"Persze nagyon site függő, hogy 50-100-as vak mikor jön el, PS-en pl. egész lassan, nekem ebből a szempontból az FTP tetszik a legjobban (elég sok tér van a játékra, de nem nagyon lassú), a Titanon pedig már a 4. szint az 50-100-as."
Két véglet az IPN,Ipoker valamint a Cereus hálózat.Ez utóbbin 5/10-ről indul a 10perces vakszint.Aki pedig turbót játszik (ami csak itt turbó,kb megegyezik az FTP normál játékával) az a fee-n is spórol. A szokásos beülők helyett itt 6+0,25--11+0,5--22+1$....stb. Nem Cereus reklám csak hátha valakinek hasznos lehet:)
Két véglet az IPN,Ipoker valamint a Cereus hálózat.Ez utóbbin 5/10-ről indul a 10perces vakszint.Aki pedig turbót játszik (ami csak itt turbó,kb megegyezik az FTP normál játékával) az a fee-n is spórol. A szokásos beülők helyett itt 6+0,25--11+0,5--22+1$....stb. Nem Cereus reklám csak hátha valakinek hasznos lehet:)[/QUOTE]
IPN-en van igen csak kényelmes 5/8/12 vakszintes, 1500-2000 zsetonos asztalok is.
Cereus kerülendő, túl sok a gyanús biztonsági hiba.
Behúztam a PS-en a 10.50$ KO HU MTT-t... jejejeje :D
Igaz, én is megfigyeltem, hogy ha meredeken elindul az ívem valamelyik irányba, akkor hirtelen tud váltani az ellenkezőjébe is. Utálom is ezt, jobb szeretem a fűrészfogas felfelét.
Első handet megmutatnám nektek, amihez lenne kérdésem.
Az ellenfél nagyon feszesen játszott, lényegében minden kört végigcheckeltünk, ezért eléggé érdektelen hangulatba estem.
Mivel a parti alatt legfeljebb 2szer emelt rám, sejthető volt hogy van lapja. Előzőleg néhányszor feladta a kört, ha leeső ászra emeltem.
Hol kellett volna feladnom?
[pokerhandreplays]2039343[/pokerhandreplays]
A flopon tökéletes alkalom lett volna feladni, K magasod volt egy feszes játékos ellen, aki preflop emelt. Szinte kizárt, hogy itt elöl lennél. Pozíción kívülről itt felesleges erőltetni.
Ha ilyen ritkán emelt, akkor már preflop dobhatod, 1bb flopon nem túl erős hívás, de mivel semmid nincs dobhatod. Az ász megjátszása nem rossz, de nem ellene: szinte biztos, hogy neki pont lejött akkor a tuti. Check/call itt jobb.
Amúgy ez nem olyan rossz játék, nem vészes.
Az ilyen játékos ellen inkább pozícióból próbálkozz és pozícióból emelj ellene szinte minden lappal.
Az adott partyban a flop megadás még nem volt nagyon rossz, viszont a turnon nut FD-vel egy check/call sokkal jobb lett volna és ha leesik jó eséllyel szépen kifizet.
Az ilyen játékos ellen inkább pozícióból próbálkozz és pozícióból emelj ellene szinte minden lappal.
Az adott partyban a flop megadás még nem volt nagyon rossz, viszont a turnon nut FD-vel egy check/call sokkal jobb lett volna és ha leesik jó eséllyel szépen kifizet.
Szia,
hatalmas gratulacio az elso helyhez!