Mindenki +1 ;)
Teljesen igazatok van, preflop elszurtam ezt a hand-et, ami utana tortent az csak kapalozas volt. Oszinten szolva nagyon meglepodtem, mikor flatelte a 3-betem. 99% fold equity-t gondoltam minimum, hiszen 19 hand alatt kb. 9/5-ot jatszottam es eddig minden alkalommal volt respekt az elso 3-betemre.
Flopon biztam a donk bet halhatatlan erejeben :), nem jott ossze. Ha ott dobok, akkor 930 zsetonom marad es ultra passziv lesz az image-m, ami egy LAG ellen nem biztos, hogy eletbiztositas. Kovetkezo korben nonek a vakok is.
Kozben agyaltam nagyon, de egyszeruen nem tudtam beloni, hogy mi lehet nala. Oszinten szolva nem ult nalam a sztorija, 100/100-as volt SB-rol.
- Preflop: raise + flat call -> kezdeti agresszio, majd monstert sejteto flat call
- Flop: reraise
- Turn: value raise
Hosszas vivodas utan ugy dontottem, hogy mivel mar ugyis elszurtam az egeszet, akkor ratolom a maradek 700 zsetonom es megyek aludni. Amugy meg top parom van, nincs miert aggodni :)
A vart snap call elmaradt, tankelt egy jo darabig, majd miutan rajott hogy amugy is commited mar, megadta es mutatott egy J3o-t, szinhuzo nelkul. River nem segitett neki. Chat-ben be is irta, hogy "sickest hand I ever played" ;)
Triccianus
Igen, jelenthet totális blöfföt is, de ebben az esetben nem erre hajlanék, mert elég magas már a kassza és ha van valamink tudja, hogy úgysem dobunk minraisre, szóval szerintem a (fél)blöfföt itt inkább all-in tenné. (Bár nem tudom mennyire fish az ellenfél.)
Javítás: látom nagyon fish:)
Hat igen, ez 2 fish csataja volt ;) Viszont akkor a kis time gomb megnyomasa utani 10 masodpercben a bloff volt az egyetlen normalis magyarazat minden megmozdulasara. Ezuttal szerencsere bejott. Egyebkent 148 jatek utan 51% ITM es pici pluszban van olasz baratunk.
Koszonom a hozzaszolasokat, a turn check-call-rol le fogok szokni, mert az tenyleg rossz.
Mas. Mi a kb. elfogadott atlagos ITM %, amit ugy illik elerni, ha komolyan gondolja az ember ezt a mufajt?
60%? Ez 500 lejatszott meccs utan 14% ROI-t jelent.
55%? Ez pedig 10% ROI-t.
4-men shootout-ot szoktatok tolni? Nekem az elso 100 utan nagyon +EV-nek tunik. Oszinten szolva szerintem sokkal jobban lehet profitalni ezekbol, mint a ketfos husangokbol. FTP-rol beszelek, itt nem deepstack az FT.
Alacsony téten normál HU Sng-ben a 60 %-os ITM hozható, az 55 %-ot pedig hozni is kell hosszútávon, hogy feljebb tudj lépni.
Magasabb téten már az 55 %-os ITM is nagyon jó.
Az előbbi szitura visszatérve, amikor jó handed van, akkor is ugyanezt fogja csinálni a maniac kolléga, ezért érdemes náluk kivárni az ilyen helyzeteket:)
FTP-rol beszelek, itt nem deepstack az FT.
Ezt nagyon leegyszerűsíted.
Miután beértél a döntőbe deepen játszotok tovább, dupla annyi zsetonnal, mint amennyivel a "normál HU"-ban. Aki nem ismeri a deep stack játékot, annak ez nem biztos, hogy jó.
starson sem deep az ft
Gondolom, abból van a félreértés, hogy a döntőt 2-szer annyi zsetonnal kezditek. Ugyanakkor a kezdő vakszint is a duplája lesz a korábbinak, tehát ez a struktúra így nem számít deepnek.
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni h honnan lehetne letölteni heads up sng videókat..mert a pokerakadémián nem sok van és azokat már megnéztem.
Ja és ha lehet magyar nyelven mert angolul nem annyira tudok sajna bár ha csak az van akkor az is jó
Előre is köszönöm a válaszokat..
isigigdig
CriticaL blogjában vannak jó magyar nyelvű videók. (Újfent köszönet érte!)
critical222
Ha egy kicsit visszaolvasol a topicban, találsz még egy párat.
Sajnos kicsit leült a topic, ezen nagyon jó lenne változtatni!
Modifikálom a korábbi álláspontomat a 4 fős HU Sng-kel kapcsolatban, tényleg nagyon + EV, hihetetlen fishekkel.
Ebben a hónapban behúztam eddig az összes ilyet, ami persze nem volt valami sok és nem is statisztikai minta (mindössze 6 darab), de azért 270 % ROI rövid távon is szívet melengető:)
Úgyis lerontom:))
Sajnos nagy downswingre van kilátás, mert most a normál HU-kat is figyelemebe véve 21-es győzelmi sorozatom van (új rekord) és tudom mi jön ezután...