Sztem a magyarázatoddal kiegészítve teljesen jól játszottad...
így már összeállt a kép, szép játék volt
Peti! Te össze-vissza c-betelsz? Ezt nem említetted!
Így könnyen olvasnak!
Peti! Te össze-vissza c-betelsz? Ezt nem említetted!
Így könnyen olvasnak!
szerintem az értelmes játékosok mind össze-vissza cbetelnek:)
ti egyébként mekkorát szoktatok second barellezni egy "sima" overpairrel. nem sok a 3\4-ed pot? riveren így hasonló helyzetbe kerülsz. FR-en azért nem életbiztosítás egy over...
én is "össze-vissza" cbetelek :) (persze megfelelő keretek között!!!). persze van egy standard, de nagyban ellenfélfüggő
amúgy ezzel kapcsolatban lehet, hogy nincs igazam, de ezt vettem észre...
Ok, akkor majd figyelni fogok! :D
ti egyébként mekkorát szoktatok second barellezni egy "sima" overpairrel. nem sok a 3\4-ed pot? riveren így hasonló helyzetbe kerülsz. FR-en azért nem életbiztosítás egy over...
na szóval az én szemszögemből:
preflop megadtam kis pp-vel - standard. flopon call. itt más ellen lehet visszaemelek, de elég száraz volt a board. plusz info volt, hogy általában csak lappal cbetel ekkorát (3\4 pot gomb) peti és mp1-ből biztos hogy nem nyit 56s-el (12\9!!!)! szal call. turn... jött a 9-es, ami nem hiszem hogy bármit is változtatott. DE! ugye két szín van lenn. itt ismét nagyot cbetelt, itt már 95%ban biztos voltam, hogy QQ+ van nála. petit ismerve nem hiszem, hogy AJs+-al így játszott volna flopon és turnon (bet sizeingra gondolok). itt ha visszaemelek, totál elárulom a lapom, mivel (gondolom medgypeti is ismer annyira, hogy egy 1010-JJ overrel nem fogok tönkremenni) és én is 13\10-et játszom, tehát nem minden szarral coldcallozom pre (56s-el 0 megadónál nagyon ritkán, talán soha). szóval a két szín miatt veszélyes a megadás, de a rangenek kisebb része lesz itt húzón, ezt simán bevállalom, ha 10-ből csak 6szor nyerem meg, akkor is ok (de szerintem biztos, hogy többször). szóval számomra egyértelmű volt a call, gondoltam riveren simán bekerül a pénze, mert még potnyi sem marad előtte... river checknél már tuti volt számomra a KK, AA, bár az instacallja miatt kicsit megijedtem a QQ-tól, de igazam lett. lehet vitatkozni a játékomon, de abszolút read alapján ment, szerintem dobta volna turn rr-re (hmm peti??), nem tudtam volna túl sok, az övénél roszabb lapot reprezentálni. remélem értelmes lett amit írtam, még lehet kiegészítem, ha eszembe jut vmi.
ps.: jah és bocsesz peti :( fish vok