Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

L.T.
Válasz balage78 kommentjére
2011. febr. 25. 8:53

Én meg már úgy elmentem tourshark irányba, hogy csak nézek miket irtok statra ;-)
Szinte leszoktam a HM statrol, az elején úgyis ultrafeszes vagyok, nem számit az ellen statja. A közepétől psuhfoldon vagyok, najó itt egy kicst számit az ellen statja ha a lapom icm szerint határeset, vagy resteal esélyes szitu, de mivel 90%ban nem az, igy itt sem sokat számit a HM stat. Valamelyik nap olyan hiáényérzetem volt, 5 perc volt mire rájöttem hogy nem megy a HM hud ;-)
Ahogy elindul egy asztalom, megjelölöm az összes játékost szinnel a tourshark roi szerint, és igy játszok ellene. Ha látom hogy ződ, akkor sb nem vagyok any2n, ha meg piros, azaz tudja mi a calling range, akkor meg méganytwobb vagyok ;-)
Eddig adja az RNG, sőt, szerintem túlságosan is, nem gondolom hogy lehet hozni ekkora roit, FTP FR turbó, 6d majd 11d.
Godmode: 2,5k sng ugyan nem kimondottan sok, de nézz rá az én grafomra meg a tiedre. Biztos lenne mit tanulni meg átnézni icmből, ne vedd rossz néven.

Szép graf!
Már írtam régebben hogy 600 sng alatt sikerült nekem is 22-24% roit hoznom,(FT,full ring,T,6$),aztán azóta kb 2500 sng óta verik le az erősebb lapjaimat folyamatosan,nyilván sokat lehetne még tanulnom az sng-k világáról de ekkora variancia mellett nagyon nehéz hinni a hosszútávban.
GL!

Holliday
Válasz L.T. kommentjére
2011. febr. 25. 9:09

Üdv.

Nekem egy olyan technikai jellegű kérdésem lenne, hogy 2-3 asztalos sng-k esetében is van ICM hatás ugye a push fold szakaszban. A 18 fősökön 4, míg a 27 fősökön 5 hely fizet.
Az ICM trainer csak egy azstalos sng-ket szimulál, de viszont én ezekre a versenyekre szeretnék gyakorolni. Ezt hogyan lehet kivitelezni, és milyen progival?

Thx

Johnny Diablo
Válasz Holliday kommentjére
2011. febr. 25. 9:44

Üdv.

Nekem egy olyan technikai jellegű kérdésem lenne, hogy 2-3 asztalos sng-k esetében is van ICM hatás ugye a push fold szakaszban. A 18 fősökön 4, míg a 27 fősökön 5 hely fizet.
Az ICM trainer csak egy azstalos sng-ket szimulál, de viszont én ezekre a versenyekre szeretnék gyakorolni. Ezt hogyan lehet kivitelezni, és milyen progival?

Thx

attól még ugyanúgyx érvényes az icm hatás 5-6-7 embernél is. szerintem 9 főig be lehet állítani icm trainert is nem? legalább is én azt látom nálam.

Holliday
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. febr. 25. 9:51

attól még ugyanúgyx érvényes az icm hatás 5-6-7 embernél is. szerintem 9 főig be lehet állítani icm trainert is nem? legalább is én azt látom nálam.

Tehát akkor be lehet állítani az ICM trainert úgy, hogy megadjuk, hogy hány hely és azok hány százalékban fizetnek?

Johnny Diablo
Válasz Holliday kommentjére
2011. febr. 25. 10:11

Tehát akkor be lehet állítani az ICM trainert úgy, hogy megadjuk, hogy hány hely és azok hány százalékban fizetnek?

igen be. jobbra a szűrő beállításánál vannak csúszkák. ott húzd fel a játékosok számát 9re vagy amenyire szeretnéd. bár lehet h 9 a max

Holliday
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. febr. 25. 10:23

Rendben köszi. Először is letöltöm.

phishdonkkk
Válasz Godmode kommentjére
2011. febr. 25. 10:31

sziasztok,

meg uj vagyok a SNG temaban, kozel 2 honapja tolom, de ugy erzem kezdem elveszteni a lelkesedesemet. Ongameen jatszom a 22$-os 5 fo"s turbot, ahol tudom, hogy nem lehet 1-2% roinal tobbet hozni "atlagembereknek", de kivancsi lennek a velemenyetekre, hogy meddig erdemes vajon tolnom? Nyilvan mindenkinek mas a fontos, en sajnos nem hozhatok BE honapokat, mert muszaj kivennem a rollbol... Erdemesebb lenne vajon a ugyanezen SNG-k normal sebessegu valtozatat megprobaljam? vagy 10 fos normal? turbo?
koszi,
G.
Image
Image

Ez a grafikon túl egyenletes ahhoz, hogy a varianciát lehessen okolni, azt nem tudom hogy Ongame 5maxnál mérvadó e az EV vonal, de valószínűleg igen, plusz a finish distribution is elég árulkodó. Szerintem érdemes lenne alacsonyabb szinten tanulnod a játékot vagy felkeresni egy coachot, főleg hogy az Ongame állomány nem az erősségéről híres :/

Joc
Válasz csiko13 kommentjére
2011. febr. 25. 11:43

Azt elfelejtettem hozzátenni a "Limp fold"-hoz, hogy nálam 3 csoportra osztja a játékosokat: 0-33-100. Aztán ennyi. Ami szerintem érdekes... Ezért is vetettem fel.

Ja, ha csak ez a 3 érték van, akkor valami biztos nem okés.

Joc
Válasz Joc kommentjére
2011. febr. 25. 11:46

Elméleti kérdés: hogyan érdemes az ICM-et megtanulni? Van erre valami bevált módszer vagy elkezdi az ember gyűrni valamelyik trainert, aztán egy idő után belerögzül az agyába, hogy mikor honnan mi a jó?

jabyga
Válasz Joc kommentjére
2011. febr. 25. 12:05

Elméleti kérdés: hogyan érdemes az ICM-et megtanulni? Van erre valami bevált módszer vagy elkezdi az ember gyűrni valamelyik trainert, aztán egy idő után belerögzül az agyába, hogy mikor honnan mi a jó?

Én nem mondom, hogy tudom az icm-et, inkább csak tanulom:D , de én csak a trainert használom, nekem eddig ez bevált. Valaki mást?

Élő ügyfélszolgálat