fizetés
Sziasztok olyan problémám van, hogy felutaltam a moneybookersre pénzt!Gondoltam onnan meg valamelyik teremre, de sajnos nem engedi egyik sem és nem tudom miért!!A Moneybookers számlámon van pénz.Rámegyek a befizetésre megadom az adataimat és ezt irja ki:
Credit/debit card deposits disabled
You can not use your credit/debit card for the next 24 hours.
This restriction cannot be lifted manually by you or our service team. To continue with this payment please try again using your Moneybookers account balance.
Nem tudom mit jelent és nem értem mert van rajta pénz de nem engedi egyik terem sem jóváirni!Kérlek segítsetek mit csináljak?Már arra is gondoltam hogy valakinek átutalom a monebookersen keresztül ő meg a termen nekem!
Előre is köszi
na már meg is jött a kártya, még annyi kérdésem lenne, akinek van már ilyen kártyája. hogy : a kártyámra USD van feltüntve valutának, ez most azt jelentené, hogy csak dollárt vehetek ki vele? vagy mondjuk OTP-s automatában a forintot is engedi? nem lenne jó, ha dollárt tudnék csak kivenni és a forintot meg nem engedné...előre is thx 4 the answers. Ja és még a PIN-t azt külön küldik vagy most azzal mivan? =D
tudsz forintot is ugyanúgy, bármelyik automatából.
A kártya pénzneme pontosan mit is jelent? Az MB-s számlám forint alapú, de a kártyát nem lehet ilyenre választani. Ha eurót választok, akkor hogy történik pontosan a pénzfelvétel magyar automatából? Elvégez egy huf -> eur -> huf konverziót?
Másik kérdés: a limitnél azt írják h 250eur, ami hát elég karcsú... viszont lakcím igazolásnál elvileg növelik a limitet, ez erre is vonatkozik, vagy a kártyánál ez a limit változatlan ?
A kártya pénzneme pontosan mit is jelent? Az MB-s számlám forint alapú, de a kártyát nem lehet ilyenre választani. Ha eurót választok, akkor hogy történik pontosan a pénzfelvétel magyar automatából? Elvégez egy huf -> eur -> huf konverziót?
Másik kérdés: a limitnél azt írják h 250eur, ami hát elég karcsú... viszont lakcím igazolásnál elvileg növelik a limitet, ez erre is vonatkozik, vagy a kártyánál ez a limit változatlan ?
Sziasztok
Tegnap érkezett meg a moneybookers mastercard és aktivátlam is.
Meg tudná nekem mondani valaki hogy hol találom a pin kódot,mert nem találom?
Sziasztok
Sziasztok
Köszönöm
Hi
A kártyámat már megkaptam + aktiváltam, de a PIN boríték még nem érkezett meg. A kártyát már 1,5hete megkaptam. Kb. mennyi idő alatt érkezik meg a PIN. Kérdezem azoktól akik már ezen a procedúrán végigmentek. Köszi