Nah gyerekek nem tudom ki kezdte el de ez nem CC!!!
CC = coldcall, azaz olyan játékos callja aki előtte még nem cselekedett. Ő viszont UTB-ből emelt és utána adta meg a 3betet.
Valóban lehet jobb lett volna nagyobbat 3betelni, de mivel a hal csak 70bb mély volt, és az utg emelőtől nem számítok olyan sok callra (inkább fold/4bet) ezért döntöttem a kisebb bet mellett. Hátha utg könnyebben 4betel, illetve ha dob akkor a halacska könnyebben tudjon jönni.
Szerintetek itt egy kb ABC pokeres meg merné kockáztatni QQ-val meg KK-val hogy 3way kerül (mert ugye akkor ha ő callol a hal már szinte tuti jön) ráadásul legrosszabb poziból?
utg foldolt pre
utg foldolt pre
Nah gyerekek nem tudom ki kezdte el de ez nem CC!!!
CC = coldcall, azaz olyan játékos callja aki előtte még nem cselekedett. Ő viszont UTB-ből emelt és utána adta meg a 3betet.
Szerintetek itt egy kb ABC pokeres meg merné kockáztatni QQ-val meg KK-val hogy 3way kerül (mert ugye akkor ha ő callol a hal már szinte tuti jön) ráadásul legrosszabb poziból?
77,JTs-t nem tenném bele a cc rangebe
Én kezdtem el, de én egy szóval sem írtam, hogy UTG coldcallolt, hanem BB coldcalljáról beszéltem, ami a te definíciód szerint is igaz:)
Nálam shove.
2% flop ch/raise azt jelenti, hogy a value handjeivel általában nem ez a játéka. Ráadásul ritkán alkalmazott line-nál jóval nagyobb az esélye annak, hogy az ellenfél rosszul játszik, nem balanszolt a range, stb. A coldcall lehetett misclick is, aztán most flopon próbálja jóvátenni, vagy csak draw-val nem akar OOP callolgatni, amiből ezerféle lehet nála.
Üdv! Tudnátok adni egy használható linket ahonnan le tudom szedni a Stove-ot?(persze olyan lenne jó ami telepítés után el is indul)Amit itt az akadémia kínál sajna az nem akar elindulni.Előre is köszönöm + gl mindenkinek