rogyion
Válasz cincinatus kommentjére
2010. jún. 18. 19:31

"Persze nagyon site függő, hogy 50-100-as vak mikor jön el, PS-en pl. egész lassan, nekem ebből a szempontból az FTP tetszik a legjobban (elég sok tér van a játékra, de nem nagyon lassú), a Titanon pedig már a 4. szint az 50-100-as."

Két véglet az IPN,Ipoker valamint a Cereus hálózat.Ez utóbbin 5/10-ről indul a 10perces vakszint.Aki pedig turbót játszik (ami csak itt turbó,kb megegyezik az FTP normál játékával) az a fee-n is spórol. A szokásos beülők helyett itt 6+0,25--11+0,5--22+1$....stb. Nem Cereus reklám csak hátha valakinek hasznos lehet:)

Hideyoshi
Válasz rogyion kommentjére
2010. jún. 18. 21:05

Két véglet az IPN,Ipoker valamint a Cereus hálózat.Ez utóbbin 5/10-ről indul a 10perces vakszint.Aki pedig turbót játszik (ami csak itt turbó,kb megegyezik az FTP normál játékával) az a fee-n is spórol. A szokásos beülők helyett itt 6+0,25--11+0,5--22+1$....stb. Nem Cereus reklám csak hátha valakinek hasznos lehet:)[/QUOTE]

IPN-en van igen csak kényelmes 5/8/12 vakszintes, 1500-2000 zsetonos asztalok is.
Cereus kerülendő, túl sok a gyanús biztonsági hiba.

Krono
Válasz Hideyoshi kommentjére
2010. jún. 18. 23:45

Behúztam a PS-en a 10.50$ KO HU MTT-t... jejejeje :D

criticaL
2010. jún. 19. 1:42

Igaz, én is megfigyeltem, hogy ha meredeken elindul az ívem valamelyik irányba, akkor hirtelen tud váltani az ellenkezőjébe is. Utálom is ezt, jobb szeretem a fűrészfogas felfelét.

blah ne is mondd, tudnék mesélni róla énis eleget : D

lordvico
Válasz criticaL kommentjére
2010. jún. 19. 17:12

Első handet megmutatnám nektek, amihez lenne kérdésem.
Az ellenfél nagyon feszesen játszott, lényegében minden kört végigcheckeltünk, ezért eléggé érdektelen hangulatba estem.

Mivel a parti alatt legfeljebb 2szer emelt rám, sejthető volt hogy van lapja. Előzőleg néhányszor feladta a kört, ha leeső ászra emeltem.
Hol kellett volna feladnom?
[pokerhandreplays]2039343[/pokerhandreplays]

olegg
Válasz lordvico kommentjére
2010. jún. 19. 18:06

A flopon tökéletes alkalom lett volna feladni, K magasod volt egy feszes játékos ellen, aki preflop emelt. Szinte kizárt, hogy itt elöl lennél. Pozíción kívülről itt felesleges erőltetni.

Hideyoshi
Válasz lordvico kommentjére
2010. jún. 19. 18:08

Ha ilyen ritkán emelt, akkor már preflop dobhatod, 1bb flopon nem túl erős hívás, de mivel semmid nincs dobhatod. Az ász megjátszása nem rossz, de nem ellene: szinte biztos, hogy neki pont lejött akkor a tuti. Check/call itt jobb.
Amúgy ez nem olyan rossz játék, nem vészes.

cincinatus
2010. jún. 19. 19:51

Az ilyen játékos ellen inkább pozícióból próbálkozz és pozícióból emelj ellene szinte minden lappal.

Az adott partyban a flop megadás még nem volt nagyon rossz, viszont a turnon nut FD-vel egy check/call sokkal jobb lett volna és ha leesik jó eséllyel szépen kifizet.

lordvico
Válasz cincinatus kommentjére
2010. jún. 19. 21:41

Az ilyen játékos ellen inkább pozícióból próbálkozz és pozícióból emelj ellene szinte minden lappal.

Az adott partyban a flop megadás még nem volt nagyon rossz, viszont a turnon nut FD-vel egy check/call sokkal jobb lett volna és ha leesik jó eséllyel szépen kifizet.

köszi mindenkinek a kommentet, kapizsgálom. Szerencsére végig domináltam emelésekkel, a visszavágó is meglett.
Nagyon fura világ ez a HU, előbb egy srác beül, beírja nekem: you lose, game over, második handnek ak-t kapok, ő emel, én allin teszem, mutat egy dominált handet, 12 mp alatt megnyerem a partit :O

tarisznya
Válasz Krono kommentjére
2010. jún. 20. 9:54

Szia,

hatalmas gratulacio az elso helyhez!

Élő ügyfélszolgálat