Hello !
$2+20-tól már van husáng a PS-n.
Hello !
$2+20-tól már van husáng a PS-n.
Mondjuk én annyit azért hozzáténnék, hogy én a PS-n játszom, itt nekem az átlag időm 12 perc, és nagyon ritka a 30-perc feletti meccs. ergó arra építeni hogy 30 perc után milyen a vak struktúra, nem feltétlen mérvadó. mondjuk 30 perc után én szeretném már lezárni a meccset, hiszen normál esetben addigra már két másikkal végezni kellett volna, tehát szinte elfecsérelt idő idáig húzni.
adrian303
Félreértettél épp az a lényeg, hogy mi van a 30 illetve a 36 perces időszakon belül. Azért írtam, hogy 50/100-as szint felett már mindegy, mert onnantól úgyis push or fold van (amit nagyon sok fish is tud játszani).
A PS-en relatíve deep helyzetből jutsz hirtelen push or fold módba és jóval rövidebb a midgame szakasz. Pedig szerintem fontos a midgame, mivel hiába teljesít a fish elfogadhatóan deepen, ha a midgame nem megy neki, eggyel több lehetőség, hogy elkapd.
Egyébként a PS vakstruktúrája sem rossz összehasonlítva más termekkel, csak szerintem a FTP vakstruktúrája jobb.
Orang3J3ws99
DON nincs a PS-en 1-5 $ között, a 2,20 $-os HU Sng-t pedig a 10 %-os rake miatt nem javaslom, csak esetleg a játék kipróbálására. A magas rake elviszi a nyereményed jelentős részét. Olyan termet érdemes keresni ahol 5 % a rake micro téten is.
Orang3J3ws99
DON nincs a PS-en 1-5 $ között, a 2,20 $-os HU Sng-t pedig a 10 %-os rake miatt nem javaslom, csak esetleg a játék kipróbálására. A magas rake elviszi a nyereményed jelentős részét. Olyan termet érdemes keresni ahol 5 % a rake micro téten is.
Igen, 5 $-tól már jó a fee.
Ha stabil nyereséget akarsz akkor valószínűleg jobb a DON, viszont HU Sng-ben nagyobb ROI-t tudsz elérni és szerintem sokkal élvezetesebb, viszont nagyon jó tiltkontroll kell hozzá (mivel egyszerre 1-2 asztalt tudsz csak játszani).
De feltétlen próbáld ki mind a kettőt!
Igen, 5 $-tól már jó a fee.
Ha stabil nyereséget akarsz akkor valószínűleg jobb a DON, viszont HU Sng-ben nagyobb ROI-t tudsz elérni és szerintem sokkal élvezetesebb, viszont nagyon jó tiltkontroll kell hozzá.
De feltétlen próbáld ki mind a kettőt!
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon,már több éve pókerezek Online kisebb-nagyobb megszakításokkal . Online kitekintgetéseim alkalmával általában mindig a HU SNG-kkel próbálkoztam , több-kevesebb sikerrel.
Most sajnos kényszerpályára kerültem a munkámmal kapcsolatban és mivel az élőpóker helyzete nem a legfényesebb és időben is eltérnek egymástól.
Úgy döntöttem, hogy belepróbálok vágni ebbe ismét.
400$-om lenne az egészre, szívesen meghallgatnék ötleteket főleg olyanoktól akik csak ebből élnek tehát "profik".
Itt elsősorban olyanra gondolok , hogy milyen stratégiával tudok elérni egy biztos havi jövedelmet. A nyaram az itt van , rengeteg időt szeretnék belefektetni és energiát.
Mi az ami számomra kézenfekvőbb ? Grind / win-loss , ?
Szívesen hallgatnék meg ötleteket ezzel kapcsolatosan annyira még az sng-k sem idegenek számomra , de cg-zni online semmiképp nem szeretnék.
Remélem lesz egy-két segítőkész ember aki járta a témában.
Genius
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon,már több éve pókerezek Online kisebb-nagyobb megszakításokkal . Online kitekintgetéseim alkalmával általában mindig a HU SNG-kkel próbálkoztam , több-kevesebb sikerrel.
Most sajnos kényszerpályára kerültem a munkámmal kapcsolatban és mivel az élőpóker helyzete nem a legfényesebb és időben is eltérnek egymástól.
Úgy döntöttem, hogy belepróbálok vágni ebbe ismét.
400$-om lenne az egészre, szívesen meghallgatnék ötleteket főleg olyanoktól akik csak ebből élnek tehát "profik".
Itt elsősorban olyanra gondolok , hogy milyen stratégiával tudok elérni egy biztos havi jövedelmet. A nyaram az itt van , rengeteg időt szeretnék belefektetni és energiát.
Mi az ami számomra kézenfekvőbb ? Grind / win-loss , ?
Szívesen hallgatnék meg ötleteket ezzel kapcsolatosan annyira még az sng-k sem idegenek számomra , de cg-zni online semmiképp nem szeretnék.
Remélem lesz egy-két segítőkész ember aki járta a témában.
Genius