30bb és alatta:
Nagyon sokat limpel, úgy tűnik sokat limp-foldol. Szóval mehet az ISO elég lazán. Pláne, ha limp-call esetén fit-or-foldot játszik.
Mr ellen nem őrülnék meg nagyon pre, de attól függetlenül, hogy nem emel sokat, úgy tűnik nem olyan iszonyat erős az mr range (valószínű erősen polarizált, gondolom közepes párok, a legtöbb ász, meg trashek, és a limp rangeben van minden nagyobb pár, néhány ász, meg a többi közepes-erős, közepes lap). Szóval nem kell nagyon nitnek lenni, lehet flatelni, meg néha light 3betelni is.
BB-n nagyon laza-passzív stílusban tolja. Elég sokat limp-trapelnék ellene, mivel majdnem az esetek felében ISOzik. Szerintem általában az alacsony ászokat, és alacsony párokat limptrapelném. Kb ilyen 70% mr 20% limpet játszanék ellene (8-10% limptrap, 5-7% közepes limp-call képes lap a maradék kb 5% pedig trashy lap). Nagyon nit lennék a 3betjei ellen, és vigyáznék Axx flopokon, mert elég sok Ax-szel flatelhet.
Postflop amikor ő az SB:
Nem Cbetel túl sokat, de nem is dob a probera, szóval vagy kicsit CS, vagy sok SD képes lapot (2., 3. párok, A/K magasok) checkel mögé. Gyakran barrellezik, szóval flopon általában akkor callolnék, ha elég sok turnön is tudok (szóval J96FD-n 64-gyel mondjuk nem hiszem). Elég lazán callolgat CR ellen, szóval nem vinném túlzásba a laza CReket. Lehet valueból donkolni, mert ritkán dob ellene, és barrellre sem dobott eddig (bár az nem tudom mekkora minta)
Limpelt kasszában hasonló a helyzet. Szerintem a kicsit jobb draw-imat leadelném, mert ott van talán a több FE
Post BB:
Lehet lazán cbetelni ellene, mert azért hajlandó dobni, és nem CRel túl sokat. Viszont csak értékért barrelleznék, vagy olyan handdel, aminek elég jó a javulási esélye, mert utána CS-re vált, és se turn, se river cbetre nem nagyon dob.
Nem donkol, és nem leadel, szóval ezeknek hajlamos lennék hitelt adni, amíg nem bizonyul másként.
Ritkán probeol, de ez nem túl érdekes, mert nyugodtan cbetelhetjük a közepes, gyengébb-közepes handjeinket is, mert nem CRel
Limpelt kasszában ugyanaz a helyzet kb mint emeltben
Én ezt a srácot szarrá limpelném, meg limpraiseolnám. :-)
Holdenper köszi még egyszer a segítségedet, ismét nagyon hasznos volt.
Nem értem az ilyen regre ülő regeket.
Minden hálózatban megvan.
Ha opensitelne, akkor elég jó nyerő lenne, de NEM.
Ő a regekre ül rá inkább -0,2% ROI-ért.
Egyébként open sittel is, és amint beül valaki mellé egy másik lobbyba akkor ráül. Gondolom azért, hogy félj tőle és ne merj open sittelni az adott téten, így csak ő egyedül ül, és minden fish hozzá fog beülni...kíváncsi vagyok, hogy a sok regwar-al mennyit bukik, szerintem nem éri meg ez neki.
Én ezt a srácot szarrá limpelném, meg limpraiseolnám. :-)
Holdenper köszi még egyszer a segítségedet, ismét nagyon hasznos volt.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy itt a river call jó? igazából elég rossz szájízzel calloltam riveren, utólag meg végig gondolva nem nagyon tudok elképzelni sok mindent ami turn call/river all in-t játszik és gyengébb nálunk.
Full Tilt - $5|15/30 NL (2 max) - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 4
SB: 21.33 BB (VPIP: 100.00, PFR: 36.36, 3Bet Preflop: 25.00, Hands: 11)
Hero (BB): 12 BB
SB posts SB 0.5 BB, Hero posts BB 1 BB
Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has :2h::Jc:
SB calls 0.5 BB, Hero checks
Flop: (2 BB, 2 players) :9d::2c::6s:
Hero checks, SB checks
Turn: (2 BB, 2 players) :Jd:
Hero bets 1 BB, SB calls 1 BB
River: (4 BB, 2 players) :3s:
Hero bets 2 BB, SB raises to 19.33 BB and is all-in, Hero calls 8 BB and is all-in
SB shows :4h::5s: (Straight, Six High) (Pre 45%, Flop 38%, Turn 9%)
Hero mucks :2h::Jc: (Two Pair, Jacks and Twos) (Pre 55%, Flop 62%, Turn 91%)
SB wins 24 BB
easy call. 12BB-n ne akarj 2 párt dobni soha. Mondjuk én flopon tuti belenyitok, turnon meg ráborítom a 2 párommal, de ez persze attól függ, hogy milyen az ellenfél.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy itt a river call jó? igazából elég rossz szájízzel calloltam riveren, utólag meg végig gondolva nem nagyon tudok elképzelni sok mindent ami turn call/river all in-t játszik és gyengébb nálunk.
Hero checks, SB checks
Hero bets 2 BB, SB raises to 19.33 BB and is all-in, Hero calls 8 BB and is all-in
SB wins 24 BB
easy call. 12BB-n ne akarj 2 párt dobni soha. Mondjuk én flopon tuti belenyitok, turnon meg ráborítom a 2 párommal, de ez persze attól függ, hogy milyen az ellenfél.
Hero checks, SB checks
SB wins 24 BB