NL100 FR flop drill turnre cr-t kap
No-Limit Hold'em, $1.00 BB (9 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
CO ($56.10)
Button ($38.50)
SB ($100)
BB ($79.90) 16/16, 3bet BB 11%, flop cr 4%, flop Agg freq 40%, turn cr 4%, turn Agg freq 14%, raise cbet 16%, WTSD 42%, W$SD 51%, 151k hand
UTG ($94)
UTG+1 ($38.20)
MP1 ($50.30)
Hero (MP2) ($100)
MP3 ($59.15)
Preflop: Hero is MP2 with 9, 7
3 folds, Hero bets $3, 4 folds, BB calls $2
Flop: ($6.50) 2, 7, 7 (2 players)
BB checks, Hero bets $4, BB calls $4
Turn: ($14.50) 8 (2 players)
BB checks, Hero bets $10, BB raises $34, Hero ?
Egy ilyen statos játékos ellen, aki gyakorlatilag komitted lett turnön elég lehet-e a drillem gyenge kikerrel? Lesz-e elégszer overpár, flöss húzó nála, hogy +EV legyen itt a push? Nyilván már nem lehet megadni vagy dobok vagy rátolom.
Pusztán a board textúra alapján nálam ez elég sima push lenne, de óriási mintán annyira alacsony az ellen turn c/r %-a, hogy amiatt jelen esetben a dobást tartom jobb döntésnek.
Ez szerintem sima fold mivel sok pénzt nem öltünk a partyba és nagy valószínűséggel egy kész fullal nézünk már itt szemben a turnön és mást nem tudok a kezébe képzelni azáltal hogy BB-ből callozott csak pre flop és általában azok pocketek szoktak lenni ami jelen esetben vagy 88 vagy 22, A7s szerintem nem lesz nála!
Fold!
Lesz-e elégszer overpár, flöss húzó nála, hogy +EV legyen itt a push?
"raise cbet 16%"
ez flop cbetre vonatkozik, vagy turnre?
Necces, nem mondom, hogy rossz a dobás, de az ellenkezőjét se merném állítani egy ilyen textúrájú boardon. Nehéz. :confused:
"raise cbet 16%"
ez flop cbetre vonatkozik, vagy turnre?
Meg lehet tudni a végét?
Ekkora minta alapján sztem már érdemes a statokra alapozni.Ez a 4%os c-r-nél pedig szinte mindig nuts közeli,igy én dobnám.
Meg lehet tudni a végét?