ouchi
Válasz andree kommentjére
2010. máj. 4. 22:49

Én nem HU játékos vagyok. Jelenleg nem is áldozok rá túl sok energiát, szóval más jobban tud neked ebben segíteni. Krantz videósorozatok DC-n amit mindenkinek mondani szoktak szoktak. Ezen kívül Foxwoodf(DC), Aejones(Leggo), Galfond(BF) biztosan jó. Nekem ansky(DC) mentor videója is tetszett, az akskypokeres (eléggé bénázó) sráccal. Ezen kívül fórum, játék, gondolkodás.

Erősen gondolkodom a DC előfizetésen... De ez úgy van,h. ha pölö előfizetsz,akkor amíg le nm mondod, addig vonják a zsét a számládról, ugye?!
Na most 1 kérdés Netellerről is elő lehet fizetni vagy csak bankkártyákról?
Hogy kell lemondani az előfizetést? supportnak kell írni egy mailt vagy sima 1-2 pötyögéssel is le lehet állítani az előfizut a DC oldalán??
Thx előre is a választ ;)

V.Peti
Válasz ouchi kommentjére
2010. máj. 4. 22:53

most képzeld el, hogy nagyon csúnyán nézek rád. kb így: -:@ (de még ennél is csúnyábban), kereső!

https://poker-akademia.com/vBulletin/media/363-coaching-siteok.html#post194301

Overcome85
Válasz V.Peti kommentjére
2010. máj. 4. 23:16

most képzeld el, hogy nagyon csúnyán nézek rád. kb így: -:@ (de még ennél is csúnyábban), kereső!

Én elképzeltem Peti!Francba!Pedig azt hittem ma végre kialszom magam.:)

ouchi
Válasz ouchi kommentjére
2010. máj. 4. 23:24

Enemy PTR zerint stabil vesztő, de tűrhetően jászott

1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $33.50 - Pokerhand.org

Ebben mennyi value maradt, illetve más line?

2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $34.50 - Pokerhand.org

Ezt el lehet/kell dobni? Ebben a partiban abszolút 10-esre tettem :S

3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $30.40 - Pokerhand.org

Ezt nagyon el wp-ztem? :) gondolom leginkább drawra tett, azért nm hajította világgá a "xaros" Q8o-ját

ouchi
Válasz V.Peti kommentjére
2010. máj. 4. 23:25

Sry Mester!

mrj
Válasz ouchi kommentjére
2010. máj. 5. 4:26

1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $33.50 - Pokerhand.org

Ebben mennyi value maradt, illetve más line?

sok
turn raise/call

a 2. 3. meg meg infó nélkül nehéz.

a 99 handhez, 13+% 3bet ellen +EV a PF 4bet call, bár van nálam lényegesen jobb HU player aki szerint nagyobb EV a call.

az első poszthoz meg annyi hogy a normal huddal szemben itt nagyon érdemes kirakni az SB/BB VPIP-et külön, mert az átlag VPIP sokszor nem mondja el hogy valaki gyenge, pedig valójában az. Több olyan játékossal játszottam akik SB/BB 48/48-at játszottak, ami elég nagy -EV, pedig a VPIP-je ugyanannyit mutat mint az enyém. Nekem kinn van még a C/R flop.

Alap jellemző statok:
SB: 65-70%
BB: 30-35% (ez valójában sosem lesz ennyi mert a fishek fishek sokat limpelnek ezzel csökkentve a VPIP-ünket )
3bet 9-14%

azonban itt nagyon ellen függő minden. Én van hogy limpekel D-ből, mert azt tartom optimálisnak adott ellenfél ellen, vagy minraise, csakúgy mint az openshove egy limpre 25-35bb stackből.

Ajánlom DC-n a dogisheadsup sorozatot, nagyon sok elméleti okosságot tanultam belőle.

Engem az érdekelne hogy tud-e valaki vmit arról hogy mi az optimális WTSD passziv CS/átlagos fish típusú játékosok ellen, mert nekem nagyon magas, és nem tudom hogy dolgoznom kellene-e azon hogy lejjebb vigyem.

