Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100SH AA 3way 3betpot vs c/r

forexnub
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. aug. 6. 14:27

Preflop hatalmas implied odds miatt szerintem itt a draw lapokat hiba lenne csak AK -ra szűkíteni, nyilván viszonylag szűk lesz ez a range, de egy kombóra sem sarkítanám.

de mégis nevezzük már meg azokat a draw lapokat amivel egy "tutista" sqz-t oop cc-zik?

ha pedig ilyeneket csinál akkor át kell jelölni fishnek és ráülni:D
hiszen, fish ellen nem számíthat sok FE-re, meg oop nehéz lesz kihozni valamit is a lapból még ha be is talál a flop ami nagyon ritkán lesz

BelaKecske
Válasz Beckham087 kommentjére
2012. aug. 6. 14:58

ha normálisabb, nem wépés reget oop 3betet coldcallolni látok, akkor egyből JJ+ AK-ra teszem, ami szerintem nem tér el legtöbb esetben a valóságtól, olyankor is inkább a feszesebb range felé.

cbet szerintem mindenképp mehet a fish miatt. a reg raise-re viszont nem tragédia szerintem dobni, itt te szinte elárult overpár vagy erős húzó (AQs, KQs, AKs) vagy és szettel igy okosabb tőle agresszívan játszani, hiszen nem feltételezheti h ezeket itt eldobod, AJ, KJ ami esetleg lehet itt nálad és dobod majd ellene. K,Q,A illetve káró turnon nem érezné jól magát slowplay után, főleg akkor nem ha a 3handed maradtok mert jön a fish is. Egyébként sem kell szerintem attól félni, h a fish itt top párokat meg húzókat fog ekkora stackel dobni, szerintem ilyen akció után is könnyen betolhatja KQval pl.
kérdés persze h QQ-KK lapokat itt hogy játszik, mert ha azokkal is agró akkor már jónak tűnik betenni itt.

ami érdekel egyébként, hogy az ellenfél helyében nem lehet e jó betelni előröl monsterral? A fish így többször fog pénzt betenni mint ha c/r-elnek, mi pedig úgysem nagyon fogunk itt equlity nélkül cbetelni, tehát amiket cc után Beckham betelni fog, azokkal a donkra is tenne be pénzt, sőt akár többet is. Illetve így nem kockáztat egy ingyen turn-t 3way.

Roleks
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. aug. 6. 16:50

ami érdekel egyébként, hogy az ellenfél helyében nem lehet e jó betelni előröl monsterral? A fish így többször fog pénzt betenni mint ha c/r-elnek, mi pedig úgysem nagyon fogunk itt equlity nélkül cbetelni, tehát amiket cc után Beckham betelni fog, azokkal a donkra is tenne be pénzt, sőt akár többet is. Illetve így nem kockáztat egy ingyen turn-t 3way.

Erre céloztam az előző hsz-ban, hogy ha itt value handje van 99%h donkol a fish miatt. donk>ch/r>chc

chivasr911
2012. aug. 6. 16:59

szerintem is jobb a donk

BelaKecske
Válasz Beckham087 kommentjére
2012. aug. 6. 17:01

ok, mert én mindenképpen donkolnék itt a helyében value handel. Ha ő is így gondolkozik, akkor elvileg jónak kell lenni itt az ászokkal.

641stone
Válasz Gabson kommentjére
2012. aug. 6. 17:09

Szerintem fold. Nagyon szűk range ellen mész flopon,a c/r nem lesz light, mert itt soha nem lesz nálad air és ezt valószínűleg ő is tudja.
-pre sqz 13-14$

Egyetértek.

Beckham087
2012. aug. 6. 19:14

ok, mert én mindenképpen donkolnék itt a helyében value handel. Ha ő is így gondolkozik, akkor elvileg jónak kell lenni itt az ászokkal.

A cimbinek 10% a donkbetje, szóval nem az a kimagaslóan sok, nehéz szitu ez.
Mindazonáltal azt hiszem, hogy ez is egy olyan hand, ahol minimális EV különbség van a fold és a Push között.
De azért jó kis hozzászólások születtek, szerintem eléggé körbejártuk a dolgot.

Én végül dobtam, valamiért úgy éreztem hogy ritkán leszek itt előnyben ellene. Persze lehet rátolni se lett volna rossz, akkor most lenne +1 noteom róla.

Élő ügyfélszolgálat