szerintem az ellenség turn 3betje után el lehet ezt dobni. a KJ az egyetlen olyan lap amivel ezt néha megcsinálja, az 9 kombó, és lehet nála 9 nagyobb szet. szerintem egy standard 100-as reg az esetek legalább felében nem teszi be a turnön KJ-vel, mivel tök egyértelmű hogy szetünk van az ő szemében.
a kérdéses handben szerintem rossz a turn raise, a :Kc: kártya benntartja az egész bluffrange-ét az ellenfélnek, nem csak semibluff, hanem air handeket is és szinte any riveren képes lesz velük betelni, illetve pl KT handdel is 3barrelezhet value-ért, de turnt lehet bet/foldolja velük.
a flop raise sokkal jobb lenne, vagy flop call + turn call is.
szerintem
ellenség
szerintem egy standard 100-as reg az esetek legalább felében nem teszi be a turnön KJ-vel, mivel tök egyértelmű hogy szetünk van az ő szemében.
az a baj hogy én mindig kinézem az ellenfélből hogy ő tudja hogy én tudom
és éppen ezért miért raiselnék
szóval addig levelingeltem mire kitaláltam hogy majd itt nem fog setre tenni
Szóval
flop raise/4bet/broke?
ha flop call turn call akkor riveren raise/callolhatok ha nem esik a szín?
nem vagyok túl agró riveren szóval sztem ott maximum 2x-2,5x raiselhetek mert azt mondjuk még megadja egy top két pár de ha rámtolja az már set!
Vagy egyszerűen akkor ott is csak call!
Mivel flopon nem akartam raise/broke menni márpedig ha raiselek muszáj szvsz ezért próbáltam bűvészkedni turnon.
leveling itt felesleges turnon amiatt amit írsz, viszont callolhat roszabb mert mondjuk tehet húzóra és adhatja nem flush riveren is AK KQ KJ
viszont akkor annyira nem feltétlen rossz a turn raise de akkor ez után raise/f
viszont akkor annyira nem feltétlen rossz a turn raise de akkor ez után raise/f
szerintetek mi CO value rangének a legalja a turnön? ahogy ment szerintem KJ, blöff range meg alig van. én itt akadtam el, és tényleg érdekelne mit gondoltok. :)
dehogy
dehogy rossz
vagy
dehogy raise/f
?