Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100FR-overpár egy jó regular ellen:)

kisrapi
Válasz Neomorf kommentjére
2009. febr. 13. 13:43

Sztem a magyarázatoddal kiegészítve teljesen jól játszottad...

Blatand
Válasz kisrapi kommentjére
2009. febr. 13. 13:47

így már összeállt a kép, szép játék volt

buktar
Válasz Blatand kommentjére
2009. febr. 13. 13:50

Peti! Te össze-vissza c-betelsz? Ezt nem említetted!

Így könnyen olvasnak!

Neomorf
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 13. 14:02

Peti! Te össze-vissza c-betelsz? Ezt nem említetted!

Így könnyen olvasnak!

én is "össze-vissza" cbetelek :) (persze megfelelő keretek között!!!). persze van egy standard, de nagyban ellenfélfüggő

amúgy ezzel kapcsolatban lehet, hogy nincs igazam, de ezt vettem észre...

Blatand
2009. febr. 13. 14:05

szerintem az értelmes játékosok mind össze-vissza cbetelnek:)

Neomorf
2009. febr. 13. 14:06

ti egyébként mekkorát szoktatok second barellezni egy "sima" overpairrel. nem sok a 3\4-ed pot? riveren így hasonló helyzetbe kerülsz. FR-en azért nem életbiztosítás egy over...

buktar
2009. febr. 13. 14:06

én is "össze-vissza" cbetelek :) (persze megfelelő keretek között!!!). persze van egy standard, de nagyban ellenfélfüggő

amúgy ezzel kapcsolatban lehet, hogy nincs igazam, de ezt vettem észre...

Ok, akkor majd figyelni fogok! :D

Neomorf
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 13. 14:07

Ok, akkor majd figyelni fogok! :D

téged akkor külön kezellek :D:D

Blatand
2009. febr. 13. 14:10

ti egyébként mekkorát szoktatok second barellezni egy "sima" overpairrel. nem sok a 3\4-ed pot? riveren így hasonló helyzetbe kerülsz. FR-en azért nem életbiztosítás egy over...

nem sok, mert ha alacsonyabbat emelsz sok mindenre megadod az oddsot, meg következetesen agresszívnek kell maradni, és azért ne felejtsük el hogy azért egy overpair elég erős lap

medgypeti
2009. febr. 13. 14:12

na szóval az én szemszögemből:
preflop megadtam kis pp-vel - standard. flopon call. itt más ellen lehet visszaemelek, de elég száraz volt a board. plusz info volt, hogy általában csak lappal cbetel ekkorát (3\4 pot gomb) peti és mp1-ből biztos hogy nem nyit 56s-el (12\9!!!)! szal call. turn... jött a 9-es, ami nem hiszem hogy bármit is változtatott. DE! ugye két szín van lenn. itt ismét nagyot cbetelt, itt már 95%ban biztos voltam, hogy QQ+ van nála. petit ismerve nem hiszem, hogy AJs+-al így játszott volna flopon és turnon (bet sizeingra gondolok). itt ha visszaemelek, totál elárulom a lapom, mivel (gondolom medgypeti is ismer annyira, hogy egy 1010-JJ overrel nem fogok tönkremenni) és én is 13\10-et játszom, tehát nem minden szarral coldcallozom pre (56s-el 0 megadónál nagyon ritkán, talán soha). szóval a két szín miatt veszélyes a megadás, de a rangenek kisebb része lesz itt húzón, ezt simán bevállalom, ha 10-ből csak 6szor nyerem meg, akkor is ok (de szerintem biztos, hogy többször). szóval számomra egyértelmű volt a call, gondoltam riveren simán bekerül a pénze, mert még potnyi sem marad előtte... river checknél már tuti volt számomra a KK, AA, bár az instacallja miatt kicsit megijedtem a QQ-tól, de igazam lett. lehet vitatkozni a játékomon, de abszolút read alapján ment, szerintem dobta volna turn rr-re (hmm peti??), nem tudtam volna túl sok, az övénél roszabb lapot reprezentálni. remélem értelmes lett amit írtam, még lehet kiegészítem, ha eszembe jut vmi.
ps.: jah és bocsesz peti :( fish vok

Szerintem nagyon jól játszottad a handet.Elbizonytalanított sajnos, hogy turnön nem emeltél vissza, de ugye szépen lereadeltél:) (egyébként ott elengedtem volna nagy valószínűség szerint)
Egyébként ekkorát cbeteltem volna itt szinte mindennel.Turnön ugye kötelező a 2nd barrel.Kérdés, hogy ennek a mérete jó-e.
Ja és tanulságos hand volt, nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára amin fél órát gondolkodtam lefekvés után:)

Élő ügyfélszolgálat