Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100SH AA 3way 3betpot vs c/r

Beckham087
Válasz Gabson kommentjére
2012. aug. 4. 20:18

Nah gyerekek nem tudom ki kezdte el de ez nem CC!!!
CC = coldcall, azaz olyan játékos callja aki előtte még nem cselekedett. Ő viszont UTB-ből emelt és utána adta meg a 3betet.

Valóban lehet jobb lett volna nagyobbat 3betelni, de mivel a hal csak 70bb mély volt, és az utg emelőtől nem számítok olyan sok callra (inkább fold/4bet) ezért döntöttem a kisebb bet mellett. Hátha utg könnyebben 4betel, illetve ha dob akkor a halacska könnyebben tudjon jönni.

Beckham087
Válasz Beckham087 kommentjére
2012. aug. 4. 20:22

Szerintetek itt egy kb ABC pokeres meg merné kockáztatni QQ-val meg KK-val hogy 3way kerül (mert ugye akkor ha ő callol a hal már szinte tuti jön) ráadásul legrosszabb poziból?

Romsy
2012. aug. 4. 20:22

utg foldolt pre

pennywise
Válasz Romsy kommentjére
2012. aug. 4. 20:26

utg foldolt pre

Az lehet! De az UTB nem biztos! :O

akosarko
2012. aug. 4. 20:34

Nah gyerekek nem tudom ki kezdte el de ez nem CC!!!
CC = coldcall, azaz olyan játékos callja aki előtte még nem cselekedett. Ő viszont UTB-ből emelt és utána adta meg a 3betet.

Én kezdtem el, de én egy szóval sem írtam, hogy UTG coldcallolt, hanem BB coldcalljáról beszéltem, ami a te definíciód szerint is igaz:)

csicsi
2012. aug. 4. 20:40

Szerintetek itt egy kb ABC pokeres meg merné kockáztatni QQ-val meg KK-val hogy 3way kerül (mert ugye akkor ha ő callol a hal már szinte tuti jön) ráadásul legrosszabb poziból?

Én 4betelnék, bár attól függ milyen statokkal játszol, de TAG reg már fog itt lightosabban squeezelni, szóval TAG ellen mindig 4betelnék.

Postflop nem hiszem h el tudnám hagyni a cbetet, viszont raise-re dobnám.

akosarko
Válasz Gabson kommentjére
2012. aug. 4. 20:43

77,JTs-t nem tenném bele a cc rangebe

Oké, de itt többen írják, hogy lehet nála TT.
Szerintem viszont ebben a preflop szituációban egy 77 egy TT-vel egyenlő értékű, settminera jó, mert most a BB 3bet potban OOP mit akar egy feltételezhetően erős range ellen TT-vel? Még ha teszem azt a fish miatt lazább range-re számít, ilyen KQ szerű lapokra a 3betelő részéről, akkor is kibarellezik ilyen lapok blöffből, de már flopon sokszor ott az overcard.
Akkor ennyi erővel már 77el is settmineolhat:)

Beckham087
Válasz akosarko kommentjére
2012. aug. 4. 20:49

Én kezdtem el, de én egy szóval sem írtam, hogy UTG coldcallolt, hanem BB coldcalljáról beszéltem, ami a te definíciód szerint is igaz:)

Sorry most ezt én néztem be :)

mikki86
2012. aug. 4. 21:32

Nálam shove.

2% flop ch/raise azt jelenti, hogy a value handjeivel általában nem ez a játéka. Ráadásul ritkán alkalmazott line-nál jóval nagyobb az esélye annak, hogy az ellenfél rosszul játszik, nem balanszolt a range, stb. A coldcall lehetett misclick is, aztán most flopon próbálja jóvátenni, vagy csak draw-val nem akar OOP callolgatni, amiből ezerféle lehet nála.

nagyiszhehe
2012. aug. 5. 9:52

Üdv! Tudnátok adni egy használható linket ahonnan le tudom szedni a Stove-ot?(persze olyan lenne jó ami telepítés után el is indul)Amit itt az akadémia kínál sajna az nem akar elindulni.Előre is köszönöm + gl mindenkinek

Élő ügyfélszolgálat