Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100FR-overpár egy jó regular ellen:)

Neomorf
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 13. 14:19

88-JJ is lehet, ha mégis set, akkor így jártunk.

jah és szerintem ,ah 88-JJ lett volna nálam, nem nyitok riveren, mivel showdown képes lapom van, és jobb lapot nem igen tudok dobatni már!

want2push
Válasz Neomorf kommentjére
2009. febr. 13. 17:23

jah és szerintem ,ah 88-JJ lett volna nálam, nem nyitok riveren, mivel showdown képes lapom van, és jobb lapot nem igen tudok dobatni már!

Ez igaz, csak valahogy nekem nem áll össze, hogy miért is slowplayeltél. Én simán rádtoltam volna a riveren. :)

Megítélésem szerint hiba slowplayelni ilyen boardon. Nemcsak az a baj, hogy lejavulhat, ha leesik egy 5-ös, hanem az is, hogy sok olyan lap is leeshet, ami megöli az akciót, és nem tudsz már a későbbiekben valuet realizálni.

zoltanh
Válasz want2push kommentjére
2009. febr. 13. 17:48

Nekem csak egy kérdésem van? (Bumbanas szokta általába feltenni :) )

Fiúk, miért egymást kell stackelni amikor ott van rajtatok kívül még 8 player?

Lehet én máshogy fogom fel az egészet, de ha ellenetek játszom akkor inkább 3 betelek pf és úgy viszem el a kasszát. Kis pp-t alapból dobtam volna.

Tessék meg lehet kövezni!!!

bojanika
Válasz zoltanh kommentjére
2009. febr. 13. 20:47

Lehet én máshogy fogom fel az egészet, de ha ellenetek játszom akkor inkább 3 betelek pf és úgy viszem el a kasszát. Kis pp-t alapból dobtam volna.

Azért ez nem ennyire egyszerű. :)
Néha hárman osztjuk egymást, nem véletlen, hogy azonnal tudtam, hogy ki lesz a regularunk és nem véletlenül voltam "biztos" a set-ben.

Medgypeti: neomorf nem hülye - sőőőőt! - tehát ha logikusan végiggondolod a handet (miközben ő is tudja, hogy Te sem vagy hülye), szerintem easy fold.

Bumbanas
Válasz zoltanh kommentjére
2009. febr. 13. 21:09

Úristen, klasszikus lettem! :)
Egyébként valóban ez a véleményem.

Élő ügyfélszolgálat