Póker Fórum Archívum > Skrill > Skrill - Moneybookers Mastercard

Tomesz001
Válasz attiati kommentjére
2010. júl. 21. 10:12

USD vagy EUR

Hali!
Egy gyors kérdés, melyik éri meg jobban? Én EUR-os kártyára gondoltam, hisz USD-t max USA-ban vennék fel. Viszont ha EUR-s kártyát csináltatok, a számlám USD-s akkor ha leveszek pénzt róla nemfogja átváltani eur-ba majd onnan FT-ba? Szal MO-i használatra melyik éri meg jobban? Gondolom már a héten nem jön meg a kártyám, ma választom ki melyik pénznem legyen. Mert jövőhéten mek Ferihegyre és kipróbálnám az automatát:D...

Boletus
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. júl. 21. 10:32

Horvátországban elég macerás a használata. Három automata is elutasította (többek között a CIB csoport iteni megfelelője). Végul is Supertar (Brac sziget) a kikötőjében találtam egy Raffi ATM-et, ahonnan tudtam pénzt felvenni.

ronInter
Válasz Boletus kommentjére
2010. júl. 26. 14:35

Vki kérdezte, hogy PIN nélkül lehet-e boltban vásárolni, nekem hasonló kérdésem lenne :) , hogy lehet-e online fizetni a kártyával, amíg PIN nem érkezik meg ? Mert így hirtelen nem látom semmi akadályát ennek, mivel online nem kérik PIN-t emlékeim szerint :)

yoofej
Válasz ronInter kommentjére
2010. júl. 26. 15:07

Vki kérdezte, hogy PIN nélkül lehet-e boltban vásárolni, nekem hasonló kérdésem lenne :) , hogy lehet-e online fizetni a kártyával, amíg PIN nem érkezik meg ? Mert így hirtelen nem látom semmi akadályát ennek, mivel online nem kérik PIN-t emlékeim szerint :)

Mint korabban irtam, nekem neha ker PIN-t, neha nem.
Pont tegnap kerdeztem meg egy benzinkuton, hogy mitol fugg az, hogy kell-e PIN, vagy nem. Azt mondtak, hogy a terminal tipusan es a fogado bankon mulik. Az nem szamit, hogy a chip-et, vagy a magnescsikot hasznaljak.

Ha aktivalva van a kartya, akkor szerintem nincs akadalya a hasznalatnak.

ronInter
Válasz yoofej kommentjére
2010. júl. 26. 15:12

ööö én konkrétan online vásárlásra gondoltam, mertugye ott nem a pint, hanem a cvc kódot kérik a hátlapról, vagyis eddigi tapasztalat ez :) csak egy kis megerősítésre várnék :D

danfiu
2010. júl. 26. 15:14

ööö én konkrétan online vásárlásra gondoltam, mertugye ott nem a pint, hanem a cvc kódot kérik a hátlapról, vagyis eddigi tapasztalat ez :) csak egy kis megerősítésre várnék :D

Kapsz megerositest! Nekem tegnap erkezett meg a kartyam, es mar vasaroltam neten:) Jah persze pin nelkul!

ronInter
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 26. 15:33

Köszi szépen a megerősítést! :)

uzee101
2010. aug. 26. 19:17

Hali

Volt már valakinek olyan problémája, hogy nem tudott fizetni (vagy pénzt levenni) a kártyával? Pénz tuti van rajta, és 2 ATM-ben is próbáltam kivenni pénzt + üzletben fizetni, de nem engedte. Nos mi lehet a gond?

chau
Válasz uzee101 kommentjére
2010. aug. 26. 21:36

Hali

Volt már valakinek olyan problémája, hogy nem tudott fizetni (vagy pénzt levenni) a kártyával? Pénz tuti van rajta, és 2 ATM-ben is próbáltam kivenni pénzt + üzletben fizetni, de nem engedte. Nos mi lehet a gond?

Ma nekem se sikerült pedig 3 ATM-et is próbáltam, nagyon remélem, h semmi komoly.

kriko
Válasz chau kommentjére
2010. aug. 26. 22:47

Nem tudom használni a kátyám

Ma Én se tudtam használni a kártyám, de küldeni tudtam egy másik számlára.

( PokerEZ velünk! )

Élő ügyfélszolgálat