Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
BelaKecske
Válasz Civilfish kommentjére
2013. máj. 7. 20:50

dehogy rossz

vagy

dehogy raise/f

?

biztos, hogy ne raise/foldold a turn mert

Ha úgy van ahogy írtad, hogy húzóra tesz és callozhat turn illetve nem flöss riveren is AKval, akkor eme gondolat által vezérelve ugyan úgy be is tolhatja magas párral, KJvel, vagy húzóval, mert előbbivel nem akar ingyen lapot adni te meg esetleg callozhatsz, ha meg dobsz az se baj, utóbbival meg dobatni akar mert oop turn nem nagyon tud floatolni.

Ha a szetteken kívül csak KJvel teszi be, már akkor is kb flippelsz a range-e ellen, ennél pedig nyilván sokkal jobb oddsod lesz.

Ha szettre tesz és csak jobb szettel teszi be, akkor semmi értelme raiselni, mivel nincs benne érték, fd-vel nincs oddsa callozni, max QsTs-el, de az meg 1 kombó és ahogy Romsy szépen leírta már, a call-nak rengeteg előnye van már eleve a raisel-sel szemben, főleg akkor, hogy ha utóbbiban alig van érték.

thomyca
Válasz Zoli kommentjére
2013. máj. 10. 18:56

szerintetek mi CO value rangének a legalja a turnön? ahogy ment szerintem KJ, blöff range meg alig van. én itt akadtam el, és tényleg érdekelne mit gondoltok. :)

Szerintem a value range alja KJ törnön abban a pillanatban, hogy 4betel, de KJ-val sem mindig 4betelne. Így én tudnám dobni törnön, azaz én is r/f vagyok.

Törnön még elképzelhetőnek tartom a call-t, bár ez nehezebb játék: riverre sok vacak jöhet, és ha törnön csak calloztál, akkor riverre bent maradt az ellenfél húzóinak többsége. History ide vagy oda: elég nehéz helyzetben lennék, hogy egy pikk lapon vagy valamilyen nem pikk sorkiegészítőn mit lépjek.

Civilfish:
Ellen szemében a HERO törn 3bet-je ritkán fog húzót jelenteni szerintem. Talán HERO is inkább csak megad húzóval törnön, mint emelne: elveszett már ugye a fele EQ. Tehát jóval kevesebbszer fog ellenfél húzóra tenni a törn 3bet után, mint esetleg gondolod, ezért jóval erősebb a 4bet range az ellenfélnél, mint gondolod.

Romsy
Válasz thomyca kommentjére
2013. máj. 11. 13:17

History ide vagy oda: elég nehéz helyzetben lennék, hogy egy pikk lapon vagy valamilyen nem pikk sorkiegészítőn mit lépjek.

akkor talán nem kéne hozzászólni nl100 handekhez :confused:

vadallat
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. máj. 11. 15:09

sorhúzó, színhúzó a flopon ---> alapból visszaemelnék!

thomyca
Válasz Romsy kommentjére
2013. máj. 11. 20:08

akkor talán nem kéne hozzászólni nl100 handekhez :confused:

Miért is?

Romsy
2013. máj. 11. 20:42

Miért is?

call

thomyca
Válasz Romsy kommentjére
2013. máj. 11. 22:17

call

szerintem meg inkább r/f, mint call. Persze ha 1 asztalon nyomom és direkt szívatni akarom magam, akkor lehet call, de több asztal mellett r/f-t választanám.

Romsy
Válasz Civilfish kommentjére
2013. máj. 11. 22:28

no comment.

BelaKecske
2013. máj. 12. 1:36

szerintem meg inkább r/f, mint call. Persze ha 1 asztalon nyomom és direkt szívatni akarom magam, akkor lehet call, de több asztal mellett r/f-t választanám.

ne játssz több asztalon!

thomyca
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. máj. 12. 11:26

ne játssz több asztalon!

Szerintem meg ha két move ugyanazt, vagy közelítőleg ugyanazt a várható nyereséget hozza, akkor válaszd az egyszerűbbet - több asztalos játéknál.

Azt hittem ez alap, kicsit csodálkozom is a hozzászólásokon.

Élő ügyfélszolgálat