QQ-Gigolo-7
Válasz Joooke kommentjére
2013. dec. 6. 23:44

Sziasztok!!
A minap játszottam egy HUSng-t egy forma ellen akinek az SB steal range 86% volt.
20BB deepen anyni plusz infónk van h 3 bet shoveot callozott K6s el...
Nem tudom meggyőzni a haveromat h plusszos 20 BB deepen 3 bet shoveolni neki egy A6 offot.
Segítsetek már pls! :D

Maxxxika
2013. dec. 6. 23:56

Haver, higgy QQ-nak :D, igaza van!

Én megtettem, ami tőlem telik.

Sőt,most így próbáltam HM-ben kiszűrőzni,
A2o+ már +EV, főleg az FE miatt.

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. dec. 7. 0:26

86% mr ellen sima no brainer 3bet push minden ász

Littlemage
2013. dec. 7. 0:43

most tenyleg errol szol ez a topic? LOL!!! A tobb eves magyarul beszelo mrj altal keszitett ingyenesen mindenki altal elerheto oktatovideoban is szemlelteve van HM-es screenshootal, hogy mekkora bb/100-at hoznak bizonyos lapkombinaciok 3b pushal. S akkor FE kalkulator hasznalatarol mar ne is beszeljunk.

Mondjuk nem zavar, tolem arrol is szolhat, hogy hol kell bekapcsolni a szamitogepet, csak neha benezek ide, s olyan hsz-eket olvasok, hogy csak kamillazok.

hooc
2013. dec. 8. 13:24

Sziasztok! nemrég vásároltam egy PT4-et és a HU-hoz probálom beállítani a HUD-ot, és a Fv3B illetve LCB statot keresném valaki elmondaná nekem milyen néven vannak, mert láttam pl Fold to 3bet meg Fold to 3bet after raise HU-ba eközött a kettő között van különbség?
Illetve mi a különbség a Call steal, Call PF 2bet, cold call 2bet pf között?

csabacz
Válasz hooc kommentjére
2013. dec. 10. 17:52

Hali,

Ipokeren vagy egy reg akinek furcsa stílusa van, először azt hittem, hogy fish a sok limp miatt, de közben rájöttem, hogy kellemetlen villain. Az a fő problémám, hogy postflop semmilyen move-ra nem dob, de a sok limpelt kasszában oop ritkán fog eltalálni a flop, hogy eleget value beteljek.

Csatolom a HUD-ját, nagyon megköszönném ha valaki írna egy-két tanácsot, a múltkori Holdenper hsz. elég hasznos volt.

zvar19
Válasz csabacz kommentjére
2013. dec. 10. 21:03

Hali,

Ipokeren vagy egy reg akinek furcsa stílusa van, először azt hittem, hogy fish a sok limp miatt, de közben rájöttem, hogy kellemetlen villain. Az a fő problémám, hogy postflop semmilyen move-ra nem dob, de a sok limpelt kasszában oop ritkán fog eltalálni a flop, hogy eleget value beteljek.

Csatolom a HUD-ját, nagyon megköszönném ha valaki írna egy-két tanácsot, a múltkori Holdenper hsz. elég hasznos volt.

ha kellemetlen ellenfél, akkor hogy lehet vele ennyi handed? minek tolod ellene?

Zolido
Válasz zvar19 kommentjére
2013. dec. 10. 21:41

ha kellemetlen ellenfél, akkor hogy lehet vele ennyi handed? minek tolod ellene?

Mert Robinho mindenkire ráül kb. aki open reggel :)

csabacz
Válasz Zolido kommentjére
2013. dec. 10. 23:17

Mert Robinho mindenkire ráül kb. aki open reggel :)

Így van!

Maxxxika
2013. dec. 11. 0:03

Nem értem az ilyen regre ülő regeket.
Minden hálózatban megvan.
Ha opensitelne, akkor elég jó nyerő lenne, de NEM.
Ő a regekre ül rá inkább -0,2% ROI-ért.

Élő ügyfélszolgálat