Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

Joc
Válasz xLaszlo kommentjére
2011. márc. 23. 23:12

Holdem poker icm study tool, by Asleigh Fratesi

Fizetos

Már lehet itthonról vásárolni a marketről? Én úgy tudtam, hogy csak az ingyenes része elérhető Magyarországról.
Nincs androidos cuccom, szóval nem saját tapasztalat, csak olvastam.

xLaszlo
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 23. 23:17

Már lehet itthonról vásárolni a marketről? Én úgy tudtam, hogy csak az ingyenes része elérhető Magyarországról.

Azt nem tudom mert en UKbol tolom, de van egy Market Enabler nevu cucc, ami feloldja a korlatozast, de errol meg nekem nincs tapasztalatom.

Ispy
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 24. 0:15

Szerintem nem lehet, én is csak a free cuccokat látom a marketen. Ezért nem találtam eddig ICM trainert.

Üdv
Ispy

mcmester
Válasz Ispy kommentjére
2011. márc. 24. 21:16

Van egy handem. Érdekelne a véleményetek. 10max turbo.
UTG kevés read alapján képes laza pushokra, UTG+1 ismeretlen, BB jó reg, SB reg fish.

Push/fold? Range a callra?

[pokerhandreplays]3138078[/pokerhandreplays]

balage78
Válasz mcmester kommentjére
2011. márc. 24. 23:11

jó kérdés.
Én gyenge vagyok az ilyen overcallokban, de JJ+, AKs nyomnék.
Wizard meg nem eszi meg, de azt épp megeszi, ha leveszem 600ra a vakot, és pushol az első playa, akkor QQ+t ir call rangere...
Szóval imádkozzunk hogy kiessen mindkettő ;-)

vatinyu
Válasz balage78 kommentjére
2011. márc. 24. 23:28

mcmester: itt csemegézhetsz és ez alapján már tudsz a wizardban is játszani:

HoldemResources.net: ICM Nash Calculator

Joc
Válasz mcmester kommentjére
2011. márc. 25. 0:04

Van egy handem. Érdekelne a véleményetek. 10max turbo.
UTG kevés read alapján képes laza pushokra, UTG+1 ismeretlen, BB jó reg, SB reg fish.

Push/fold? Range a callra?

[pokerhandreplays]3138078[/pokerhandreplays]

Inkább dobnám, mert úgy biztosabb esélyt látok ITM-re. Nagyon valószínű, hogy hármas allin lesz, mivel a BB is valószínűleg betolja a maradék lóvéját a jó odds miatt (vagy a köv. handben kényszer allin lesz). S még az is lehet, hogy SB is beszáll (és kivesz mindenkit).

Ha hármas allin (UTG, UTG+1, BB), akkor vagy rögtön ITM-ben vagyunk vagy ha nem is, lesz 1 vagy 2 ultrashort, akikre előttünk kerülnek majd a vakok.

Aztán lehet hogy ez túl óvatos megközelítés és pont ezért van sokkal több 3. helyem mint 1. és 2.

TheManWithNoName
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 25. 0:11

fold

lapod sem elég jó, viszont nagyon jó szituáció h kiessen 1 vagy két játékos és bubble (vagy 3-handed) alakuljon ki, ráadásul átmentek rajtad a vakok

utg pedig nem olyan lazán pushol, mert 0 FE- je van (+ ülnek mögötte...)

@Joc: sok 3. hely önmagában nem rossz, akkor van baj, ha ezzel együtt több a második hely mint az első

Joc
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2011. márc. 25. 0:21

fold

lapod sem elég jó, viszont nagyon jó szituáció h kiessen 1 vagy két játékos és bubble (vagy 3-handed) alakuljon ki, ráadásul átmentek rajtad a vakok

utg pedig nem olyan lazán pushol, mert 0 FE- je van (+ ülnek mögötte...)

@Joc: sok 3. hely önmagában nem rossz, akkor van baj, ha ezzel együtt több a második hely mint az első

Szerintem itt UTG már egy bármilyen figurás lappal beteszi vagy inkább any2-vel, úgyis az ő kiesésére vár mindenki.

Kicsi még nagyon a mintám, szóval egyelőre még nem aggódok az első 3 hely aránya miatt. Csak eddig azon vettem észre magam, hogy általában legatyásodok a bubble-re, akár Turbot, akár Super Turbot játszom.

ferkocse
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 25. 0:29

ebben a helyzetben az AQo részemről fold

Élő ügyfélszolgálat