ouchi
Válasz Alessio kommentjére
2010. máj. 9. 12:26

Az én kérdésem arra irányul, hogy ki mennyire agresszív bankroll managemantal nyomja? Nekem nagy komfortérzés kell mindegyik játékhoz, de ehhez meg főleg!
Buy in?

Hali!
Jelenleg kb. 34 BI-em van NL50-re, ami HU-ban elég laza bankroll managementnek számít, DE... egyrészt van még mögötte kb. ugyanennyi, ami biztonságot ad (lelkileg), viszont nincs a közvetlen számlán bankroll védelmi okból, nehogy vhogy eltilteljem. Másrészt nm vállalom fel a határeset szitukat, 1 max. 2 asztalon játszom és szinte csak akkor, amikor nincs külső zavaró tényező és "erősnek" érzem magam, nm a handszám miatt játszom, csak rövidebb sessionöket nyomok (pár száz hand, max. 1000). Nagyjából ennyi.

- off: Figy. Alessio, ma du-án nem kezdjük el a telepítést? -

muntib
2010. máj. 9. 13:29

Az én kérdésem arra irányul, hogy ki mennyire agresszív bankroll managemantal nyomja? Nekem nagy komfortérzés kell mindegyik játékhoz, de ehhez meg főleg!
Buy in?

Én amikor elöször felléptem NL200-ra 60 BI volt a BR, de nem éreztem jól magam. Nagyon rányomta a bélyegét a játékomra a dolog, nem mertem egy csomó +EV, de nagy szorású szitut bevállalni (amiket a játékstilusomból adodóan sokszor megkellet volna tenni). Nem mertem bizonyos ellenféltipusok ellen játszani akiktől hosszutávon rengeteg pénz jön, de nagy varianciával, stb...
Aztán visszamentem NL100-ra és a következő szintlépési kisérletem már 100 BI-nel történt, hoztam hozzá pár szabályt is és innetöl konfortosan éreztem magam.

Összeségében elléggé egyén függö ez a BR dolog. Kisebb limiteken (az más kérdés, hogy NL100, de inkább NL200 alatt nem éri meg HU-t játszani), jo ellenfélválasztással és egy szolidabb játékstilussal sokkal kevesebb BI is elég.

Alessio
Válasz muntib kommentjére
2010. máj. 9. 15:16

Kisebb limiteken (az más kérdés, hogy NL100, de inkább NL200 alatt nem éri meg HU-t játszani), jo ellenfélválasztással és egy szolidabb játékstilussal sokkal kevesebb BI is elég.

Jaja, sajna a HU CG az a műfaj, ahol nagyon nagy az ingadozás... ezért is kérdezem a BRM.-et.

mrj
2010. máj. 9. 15:28

ha csak fishekkel játszol, akkor nem valószínű a 10+ BI es downswing

(az más kérdés, hogy NL100, de inkább NL200 alatt nem éri meg HU-t játszani)

nl50 7.5 BB/100-al 2 asztalon 20-25$ os órabér +RB, azért Mo.-on nem olyan rossz...

zoltanh
Válasz mrj kommentjére
2010. máj. 9. 15:57

ha csak fishekkel játszol, akkor nem valószínű a 10+ BI es downswing

nl50 7.5 BB/100-al 2 asztalon 20-25$ os órabér +RB, azért Mo.-on nem olyan rossz...

kicsit OFF, most akkor te váltottál teljesen sh-ról hu cg-re?

mrj
Válasz zoltanh kommentjére
2010. máj. 9. 16:31

kicsit OFF, most akkor te váltottál teljesen sh-ról hu cg-re?

egyelőre igen, 2-3 hónapja nem játszottam mást. Ha lesz fish állandóan, akkor valszeg maradok, de ki akarom majd próbálni hogy mennyit változott a játékom 6maxon.

ouchi
Válasz mrj kommentjére
2010. máj. 9. 16:51

mrj most melyik teremben tolod?? Full Tilt?
7.5 BB/100 valóban nm rossz, ha elkarcolsz.. :D
Nekem,mikor elkezdtem HUCG-t (tavaly ősszel) nagyon adta 7-9 BB/100 között :) azóta igencsak megcsappantam :S azóta bőven fejlődött a mezőny, sztem többen szakosodtak/váltottak HU-ra SH helyett és idén sokkal több a reg, legalábbis Starson. Azért NL50-en még mindig akadnak halak :)
Nekem most kb. 44 ezer NL50HUCG hand után 2.45 BB/100-am, ami ha lenne Starson rakeback nm is lenne annyira rossz..

castor11
Válasz ouchi kommentjére
2010. máj. 9. 17:43

Nagyon érdekel a HU, de tiltproblémák miatt nem nagyon mertem még komolyabban belefogni. Viszont szerintem nem FTP, Stars erre a legjobb. Ott hemzsegnek a regek. iPokeren is van belőlük. Én inkább Everest, Boss, Betfair, esetleg vmelyik Merge teremben próbálnám(főleg most...), Ongame-en a magasabb rake kicsit riasztó.

Alessio
Válasz castor11 kommentjére
2010. máj. 9. 20:44

Nagyon érdekel a HU, de tiltproblémák miatt nem nagyon mertem még komolyabban belefogni. Viszont szerintem nem FTP, Stars erre a legjobb. Ott hemzsegnek a regek. iPokeren is van belőlük. Én inkább Everest, Boss, Betfair, esetleg vmelyik Merge teremben próbálnám(főleg most...), Ongame-en a magasabb rake kicsit riasztó.

Ha gondod van a tiltel, akkor ne játsz HU-t, mert sokat lehet bukni... Én ezért álltam át HU Sng-re! Stop-Loss stratégia.
Mindegyik site jó a HU-ra. Annyi, hogy üres asztalhoz kell ülni...

castor11
2010. máj. 9. 21:18

Ha gondod van a tiltel, akkor ne játsz HU-t, mert sokat lehet bukni... Én ezért álltam át HU Sng-re! Stop-Loss stratégia.
Mindegyik site jó a HU-ra. Annyi, hogy üres asztalhoz kell ülni...

Nem is játszok. :) Néha beülök, de pl roll miatt nl50-en nem is játszok, HU-t meg pláne nem...
Bár én inkább vadásznám a fish-t PTR-rel :)

Élő ügyfélszolgálat