Holdem poker icm study tool, by Asleigh Fratesi
Fizetos
Már lehet itthonról vásárolni a marketről? Én úgy tudtam, hogy csak az ingyenes része elérhető Magyarországról.
Nincs androidos cuccom, szóval nem saját tapasztalat, csak olvastam.
Már lehet itthonról vásárolni a marketről? Én úgy tudtam, hogy csak az ingyenes része elérhető Magyarországról.
Nincs androidos cuccom, szóval nem saját tapasztalat, csak olvastam.
Van egy handem. Érdekelne a véleményetek. 10max turbo.
UTG kevés read alapján képes laza pushokra, UTG+1 ismeretlen, BB jó reg, SB reg fish.
Push/fold? Range a callra?
[pokerhandreplays]3138078[/pokerhandreplays]
jó kérdés.
Én gyenge vagyok az ilyen overcallokban, de JJ+, AKs nyomnék.
Wizard meg nem eszi meg, de azt épp megeszi, ha leveszem 600ra a vakot, és pushol az első playa, akkor QQ+t ir call rangere...
Szóval imádkozzunk hogy kiessen mindkettő ;-)
mcmester: itt csemegézhetsz és ez alapján már tudsz a wizardban is játszani:
HoldemResources.net: ICM Nash Calculator
Van egy handem. Érdekelne a véleményetek. 10max turbo.
UTG kevés read alapján képes laza pushokra, UTG+1 ismeretlen, BB jó reg, SB reg fish.
Push/fold? Range a callra?
[pokerhandreplays]3138078[/pokerhandreplays]
fold
lapod sem elég jó, viszont nagyon jó szituáció h kiessen 1 vagy két játékos és bubble (vagy 3-handed) alakuljon ki, ráadásul átmentek rajtad a vakok
utg pedig nem olyan lazán pushol, mert 0 FE- je van (+ ülnek mögötte...)
@Joc: sok 3. hely önmagában nem rossz, akkor van baj, ha ezzel együtt több a második hely mint az első
fold
lapod sem elég jó, viszont nagyon jó szituáció h kiessen 1 vagy két játékos és bubble (vagy 3-handed) alakuljon ki, ráadásul átmentek rajtad a vakok
utg pedig nem olyan lazán pushol, mert 0 FE- je van (+ ülnek mögötte...)
@Joc: sok 3. hely önmagában nem rossz, akkor van baj, ha ezzel együtt több a második hely mint az első
ebben a helyzetben az AQo részemről fold