16% raise cbet tartalmaz jópár blöfföt, semiblöfföt is.
értéket ebben a szituban nem kapsz tőle max ha 78s 3betelt és nem tolja vissza, de itt nem is az a lényeg hanem az h minden érték kezünkkel visszaemelünk feltételezem és ha csak megadnád az gyengeség lenne.
ő erre fogná magát és elkezdene hívni 3 utcán te pedig azt sem tudod h hol állsz.
ellenben ha visszaemelsz és ő rádtolja akkor tudod h verve vagy. kb 2/1 szer kell működnie itt.
ezért kapsz infot.
Ezek tudatában úgy gondolom, hogy egyáltalán nincs szüksége blöff és semi-blöff raise-ekre, hogy elérje a 16%-ot.
Mindent összevetve a fold a jó arra jutottam. Preflop pedig túl laza valóban a KTo 3bet.
Nekem tetszik a flop c/c
ellene preflop mindig eldobnám
Floppon a c/f jobb szerintem, mint a c/c. Bet/foldolnám, egypár+lyuksor húzóval tele a range, amikkel terítést akar nézni és megad egy-két utcát, de nem nyit bele ezen a boardon. Raiselni minimum AT-el fog szerintem.
ellene preflop mindig eldobnám
Floppon a c/f jobb szerintem, mint a c/c. Bet/foldolnám, egypár+lyuksor húzóval tele a range, amikkel terítést akar nézni és megad egy-két utcát, de nem nyit bele ezen a boardon. Raiselni minimum AT-el fog szerintem.
Flipelünk az ellen a range ellen, amit nem dob a betre. Akkor mi értelme?
Board: Ks Ts Ad
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 48.861% 48.18% 00.68% 15741 222.00 { KcTh }
Hand 1: 51.139% 50.46% 00.68% 16485 222.00 { TT, AJs+, KQs, AJo+ }
Flipelünk az ellen a range ellen, amit nem dob a betre. Akkor mi értelme?
Persze,de nem minden általad feltételezett lapjával ad csak meg,van amivel raisel(AK,TT gondolom),úgy viszont elötte vunk a megadó tartományának.
B/f mindenképp jó opció,sztm,de a calldown is rendben van.