a statjaid mabohai nem azt mutatják, hogy érdemes lenne megfogadni a tanácsaidat....
TheKlansman +1
Genius olvasd el a blogom, ott megtalálod azt amit keresel:
Misima rendhagyó naplója
Úgy is mint: biztos havi jövedelem receptjét.
Genius_
Szerintem most még ne a grind vagy a stop loss/win között vacillálj.
Először stabil játékot és stabil nyereséget kell hoznod, ez mindkettőnek az előfeltétele.
Meg kell szoknod a szintet és termet ahol játszol, ki kell tapasztalni az ellenfeleket.
Mekkora téten és hol játszottál eddig?
10 $-nál magasabb tétre 400 $-os BR-el még véletlen se tévedj!
Az sem szégyen ha pár meccset 5 $-osokon játszol.
Genius_
Szerintem most még ne a grind vagy a stop loss/win között vacillálj.
Először stabil játékot és stabil nyereséget kell hoznod, ez mindkettőnek az előfeltétele.
Genius_ azt írta, hogy több kevesebb sikerrel próbálkozott eddig a HU Sng-vel, ezért írtam, hogy szerintem előbb a játékát kéne stabilizálnia.
Azt sem írta, hogy játszott-e már korábban 10 $-on, nem lenne szerencsés, ha eddig még nem játszott volna ott és 40 beülővel elkezdene ezerrel játszani.
Én a helyében napi néhány meccsel kezdenék stop loss/wint használva, és építeném BR-t, szoknám az ellenfeleket, kialakítanám a játékomat.
De ha már belejött akkor nyugodtan dönthet úgy, hogy grindel.
Genius_ azt írta, hogy több kevesebb sikerrel próbálkozott eddig a HU Sng-vel, ezért írtam, hogy szerintem előbb a játékát kéne stabilizálnia.
Azt sem írta, hogy játszott-e már korábban 10 $-on, nem lenne szerencsés, ha eddig még nem játszott volna ott és 40 beülővel elkezdene ezerrel játszani.
Én a helyében napi néhány meccsel kezdenék stop loss/wint használva, és építeném BR-t, szoknám az ellenfeleket, kialakítanám a játékomat.
De ha már belejött akkor nyugodtan dönthet úgy, hogy grindel.
Cincinatus +1, amennyiben Genius tényleg teljesen kezdő.
Mivel azt írta (legalábbis én ezt vettem ki belőle), hogy a jövedelmét szeretné kiegészíteni, gondoltam nem kell a laperősségnél kezdeni, valamilyen mintája van, ami alapján úgy döntött, hogy a póker pénzforrás lehet számára. Egyetlen kérdést tett fel: grind vagy stop/loss/win. Erre elég jó kiindulási alapot adtam, reméltem, hogy jön majd pro és kontra, ez a fórum lényege :)
(Igen, láttam TheKlansman postját és Hideyoshi +1-ét, nem süllyedek odáig, hogy erre érdemben reagáljak, maradjunk a szakmai kérdéseknél és hozzászólásoknál imo)
Cincinatus +1, amennyiben Genius tényleg teljesen kezdő.
Mivel azt írta (legalábbis én ezt vettem ki belőle), hogy a jövedelmét szeretné kiegészíteni, gondoltam nem kell a laperősségnél kezdeni, valamilyen mintája van, ami alapján úgy döntött, hogy a póker pénzforrás lehet számára. Egyetlen kérdést tett fel: grind vagy stop/loss/win. Erre elég jó kiindulási alapot adtam, reméltem, hogy jön majd pro és kontra, ez a fórum lényege :)
(Igen, láttam TheKlansman postját és Hideyoshi +1-ét, nem süllyedek odáig, hogy erre érdemben reagáljak, maradjunk a szakmai kérdéseknél és hozzászólásoknál imo)
Tegnap lejátszottam életem első HU SNG-t. Persze 2 $-os szinten. Érdekes műfaj. Elsősorban Hideyoshi blogjának olvasása miatt vágtam bele. Megnyertem az első HU-t, bár sztem ez nem az én érdemem. Úgy döntöttem, napi 2-3 HU-t szeretnék játszani (elsősorban most DONokat játszom), aztán meglátjuk mi lesz.
A játszmát a 2. vakszinten fejeztük be. Egy elég feszes ellenféllel volt dolgom. Édekes volt visszatekinteni, hogy ő eröltette rám a saját játékát. Aztán volt egy szerencsés leosztás, melyben magasabb sorral nyertem. 170 zsetonja maradt, amit egyszer duplázott, majd pre flop betettünk mindent (ekkor olyan 280 zsetonja volt) és a QJ-m kitartott AK-val szemben.
Érdekes volt. Az ellen biztosan jobb volt, de én meg a szerencsefaktorral bírtam. Úgy érzem egy új, érdekes Világ nyílt meg nekem. :)
Orang3J3ws99: figyelj, tanulj, raktározz és akkor az eredmények se maradnak el.