bojanika
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 2. 19:10

Én is ott figyeltem:D Még csak 1 órácskát játszottam de nekem is két beülő minusz.

Láttam, kiabáltam is Petrának, hogy ez nem a mi napunk. Ez van. Majd holnap. :)

odu
2008. márc. 2. 19:10

Nincs itt valami gubanc?

Medgypetinél.....))

bojanika
Válasz odu kommentjére
2008. márc. 2. 19:12

De igen, az AK-val ne foglalkozz, azt a converter csinálja. :)

medgypeti
Válasz odu kommentjére
2008. márc. 2. 19:16

Nincs itt valami gubanc?

Medgypetinél.....))

Nálam csak gubanc van:D
Ja sajna ez a konverter alapból minden ellenfélnek AK-t ad.

Littlemage
2008. márc. 2. 19:41

kemény partik ezek gyerekek :)

Elriasztotok :) na jó olvastam persze bojanika halászatát is NL50en :)

Bodza18
2008. márc. 2. 19:41

Egyébként miért ilyen szar a Cake hand historyja, hogy nem mutatja meg az ellenfél nyerő lapjait?
Sajnálom srácok ezeket a borzasztó session-öket. Én azt vettem észre, hogy egy hónapban játszok kb 20-22 este a Cake-en. Ebből 3-4 mindig veszteséges. Ezek azok a bizonyos session-ök, amikor csinálhatsz vagy kaphatsz bármit, akkor is leverik/leriverelik a kezedet. Ahogy látom ez nálatok is kb így van!?

bojanika
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. márc. 2. 20:13

Egyébként miért ilyen szar a Cake hand historyja, hogy nem mutatja meg az ellenfél nyerő lapjait?
Sajnálom srácok ezeket a borzasztó session-öket. Én azt vettem észre, hogy egy hónapban játszok kb 20-22 este a Cake-en. Ebből 3-4 mindig veszteséges. Ezek azok a bizonyos session-ök, amikor csinálhatsz vagy kaphatsz bármit, akkor is leverik/leriverelik a kezedet. Ahogy látom ez nálatok is kb így van!?

A mai alapján(is): így (hogy rohadna meg)!

Demiro
Válasz bojanika kommentjére
2008. márc. 2. 21:52

Ha megnyugtat, én anno 14 buy-in mínusszal nyitottam a Cake-en NL50-en. Sok türelem kell hozzá, az biztos.

Tegnap nekem a 15K garantálton az AA-mat szedték le Q7-tel. Emelt a csóka, én vissza, ő all-in. Preflop...

bojanika
Válasz Demiro kommentjére
2008. márc. 2. 22:07

Ha megnyugtat, én anno 14 buy-in mínusszal nyitottam a Cake-en NL50-en. Sok türelem kell hozzá, az biztos.

Nem nyugatat meg. :(
Amúgy nincsen para, maradt a februáriból még 15 beülő. Na de akkor is. :(

r0ckm4n
Válasz bojanika kommentjére
2008. márc. 2. 23:34

Én február 10.-én kezdtem a NL50-en, most az utolsó 3 napban volt -8 buy-in (iszonyatos coolerek és bad beatek). Lement kb 19K hand, 4.3 BB/100 a végeredmény, ami 9 lett volna ha nincs az uccsó 3 nap downswing. Na azért még így is maradt 15 BI plusz csak a játékkal + 4 BI rakeback + 7 BI fd bónusz. Tehát muszály folytatni ;)

Élő ügyfélszolgálat