Azt írtad, hogy fold to flop cbet 61% fold turn cbet 0.
Mivel nem 3betelt pfreflop, nem teszem erős handra, bár nemtom milyen a 3bet range.
Call, check/call, check/call, push
Ez mit jelent szerinted, a fenti statisztikánál?
Riveren 20$ a pot, nála 25$.
JT- flopon 2 pár c/c, turn c/c, river push, mert nem lehet biztos a hívásodban.
QT - flopon 1 pár c/c, turn 2 pár c/c, river push mint az előbbinél.
Ha kizárjuk a setteket, és az AK-t, azon az alapon, hogy azzal 3betelt volna Pre, akkor marad a K9 ami ver minket?! ezért dobjunk?
Ez a River OverBet All-in mindenestere elég érdekes. Én ilyen határeset (-EV) megadásokat csinálok néha, információszerzés céljából,h. később már tudjam miújság.
Két párra teszem, vagy blöffbe fordított AT-re. Esetleg lehet nála T9, 97, 98, 87.
Settel és nem nut sorral nem adott volna free rivert, más olyan egy pár típusú lapokkal, amelyekkel reális, hogy riverig eljut, viszont nem pushol.
Ezek szólnak a megadás mellett. Ami ellene, az pedig az, hogy egy ez szörnyű board a blöffre.
Amúgy a tippem az, hogy megadta, és nyert. :)
Nem játszok Hu-t, de szerintem ezt meg kell adni.
Pokerstove:
Board: 7h Ts Jd Qh 2s
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 60.000% 55.00% 05.00% 154 14.00 { TT, 77, QTs+, JTs, T7s, 98s, QTo+, JTo, 98o }
Hand 1: 40.000% 35.00% 05.00% 98 14.00 { QJo }
Ez a range sztem am túl erős, néha befogja a fejét ütni és blöfföl egyet, vagy bármi, de még így is 40%-ban jók leszünk.
Szerk: mrj: igen, igazad van az valamiért kimaradt, de te kiszámoltad elöttem egy-két perccel :)
Amúgy a tippem az, hogy megadta, és nyert. :)
Nem játszok Hu-t, de szerintem ezt meg kell adni.
Pokerstove:
Board: 7h Ts Jd Qh 2s
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 60.000% 55.00% 05.00% 154 14.00 { TT, 77, QTs+, JTs, T7s, 98s, QTo+, JTo, 98o }
Hand 1: 40.000% 35.00% 05.00% 98 14.00 { QJo }
A következő handeket ugyanazon enemy ellen játszottam...
1-2 statja: VPIP - 67 , PFR - 48 , 3Bet - 6 , Fold to Cbet - 50 (többit sajna nm tudom)
Plusz infók az ellenfélről: Top párt szinte sosem dob, flopon bmit talál jön, sokat limpel, blöffölget riveren , Turn re-raise-e mindig monster.
Kíváncsi lennék az építő véleményetekre ezen leosztások kapcsán:
1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $57.50 - Pokerhand.org
Egyszerűen nm tudtam elengedni ellene, más ellen easy fold :S
2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $31.50 - Pokerhand.org
3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $28.50 - Pokerhand.org
4. Poker hand played on unknown network with a pot size of $7.65 - Pokerhand.org
Itt turnön jobb lett volna mögé checkelni?!?
5. Poker hand played on unknown network with a pot size of $17.40 - Pokerhand.org
Ebben + jócskán maradt value :(
6. Poker hand played on unknown network with a pot size of $29.50 - Pokerhand.org
Ha limpelt büntettem,mert bmilyen szarral képes volt be- és továbbjönni. Potcontrolloztam, mert ha hívok csak jobbal adja, így meg simán hívhatott Ászt és vmi 1 pár FD-t is sztem, vagyis akkor úgy éreztem. Riveren el lehetett volna dobni??
1. Azt hiszem én is megadtam volna a riveren.
2. Egy gyengébb dámával inkább játszanám ezt a flop c/c játékot. Ahogy ment a river elég határeset, inkább fold.
3. Turnön mehet nagyobb bet. River bet nem tetszik.
4. Gondolom itt egy lehetséges turn checkback a kérdés. Én inkább a bet mellett vagyok, de van fantázia a checkback játékban is.
5. Tetszik a donk/3bet terv a flopon, jobban mint egy c/r, mivel ez az a típusú flop, hogy a c/r következtében valószínűleg nem tudunk megszabadulni az ellenfelünktől, sokszor callolni fog, és utána nehéz helyzetben vagyunk a turnön. Viszont nagyobbat donkolnék. Turnön nagyn kicsi a hívás, nagyon nem tetszik. Riveren már kicsit jobb sizing, de még mindig nem elég. :)
6. std
1. nem tudom
2. 3bet pre.
3. talán picit nagyobbat a turnön. a river betet nem tudom, de nekem inkább tetszik mint nem.
4. nem, bet turn
5. fél kassza donk sztem szar. turn betsizing meg végképp gay
6. én általában nem emelek rá a limperre ilyenekkel, de lehet kéne. turnt inkább CH/R-elném
1. Azt hiszem én is megadtam volna a riveren.
2. Egy gyengébb dámával inkább játszanám ezt a flop c/c játékot. Ahogy ment a river elég határeset, inkább fold.
3. Turnön mehet nagyobb bet. River bet nem tetszik.
4. Gondolom itt egy lehetséges turn checkback a kérdés. Én inkább a bet mellett vagyok, de van fantázia a checkback játékban is.
5. Tetszik a donk/3bet terv a flopon, jobban mint egy c/r, mivel ez az a típusú flop, hogy a c/r következtében valószínűleg nem tudunk megszabadulni az ellenfelünktől, sokszor callolni fog, és utána nehéz helyzetben vagyunk a turnön. Viszont nagyobbat donkolnék. Turnön nagyn kicsi a hívás, nagyon nem tetszik. Riveren már kicsit jobb sizing, de még mindig nem elég. :)
6. std
1. nem tudom
2. 3bet pre.
3. talán picit nagyobbat a turnön. a river betet nem tudom, de nekem inkább tetszik mint nem.
4. nem, bet turn
5. fél kassza donk sztem szar. turn betsizing meg végképp gay
6. én általában nem emelek rá a limperre ilyenekkel, de lehet kéne. turnt inkább CH/R-elném
Az én kérdésem arra irányul, hogy ki mennyire agresszív bankroll managemantal nyomja? Nekem nagy komfortérzés kell mindegyik játékhoz, de ehhez meg főleg!
Buy in?