Nekem már volt ilyen az Otp-s automatánál, azóta másik atm-et használok kp felvételre.
Sziasztok! olyan dolog történt velem ami eddig még soha! itthon megnéztem moneybookersen az egyenlegem volt rajta egy x összeg.. megyek az atm-hez levenni akkor már azt jelezte nincs rajta összeg! hazamentem.. megnéztem semmi tranzakció senki sem nyúlta le! se semmi sms sem jött! lehet hogy ők hibáztak esetleg? vagy maga a bank mikor akartam levenni? valakivel történt már hasonló? nyilván írok nekik emailt! esetleg hívás is szóba jöhet ha nem rendeződik a dolog! gl mindenkinek!
nem aznap érkezett! kb 3 héttel előtte! de köszi az infót
Sziasztok! Ha forint alapú Skrill számlám van, de a kártya ugye dollár alapú, akkor itthon milyen pénznemben érdemes vele fizetni a termináloknál? USD vagy HUF, hogy kedvezőbben járjak?
Kártyás fizetésnél mindegy úgy nincs váltási lehúzás mint pénzfelvétel esetén
sziasztok, euros a kártyám ( mint mindenkinek úgy tudom lassan 2 éve)
az összes kártyás vásárlásnál jóval többet von le mint amennyit fizetek pl:
Amount paid
2790.00 HUF ennyi összegért levont - 9.91 USD
2 918,10 magyar forint
és több ezer tranzakcioról van szó két év alatt. tehát legalább ilyen 300-1000 $ közötti összegről ha összeadogatnám.
ez mindenkinél ilyen lehúzós? a skrillem $ os a kártyám euros és sima kártyás fizetésekről van szó.
valaki tudna írni nekem angolul( amennyiben ez nem korrekt hogy ennyiket levon) hogy hogy reklamáljam meg hogy nézzenek utána számolják ki, mert nekem rossz az angolom.
Azt kellene leírni angolul ( google fordítóba nem bízok)
Hogy amióta eurós a kártyám
( kb 2 éve azt hiszem)
azóta sokkal több összeget von le az összes kártyás fizetésemnél mint amennyit fizetek.
és hogy nézzék át az elmúlt 1.5- 2 év összes tranzakcióját és refundolják nekem azt az összeget amennyivel több pénzt vontak le tőlem.
Azt kellene leírni angolul ( google fordítóba nem bízok)
Hogy amióta eurós a kártyám
( kb 2 éve azt hiszem)
azóta sokkal több összeget von le az összes kártyás fizetésemnél mint amennyit fizetek.
és hogy nézzék át az elmúlt 1.5- 2 év összes tranzakcióját és refundolják nekem azt az összeget amennyivel több pénzt vontak le tőlem.
Sziasztok! Ha forint alapú Skrill számlám van, de a kártya ugye dollár alapú, akkor itthon milyen pénznemben érdemes vele fizetni a termináloknál? USD vagy HUF, hogy kedvezőbben járjak?