Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

Galambos Tarzan
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. máj. 20. 19:32

Én mindennap elemzem a játékomat, ezzel nincsen gond. Soha nem is mondtam, hogy ilyen vagy olyan jól játszom, csak próbálok. Nyilván tele van leak -el, (RÉSSEL bzmg.. :D) biztos ezek is azok, hogy 3BB -ből nem dobok A -t.. És de igen, ki**ttul forgandó a szerencse, akármennyire is próbálom csökkentetni a szerencsfaktort. Pl azzal is, hogy itt kérek ki véleményeket erről vagy arról.

Wizard videó hiánypótló lenne az oldalon

bakyka
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. máj. 20. 19:38

Én mindennap elemzem a játékomat, ezzel nincsen gond. Soha nem is mondtam, hogy ilyen vagy olyan jól játszom, csak próbálok. Nyilván tele van lake -el, biztos ezek is azok, hogy 3BB -ből nem dobok A -t.. És de igen, ki**ttul forgandó a szerencse, akármennyire is próbálom csökkentetni a szerencsfaktort. Pl azzal is, hogy itt kérek ki véleményeket erről vagy arról.

lake=tó
leak=rés, lék, lyuk

nem szivatás, csak pontosítás

Galambos Tarzan
Válasz bakyka kommentjére
2011. máj. 20. 19:44

lake=tó
leak=rés, lék, lyuk

nem szivatás, csak pontosítás

jah, jogos, át is írtam.

straubbazsi
2011. máj. 20. 19:58

Én mindennap elemzem a játékomat, ezzel nincsen gond. Soha nem is mondtam, hogy ilyen vagy olyan jól játszom, csak próbálok. Nyilván tele van leak -el, (RÉSSEL bzmg.. :D) biztos ezek is azok, hogy 3BB -ből nem dobok A -t.. És de igen, ki**ttul forgandó a szerencse, akármennyire is próbálom csökkentetni a szerencsfaktort. Pl azzal is, hogy itt kérek ki véleményeket erről vagy arról.

Wizard videó hiánypótló lenne az oldalon

Ki mondta, h nem az? De mit tudsz vele kezdeni? Vagy miért bánod ezt? Hosszú távon (...) a szerencse közel kiegyenlíti magát, és akkor már csak az számít, amire befolyással tudtál lenni.

Sajnos, én nem csinálhatok videót.

Galambos Tarzan
2011. máj. 20. 20:07

Ki mondta, h nem az? De mit tudsz vele kezdeni? Vagy miért bánod ezt? Hosszú távon (...) a szerencse közel kiegyenlíti magát, és akkor már csak az számít, amire befolyással tudtál lenni.

Semmit nem tudok vele kezdeni, csak igenis pl. a tegnapi sessionomet (is) marhára befolyásolta a szerencse. Nyilván ha teszek érte, hosszú távon x ezer vagy x tíz ezer játék után majd billen másfele is, nem is akartam ezt taglalni, tisztában van ezzel mindenki. Csak azért azt nem lehet mondani, hogy de ennyire rosszul vagy annyira rosszul játszom a szerencsétől függetlenül is. Szerintem a limiten 100 ból nincs még 5 olyan ember aki ennyire próbálná csökkenteni a szerencsfaktort, mint én, és ezt viszont bátran ki merem állítani. Annak ellenére is, hogy utálom magamat bárkihez is hasonlítgatni. Nem is azt mondom, hogy szószerint mindent megtettem érte, de törekszem rá. És bármennyire is vitatható egy call vagy egy push, az már csak szerencse, hogy az ellennek riverre meg jön a 3 out, ami mínusz egy BI. Na most ez kibabrál velem :D Na ennyi, túl is ragoztam ezt feleslegesen :)

L.T.
2011. máj. 20. 22:18

milyen limiten játszol milyen sng-ket?

ChEaTeR
Válasz L.T. kommentjére
2011. máj. 20. 23:41

Tudnátok ajánlani pár ingyenes oktató videót FR SNG-hez, lehetőleg angol vagy német nyelven?

trixilw
Válasz ChEaTeR kommentjére
2011. máj. 21. 0:14

Tudnátok ajánlani pár ingyenes oktató videót FR SNG-hez, lehetőleg angol vagy német nyelven?

Magyarul mar nem is jo? :-) Milyen szintre gondolsz?

Galambos Tarzan
Válasz L.T. kommentjére
2011. máj. 21. 3:14

milyen limiten játszol milyen sng-ket?

$3 - $5 limiten vegyesen, mikor hogy indulnak asztalok. Elsősorban Normál FR vagy FR turbo DON.

Magyar SNG videok engem is érdekelnének egyenlőre $5 - $10 -ig.

miténtudom
2011. máj. 21. 8:29

miért nem? tiltja a vallásod? :D

Élő ügyfélszolgálat