Én is ott figyeltem:D Még csak 1 órácskát játszottam de nekem is két beülő minusz.
Nincs itt valami gubanc?
Medgypetinél.....))
De igen, az AK-val ne foglalkozz, azt a converter csinálja. :)
Nincs itt valami gubanc?
Medgypetinél.....))
kemény partik ezek gyerekek :)
Elriasztotok :) na jó olvastam persze bojanika halászatát is NL50en :)
Egyébként miért ilyen szar a Cake hand historyja, hogy nem mutatja meg az ellenfél nyerő lapjait?
Sajnálom srácok ezeket a borzasztó session-öket. Én azt vettem észre, hogy egy hónapban játszok kb 20-22 este a Cake-en. Ebből 3-4 mindig veszteséges. Ezek azok a bizonyos session-ök, amikor csinálhatsz vagy kaphatsz bármit, akkor is leverik/leriverelik a kezedet. Ahogy látom ez nálatok is kb így van!?
Egyébként miért ilyen szar a Cake hand historyja, hogy nem mutatja meg az ellenfél nyerő lapjait?
Sajnálom srácok ezeket a borzasztó session-öket. Én azt vettem észre, hogy egy hónapban játszok kb 20-22 este a Cake-en. Ebből 3-4 mindig veszteséges. Ezek azok a bizonyos session-ök, amikor csinálhatsz vagy kaphatsz bármit, akkor is leverik/leriverelik a kezedet. Ahogy látom ez nálatok is kb így van!?
Ha megnyugtat, én anno 14 buy-in mínusszal nyitottam a Cake-en NL50-en. Sok türelem kell hozzá, az biztos.
Tegnap nekem a 15K garantálton az AA-mat szedték le Q7-tel. Emelt a csóka, én vissza, ő all-in. Preflop...
Ha megnyugtat, én anno 14 buy-in mínusszal nyitottam a Cake-en NL50-en. Sok türelem kell hozzá, az biztos.
Én február 10.-én kezdtem a NL50-en, most az utolsó 3 napban volt -8 buy-in (iszonyatos coolerek és bad beatek). Lement kb 19K hand, 4.3 BB/100 a végeredmény, ami 9 lett volna ha nincs az uccsó 3 nap downswing. Na azért még így is maradt 15 BI plusz csak a játékkal + 4 BI rakeback + 7 BI fd bónusz. Tehát muszály folytatni ;)