Pont azért amiért ilyen feszes elég könnyű lesz 3b potban ellene játszani, persze nem pont ebben a szituban. Sokszor erősebb K magasokat is eltudsz dobatni mert nem floatolgat, erősebb A highokat. 1-2 barrellre a 2nd párokat is elfogja dobálgatni. A lapütközéseknél kell jól megítélni hogy hol állunk a partiban, mint most.
...bár annyira nem értek a 4bet %-hoz de 12% magasnak tűnik...
Katzor,teljes jószándékkal kérdezem tőled,h nálad mi ez a raise-infoért dolog?Mit jelent és mre jó?
Ez azt jelenti, hogy a pfr rangenek a 12%-ával 4betel, vagyis 16-18% co steal esetén 1.92-2.16% a 4bet range, ami kb QQ+, AKs, szóval nála inkább alacsony, mint magas.
Ezek alapján jó eséllyel AK-val is gyakran callol pre.
Call és fold között lehet a dolog, de a push biztosan rossz.
azért emelsz h megtudd h vagy a partyban...
azért emelsz h megtudd h vagy a partyban
Ellene inkább elengedném pre.. Igaz, ezzel a megjegyzéssel nem vagyunk előrébb, hiszen már kialakult a szituáció, ami tényleg elég kellemetlen, azt hiszem, fájó szívvel ugyan, de dobnám, még akkor is, ha a terv az volt, hogy lejátsszuk a feszes ellenfelet ebben a partyban ( ezért 3beteltünk ezzel a lappal pre OP), s még a board is megtalált! Szerintem nem emelne itt ránk blöffből, vagy félblöffből, max ha épp óriás tilt-en van, vagy kicsit többet piázott a játék előtt! :) Hajítsuk el, aztán menjünk tovább, a többi asztal már úgyis sípol :)
Egyébként az említett flop Check/Call nem rossz dolog, de így belegondolva hova vezet? Végigadjuk a három utcát vele, ha fiktív Turn/River érkezik? És ha esetleg még nyakszorongatóbb lap pottyan a turn-ön és továbbra is tolja pozícióból? Akkor már a kassza miatt is elég nehéz megválni a lapunktól.. Így a flop-Raise-ünk a jó játék már ilyen pre- akció után. Szerintem! :)
Nagyon könnyen dobnám. Itt ő úgy raiselget, hogy a flop telibekapta a te value 3bet range-ed, és QQ (AQ) kivételével semmit se dobat ----> sosem fog itt blöffölni vagy semi-blöffölni. Szerintem egy AT is sima call a részéről.
Nagyon durva dinamikának vagy historynak kell lennie köztetek, hogy itt nálad gyengébb lap visszaemeljen. (pl. úgy gondolja, hogy tele van trash-el vagy SC-val a 3bet range-ed, vagy hogy Kx-el is beteszed )
Nála sokkal LAG-ebb ellenfélnek is dobás ez itt véleményem szerint.
Dobnám pre.
Mit gondoltok a flop c/c-ról?
nem értem miért nem emelnétek itt AQ-val infoért.
Akkor mit tartatok jó játéknak. call vagy fold flopon. és 1010 JQ AK val mit csináltok, mert ez képzi a velue ranget a flush draw mellett. feltételezem h azzal is emeltek.
és akkor az egyetlen lap amivel megadtok itt az AQ hogy folytathassa a licitet turn és dobasson velünk, mert nagyon nehezen tudunk megadni
valaki magyarázza el.