Alessio
Válasz Krono kommentjére
2010. máj. 5. 6:56

Szia!

HIányzott egy ilyen topic :)

A legfontosabb adatok szvsz. a PFR,3bet,4bet,foldto3bet,steal limped pot, c/r, agg.fac., és a call open.

Huh biztos kihagytam valamit.

Itt már leírtam, hogy mik a legfontosabbak!
Ja, ezek Holdem Manager statok, PT-ben nehezen találtam meg a megfelelőit.

https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4992-hu-sng-56.html#post191769

ouchi
Válasz mrj kommentjére
2010. máj. 5. 10:59

sok
turn raise/call

a 2. 3. meg meg infó nélkül nehéz.

a 99 handhez, 13+% 3bet ellen +EV a PF 4bet call, bár van nálam lényegesen jobb HU player aki szerint nagyobb EV a call.

az első poszthoz meg annyi hogy a normal huddal szemben itt nagyon érdemes kirakni az SB/BB VPIP-et külön, mert az átlag VPIP sokszor nem mondja el hogy valaki gyenge, pedig valójában az. Több olyan játékossal játszottam akik SB/BB 48/48-at játszottak, ami elég nagy -EV, pedig a VPIP-je ugyanannyit mutat mint az enyém. Nekem kinn van még a C/R flop.

Alap jellemző statok:
SB: 65-70%
BB: 30-35% (ez valójában sosem lesz ennyi mert a fishek fishek sokat limpelnek ezzel csökkentve a VPIP-ünket )
3bet 9-14%

azonban itt nagyon ellen függő minden. Én van hogy limpekel D-ből, mert azt tartom optimálisnak adott ellenfél ellen, vagy minraise, csakúgy mint az openshove egy limpre 25-35bb stackből.

Ajánlom DC-n a dogisheadsup sorozatot, nagyon sok elméleti okosságot tanultam belőle.

Engem az érdekelne hogy tud-e valaki vmit arról hogy mi az optimális WTSD passziv CS/átlagos fish típusú játékosok ellen, mert nekem nagyon magas, és nem tudom hogy dolgoznom kellene-e azon hogy lejjebb vigyem.

Naa ilyen hozzászólásokra gondoltam, mikor indítottam a topickot. Köszi mrj! ;) Ide is betehetsz a későbbiekben pár érdekesebb HUCG handedet,h. megvitassuk.
DogisHeadsUp-ot félig már láttam, Luigi is tőle vett át dolgokat, amikről beszél a videójában.

Még 1 kérdés: szted a Flop Cbet ellenfél(stat.)függő, flop textúra függő vagy szinte érdemes mindig (70-100% között) elsütni??

ouchi
Válasz Alessio kommentjére
2010. máj. 5. 11:07

jeah

Itt már leírtam, hogy mik a legfontosabbak!
Ja, ezek Holdem Manager statok, PT-ben nehezen találtam meg a megfelelőit.

https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4992-hu-sng-56.html#post191769

Húú Thx Alessio! Ez szép munka ;) Te csak HU SnG-zel? vagy mit játszol?
Én még bot vok a statok. világában, úgyh. a jövőben lehet számítanék a segítségedre, ha nm probléma. Előre is ezer hála!
Esetleg MSN?

mrj
Válasz ouchi kommentjére
2010. máj. 5. 12:03

Még 1 kérdés: szted a Flop Cbet ellenfél(stat.)függő, flop textúra függő vagy szinte érdemes mindig (70-100% között) elsütni??

inkább ellenfüggő mint textúrafüggő. Én semmiképpen sem mondanám hogy érdemes 70-100% ban cbetelni függetlenül mindentől.

ha az ellen magas TAF-fal és relatíve magas cbet fold-daL játszik akkor cbetelek majdnem any flopot addig amíg nem ad rá okot hogy másképp csináljam.

Flopon nehezebben dobó ellenfél ellen, főleg ha magas a BB vpipje akkor A magast és 3. párt mögé szoktam csekkelni, és cbetelem az ennél jobbat, illetve opcionálisan a totál air-t is.

Élő ügyfélszolgálat