HUD-mutatók
Sziasztok SNG-sek! ;)
Azt kérdezném tőletek,h. milyen stat.-okat/mutatókat tesztek ki a HUD-ra?!
[9 fős turbo SNG-k esetén] és ezen mutatók közül mit kell feltétlen figyelni, amiből kitűnik,h. az ellenfél "madár"? illetve mik vagy vannak-e optimális statok 1 asztalos turbo sng-k esetében?
Válaszokat előre is köszönöm! :)
Sziasztok SNG-sek! ;)
[9 fős turbo SNG-k esetén] és ezen mutatók közül mit kell feltétlen figyelni, amiből kitűnik,h. az ellenfél "madár"? illetve mik vagy vannak-e optimális statok 1 asztalos turbo sng-k esetében?
Sziasztok SNG-sek! ;)
Oké, köszi srácok a kommenteket ;)
ICM-mel nagyjából tisztában vagyok, vagyis gyakorlom, sokat (ICM Trainer+Light). Eddig HM-et csak CG-hez használtam, de mostmár úgy gondoltam ideje lenne Sng-khez is.. :)
Esetleg vmelyikőtök el tudja küldeni a HUD-ját?! privátban Skype v. MSN-címet is cserélhetünk. Köszi!
Én azt vettem észre, hogy mivel szintenként más és más típushibák várhatóak, ezért más hud-ot kell használni. Pl. mikróra értelme nincs 3bet-et kirakni, mert gyakorlatolag nem létezik, ellenben Call PFR nagyon jó tud lenni. Ez ugye magasabb szinten fordítva működik.
SNG-re alapesetben ez van nálam:
Note / Handszám / Vpip / PFR / AF / Agg%
Steal / Fold 2 Steal / Re-steal / BB
Én azért használom mindkét agressziós mutatót, mert a kettőt kombinálva igen pontos értéket tudok kapni a valódi agresszióról. Pl.: AF magas, Agg% közepes, TAG játékos vagy AF alacsony, Agg% magas, mániákus calling-station. A kettő kombinációjából tudsz már eleve következtetni a Donk-bet, Cbet arányokra is.
Azonban SNG-re összeraktam egy mini-popup-ot, azt feltölthetem, de mivel PokerTracker-t használok, azért gondolom a kereslet nem akkora rá. (Sok divat HM használó! :D :D :D )
Én meg már úgy elmentem tourshark irányba, hogy csak nézek miket irtok statra ;-)
Szinte leszoktam a HM statrol, az elején úgyis ultrafeszes vagyok, nem számit az ellen statja. A közepétől psuhfoldon vagyok, najó itt egy kicst számit az ellen statja ha a lapom icm szerint határeset, vagy resteal esélyes szitu, de mivel 90%ban nem az, igy itt sem sokat számit a HM stat. Valamelyik nap olyan hiáényérzetem volt, 5 perc volt mire rájöttem hogy nem megy a HM hud ;-)
Ahogy elindul egy asztalom, megjelölöm az összes játékost szinnel a tourshark roi szerint, és igy játszok ellene. Ha látom hogy ződ, akkor sb nem vagyok any2n, ha meg piros, azaz tudja mi a calling range, akkor meg méganytwobb vagyok ;-)
Eddig adja az RNG, sőt, szerintem túlságosan is, nem gondolom hogy lehet hozni ekkora roit, FTP FR turbó, 6d majd 11d.
Godmode: 2,5k sng ugyan nem kimondottan sok, de nézz rá az én grafomra meg a tiedre. Biztos lenne mit tanulni meg átnézni icmből, ne vedd rossz néven.
Hoppá, szépen beindult a topik.
Godmode:
Két hónapja SNGzel?
Lépj vissza egy, de inkább két limitet. Játssz kevesebb asztalon. És tanulj SOKKAL többet. Két hónap alatt lejátszottál 2500 SNGét, nem rossz. És mennyi időt töltöttél tanulással? Azt sem tudod, hogy az SNG melyik típusa lenne számodra a legjobb. FR vagy turbo? Te meg már elpattintottál hat hónapnyi átlagfizetést (35BI-nel EV felett)?
Válaszolva: így semeddig sem érdemes tovább tolnod.
(Illetve de, ha egy asztalnál ülünk.)
Csiko:
Limpfold százalékos. A 100 bizony 100%.
Ha valaki tudja, hogy az utolsót hogy kell értelmezni, az legyen szíves szólni. Nálam azt írja ki 100K-s minta után, hogy 100, ami ha tényleg így lenne, akkor komoly szégyen lenne! :)
Nem biztos, hogy rossz az. Jelentheti azt is, hogy ha normális lapod van, akkor eleve emelsz ahogy kell (limpelés helyett), a spekulatív lapokat meg (amikkel limpeltél) el tudod dobni, ha rád emeltek és nem megfelelő a pot odds. (Bár ez csak spekuláció a részemről, mivel még kezdő vagyok.:) ) Az tényleg fura, hogy 100k hand alatt kerek 100%...
Én meg már úgy elmentem tourshark irányba, hogy csak nézek miket irtok statra ;-)
Szinte leszoktam a HM statrol, az elején úgyis ultrafeszes vagyok, nem számit az ellen statja. A közepétől psuhfoldon vagyok, najó itt egy kicst számit az ellen statja ha a lapom icm szerint határeset, vagy resteal esélyes szitu, de mivel 90%ban nem az, igy itt sem sokat számit a HM stat. Valamelyik nap olyan hiáényérzetem volt, 5 perc volt mire rájöttem hogy nem megy a HM hud ;-)
Ahogy elindul egy asztalom, megjelölöm az összes játékost szinnel a tourshark roi szerint, és igy játszok ellene. Ha látom hogy ződ, akkor sb nem vagyok any2n, ha meg piros, azaz tudja mi a calling range, akkor meg méganytwobb vagyok ;-)
Eddig adja az RNG, sőt, szerintem túlságosan is, nem gondolom hogy lehet hozni ekkora roit, FTP FR turbó, 6d majd 11d.
Godmode: 2,5k sng ugyan nem kimondottan sok, de nézz rá az én grafomra meg a tiedre. Biztos lenne mit tanulni meg átnézni icmből, ne vedd rossz néven.