Ide is betehetsz a későbbiekben pár érdekesebb HUCG handedet,h. megvitassuk.
Húú Thx Alessio! Ez szép munka ;) Te csak HU SnG-zel? vagy mit játszol?
Én még bot vok a statok. világában, úgyh. a jövőben lehet számítanék a segítségedre, ha nm probléma. Előre is ezer hála!
Esetleg MSN?
csajom handje tegnapról, amire nem tudtam neki egyértelmű válasz adni.
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
SB Hősnő ($136.51)
BB pb20 ($34.68)
Pre-Flop: ($0.75, 2 players) Hősnő is SB :jd: :qs:
Hősnő raises to $1.50, pb20 calls $1
Flop: :7d: :ts: :jc: ($3, 2 players)
pb20 checks, Hősnő bets $2.25, pb20 calls $2.25
Turn: :qd: ($7.50, 2 players)
pb20 checks, Hősnő bets $5.75, pb20 calls $5.75
River: :2c: ($19, 2 players)
pb20 goes all-in $25.18, Hősnő ?
ellen 100bbvel kezdő vesztő játékos. 300 hand SB 70%, BB 65% fold to flop cbet 61% fold turn cbet 0. AGG 26% TAF 2.3
az biztos hogy itt szinte sosem blöfföl, kérdés hogy egy ilyen sügér mit értékelhet túl ahhoz hogy a megadásunk +EV legyen? Kétszer hasonló szituban nutsor, illetve turn bottom settet mutatott.
FOLD/CALL?
2 Players
Stacks:
SB Hősnő ($136.51)
BB pb20 ($34.68)
ellen 100bbvel kezdő vesztő játékos. 300 hand SB 70%, BB 65% fold to flop cbet 61% fold turn cbet 0. AGG 26% TAF 2.3
az biztos hogy itt szinte sosem blöfföl, kérdés hogy egy ilyen sügér mit értékelhet túl ahhoz hogy a megadásunk +EV legyen? Kétszer hasonló szituban nutsor, illetve turn bottom settet mutatott.
FOLD/CALL?
2 Players
Stacks:
SB Hősnő ($136.51)
BB pb20 ($34.68)
FOLD/CALL?
Absolute call! Top 2 párt ellene -EV eldobni.
Közhely, de ez valszeg besült FD, vagy akár KK, AA-t is gyakran látni ilyenkor.
Gondold végig, mit csinálnál akkor, ha nem megy all in, hanem checkel? Betelsz neki egy szépet a közel 20$-os potba.
Nézd meg mennyi a call open, és a river agg pct (freq)!?
Sztem is CALL, legalábis én tutira becalloznám. Bár ha jobban átgondolom... valószínű verve vagyunk.
TT+ és AK-val szinte biztosan 3betelt volna preflop. Tehát T, J , Q és 2-es seteket kizárnám. Max. 77, de erre sem tenném. AK sort is kizárnám.
Ami valószínűbb a preflop csak megadásból: QT - 2 pár , 89 flopsor , maybe AQ , de Én leginkább K9-re tenném, úgy érzem ez lesz nála, Király vagy kilences, ahogy Gyuri bácsi mondaná :)
off: Olyanról hallottál már élőben,h. vkinek runner lyuksorhúzója wan és arra megy flopon :D Bexarááás!!! WTF LoL
Nálam call, eltévedhetett gyengébb 2 párral is, vagy valami JK-lyal.
azért szerintem az nem igaz, hogy itt semmi foldEQ-je sincsen.
viszont ez tipikusan az a szitu, amikor soha nem engedném el, de mindig jobbat mutat:S
all in all: call és muck:D
thinking..
Ez a River OverBet All-in mindenestere elég érdekes. Én ilyen határeset (-EV) megadásokat csinálok néha, információszerzés céljából,h. később már tudjam miújság.
Amúgy az is meglehet,h. AdTd-al volt játékban, így érthető a pref. call és a turn call is érthetőbb, mert ez a river Shove nagyon gyanús nekem hümmm...
Igencsak piszkálja a csőröm,h. mi lehetett nála, ezért utólag szinte 100,h. callolnám.. Kíváncsi nép ez a magyar :D:D:D
azért szerintem az nem igaz, hogy itt semmi foldEQ-je sincsen.
viszont ez tipikusan az a szitu, amikor soha nem engedném el, de mindig jobbat mutat:S
all in all: call és muck:D
azért pusholni meg callolni nem ugyanaz. A push miután 3 utcát barelleztünk ő gyak FE nélkül tolja be.