Nem is játszok. :) Néha beülök, de pl roll miatt nl50-en nem is játszok, HU-t meg pláne nem...
Bár én inkább vadásznám a fish-t PTR-rel :)
NL20-25-n játszogattam már, de a tilt meg a rake miatt csak módjával...
mrj most melyik teremben tolod?? Full Tilt?
7.5 BB/100 valóban nm rossz, ha elkarcolsz.. :D
Nekem,mikor elkezdtem HUCG-t (tavaly ősszel) nagyon adta 7-9 BB/100 között :) azóta igencsak megcsappantam :S azóta bőven fejlődött a mezőny, sztem többen szakosodtak/váltottak HU-ra SH helyett és idén sokkal több a reg, legalábbis Starson. Azért NL50-en még mindig akadnak halak :)
Nekem most kb. 44 ezer NL50HUCG hand után 2.45 BB/100-am, ami ha lenne Starson rakeback nm is lenne annyira rossz..
Starson Nl 100 folott alig van fish??? LOL Ulj be a limiteid kozt(100-400) tetszes szerint huszonvalahany asztalra es kb perceken belul beul melled egy fish vmelyik asztalra ... En anno igy csinaltam mikor ott jatszottam,kb miutan hozzaszoktam a szoftverhez stb Nl 100 tol Nl1k(kicsit aggro broll managementtel) ig beultem annyi asztalra amennyire csak engedett es vartam mig be nem ul vki.Es hidd el mindig jottek...meg Nl 1kn is,hihetetlen milyen jatekosok voltak arrafele is...Fish minden limiten uaolyan fish.Stars a legjobb valasztas Hu cgre Imo,mindig lesz eleg hal a nap barmely szakaban minden limiten.(Csak ne lennenek a drunk allapotban tett Nl5ks kirandulasaim,mennyivel jobban emlekznek vsza erre LOL :)
Udv, wild_childdd
Starson Nl 100 folott alig van fish??? LOL Ulj be a limiteid kozt(100-400) tetszes szerint huszonvalahany asztalra es kb perceken belul beul melled egy fish vmelyik asztalra ... En anno igy csinaltam mikor ott jatszottam,kb miutan hozzaszoktam a szoftverhez stb Nl 100 tol Nl1k(kicsit aggro broll managementtel) ig beultem annyi asztalra amennyire csak engedett es vartam mig be nem ul vki.Es hidd el mindig jottek...meg Nl 1kn is,hihetetlen milyen jatekosok voltak arrafele is...Fish minden limiten uaolyan fish.Stars a legjobb valasztas Hu cgre Imo,mindig lesz eleg hal a nap barmely szakaban minden limiten.(Csak ne lennenek a drunk allapotban tett Nl5ks kirandulasaim,mennyivel jobban emlekznek vsza erre LOL :)
Udv, wild_childdd
HU CG játékosként gondoltam indítok egy topicot eme játékfajtának, hogy okosodjunk egymás partijai által.
Bármi startégiátok, statisztika adataitok, ötleteitek vannak írjátok ki magatokkból és fejlődjünk együtt :) pölö jellemző HU CG statok stb.
Ez ilyen Brainstorming (vagyis "ötletroham") topic a HU CG-seknek,h. egyre jobbakká váljunk.
Én NL50-en nyomom jelenleg PS-en, de pár hónapja stagnálok vagy éppen bukom, esetleg kicsit nyerek. Hátha ez a topik kicsit lendít majd a jövőbeni BB/100-as mutatómon és remélem a tiéteken is.
Luigi HU CG-videó sorozata alap! Eddig úgy érzem ettől a videó sorozattól kaptam életemben a legnagyobb lökést, ez terelt a 6-MAX játék állóvízéből a Heads-up felé és ez tett "nyerő" játékossá az elmúlt kb. fél év alatt.
Bármi okosság eszetekbe jut, írjátok ki magatokból HU CG-sek, itt az idő... :D
Pár kérdéses HH
Enemy 86 hand alapján:
SB VPIP: 67 , BB VPIP: 56 , Call open: 56 , AF: 1.4 , Agr.%: 19 , 3bet: 0 :) , Fold to 3bet szintén Zéró :D , 4bet: 0 , Fold to 4bet: 0 , Flop Cbet: 25 , Fold to Flop Cbet: 56 , Raise Cbet: 6 , Donk bet: 5 , Turn Cbet: 0 , Fold to turn Cbet: 100 :D:D , WTSD: 6 , WWSF: 32 , W$SD: 50 Tehát nagy vonalakban fish
1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $7.15 - Pokerhand.org
Itt turnön jobb lett volna,ha Én betelek?! Esetleges Turn raisere lehet(ne) dobni? más line?
2. Poker hand played on unknown network with a pot size of $20.50 - Pokerhand.org
Úgy gondolom,h. jó dobás volt. Check/Fold elég weak, ha már 3Beteltem, így elég sok jó lapot tudok reprezentálni. De +kaptam a kérdésemre a választ az ellenféltől. Sztetek be lehetett volna itt pakolni mindent flopon?
3. Poker hand played on unknown network with a pot size of $15 - Pokerhand.org
Utólag már simán eldobnám.. :S Elég érdekesen játszotta meg az AQ-ját.
KTs
Enemy stat. 82 hand alapján:
SB VPIP: 59 , BB VPIP: 47 , Call open: 25 , AF: 9 , Agr%: 40 , 3bet: 21.9 , Fold to 3bet: 100 , 4bet: 0 , Fold 4bet: 0 , Flop Cbet: 75 , Fold Flop Cbet: 67 , Turn Cbet:0 , Fold turn Cbet: 0 , Turn agr: 2 , WTSD: 7 , WWSF: 50 ,
1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $7.45 - Pokerhand.org
Szintén KTs :)
Enemy stat. 82 hand:
SB VPIP: 59 , BB VPIP: 47 , Agr.Fact.: 9 , A%: 40 , 3bet: 21.9 , Fold 3bet: 100 , 4bet: 0 , Fold 4bet: 0 , Flop Cbet: 75 , Fold Flop Cbet: 67 , WTSD: 7 , WWSF: 50 , Donkbet: 0 , C/R flop: 33
1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $108.10 - Pokerhand.org
3bet kasszában ellene nm tudtam eldobni, rengeteget 3betelt, szóval rangeben simán benne volt az SC.
Azért nm feltétlen egyértelmű az AI megadása.. Szerintetek??
Enemy stat. 82 hand:
SB VPIP: 59 , BB VPIP: 47 , Agr.Fact.: 9 , A%: 40 , 3bet: 21.9 , Fold 3bet: 100 , 4bet: 0 , Fold 4bet: 0 , Flop Cbet: 75 , Fold Flop Cbet: 67 , WTSD: 7 , WWSF: 50 , Donkbet: 0 , C/R flop: 33
1. Poker hand played on unknown network with a pot size of $108.10 - Pokerhand.org
3bet kasszában ellene nm tudtam eldobni, rengeteget 3betelt, szóval rangeben simán benne volt az SC.
Azért nm feltétlen egyértelmű az AI megadása.. Szerintetek??