és FTP-n.
Egyébként alaphelyzetben az általad alkalmazott stop loss/win stratégiát követem én is. (Nekem is abszolút bejött.)
Régen nem hallottam már rólad, amikor legutóbb olvastam a blogod 200/300 $-on játszottál, hogy megy most a játék?
köszi a baráti fogadtatást :)
annak is nagyon örülnék, ha 15 perc után esek ki alacsonyabb fullal, nem 50 perc kemény küzdelem után :)
Normál időn hol kezdődik el a pusholás?
Igen, szerintem is 50-100-nál szokott lenni a fordulópont, ilyenkor már gyakran az egyik játékos 10 BB körül van.
Persze nagyon site függő, hogy 50-100-as vak mikor jön el, PS-en pl. egész lassan, nekem ebből a szempontból az FTP tetszik a legjobban (elég sok tér van a játékra, de nem nagyon lassú), a Titanon pedig már a 4. szint az 50-100-as.
Hideyoshi
Akkor várom az újabb blogbejegyzést:)