Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100FR-overpár egy jó regular ellen:)

medgypeti
2009. febr. 13. 1:03

NL100FR-overpár egy jó regular ellen:)

***** Hand History for Game 488759964563 *****
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, February 12, 10:40:16 ET 2009
Table Huambo (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 2: Hoorny ( $12.35 USD )
Seat 3: regular( $119.10 USD )12/10/6
Seat 4: Jipio ( $39.55 USD )
Seat 5: ecka82 ( $166.55 USD )
Seat 6: chrisdeluxe3 ( $53.15 USD )
Seat 7: AAMiJo ( $132.10 USD )
Seat 8: CoachGratos ( $111.45 USD )
Seat 9: HERO ( $100.00 USD )
Seat 10: youclaudius ( $146.80 USD )
Jipio posts small blind [$0.50 USD].
ecka82 posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to HERO [ :As: :Ah: ]
chrisdeluxe3 calls [$1.00 USD]
AAMiJo calls [$1.00 USD]
CoachGratos folds
HERO raises [$6.00 USD]
youclaudius folds
Hoorny folds
regular calls [$6.00 USD]
Jipio folds
ecka82 folds
chrisdeluxe3 folds
AAMiJo folds
** Dealing Flop ** [ :3c:, :2s:, :4d: ]
HERO bets [$12.05 USD]
regular calls [$12.05 USD]
** Dealing Turn ** [ :9s: ]
HERO bets [$23.75 USD]
regular calls [$23.75 USD]
Itt még mindig slowplayelne egy setet?
** Dealing River ** [ :Qc: ]
HERO checks
regular bets [$58.30 USD]
HERO ??? Easy fold?

bojanika
Válasz medgypeti kommentjére
2009. febr. 13. 5:42

regular = neomorf? :)

Sztem fold. Set lesz az... (vagy 56? :) )

Blatand
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 13. 8:05

annyira nem áll össze a kép hogy ezt simán megadnám

buktar
Válasz Blatand kommentjére
2009. febr. 13. 9:09

88-JJ is lehet, ha mégis set, akkor így jártunk.

illese
2009. febr. 13. 9:13

Ha jó játékos megadnám, mert az lehet hogy képes floatolni két utcán keresztül. Ugye az emelésedből rájött hogy 2-3-4 nem segíthetett rajtad, és elhatározta, hogy kicsavarja a kezedből. Setet nem hiszek, azzal turnön kötelező lett volna visszaemelnie, mielőtt a riveren a) túlhúzod, b) tutira meghal minden akció. Átlaghalnak dobnám.

want2push
Válasz illese kommentjére
2009. febr. 13. 9:27

Nem áll össze a kép nekem se. Furcsának tűnne, ha kétszer slowplayelt jó regularként ezen a boardon. Valószínűleg megadnám.

Nálam egyébként még felmerül, hogy ne passzoljak a riveren, hanem all in hívjam (kb. potnyi pénzünk maradt). Hátha A + jó kickerre rak, és blöfföt akar fogni, AQ vagy közepes párokkal.

Neomorf
Válasz want2push kommentjére
2009. febr. 13. 10:42

na ha még jön pár hsz, elmondom a véleményem én is...:)

Blatand
2009. febr. 13. 11:46

Ugye az emelésedből rájött hogy 2-3-4 nem segíthetett rajtad, és elhatározta, hogy kicsavarja a kezedből.

melyik részénél jött rá, max az hogy preflop elölről emelt, de ettől még simán lehet az nála

illese
2009. febr. 13. 13:08

Egy limpelőre ráemelt, hat vaknyit. Az ugyan előfordulhat, hogy 5-6 s-el emelek előről ha deepen vagyunk, de azért egy limpelőre ráemelni nem standard játék. Nem azt mondom lehetetlen, de én nem arra számítanék, szóval pont magas párra, vagy AK, AQ-ra tennélek.

Neomorf
2009. febr. 13. 13:37

na szóval az én szemszögemből:
preflop megadtam kis pp-vel - standard. flopon call. itt más ellen lehet visszaemelek, de elég száraz volt a board. plusz info volt, hogy általában csak lappal cbetel ekkorát (3\4 pot gomb) peti és mp1-ből biztos hogy nem nyit 56s-el (12\9!!!)! szal call. turn... jött a 9-es, ami nem hiszem hogy bármit is változtatott. DE! ugye két szín van lenn. itt ismét nagyot cbetelt, itt már 95%ban biztos voltam, hogy QQ+ van nála. petit ismerve nem hiszem, hogy AJs+-al így játszott volna flopon és turnon (bet sizeingra gondolok). itt ha visszaemelek, totál elárulom a lapom, mivel (gondolom medgypeti is ismer annyira, hogy egy 1010-JJ overrel nem fogok tönkremenni) és én is 13\10-et játszom, tehát nem minden szarral coldcallozom pre (56s-el 0 megadónál nagyon ritkán, talán soha). szóval a két szín miatt veszélyes a megadás, de a rangenek kisebb része lesz itt húzón, ezt simán bevállalom, ha 10-ből csak 6szor nyerem meg, akkor is ok (de szerintem biztos, hogy többször). szóval számomra egyértelmű volt a call, gondoltam riveren simán bekerül a pénze, mert még potnyi sem marad előtte... river checknél már tuti volt számomra a KK, AA, bár az instacallja miatt kicsit megijedtem a QQ-tól, de igazam lett. lehet vitatkozni a játékomon, de abszolút read alapján ment, szerintem dobta volna turn rr-re (hmm peti??), nem tudtam volna túl sok, az övénél roszabb lapot reprezentálni. remélem értelmes lett amit írtam, még lehet kiegészítem, ha eszembe jut vmi.
ps.: jah és bocsesz peti :( fish vok

upd.: még vmi. többen írtátok, hogy nem áll össze a kép! na pont EZ a lényeg! nekem miért is lenne jó, ha összeállna...

Élő ügyfélszolgálat